2009 Vaksa İstanbul – Anadolu Folklor

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

51 yorumlar

  1. okan arkadaşım öncelikle seni ve diğer tüm oyuncular tebrik ederim güzel çalışma olmuş hakikaten büyük emek harcanmış yanlız videonun başına üsküp değilde bulgaristan yazsaydınız kimse sizi bu kadar kızdırmazdı. hem herkesin yorumuna kızma onlar sadece eleştri finalde başarılar dilerim.

  2. OKAN BEY BENİM EKİPİN EMEĞİNE SONSUZ SAYGIM VAR BENİM DERDİM OYUNLARIMIZA BAŞKA SEYLER KARISIYO BUNU ENGELLEMEMİZ GEREKİRTEKRARDAN BAKIRKÖYE FİNALDE BASARILAR AMA BU OYUNLAR OLMASA DAH İYİYDİUMARIM İSTEDİĞİNİZ SONUCA ULAŞIRSINIZ

  3. şeker benim msn yaramaz_genc_24@hotmail.com eklermisin size ulaşmak sizin ekipte oynamak istiyorum

  4. Makiko sen bana bir ismini söylesene kardesım gercek dedgın seyden kastın ne arkadasım gercek demek bilmek demektir hocanın veya başkasının söyledigi sey gerçek olmaya bilir girin youtuba izleyın demişsin at buraya adresı o zaman herkez izlesin senin haklılık payın ortaya cıksın makiko birde harbiden seni çok merake ttim en kısa zamanda görüşmek üzere:-))

  5. ya bu arada pamuk başkan ya da şeker, harbiden derneği ne zaman açıyonuz tarih verin ben size mutlaka ulaşırım. size katılmayı çok isterim.

  6. makiko haklı sayın hocam cevap bekliyoruz

  7. makedonya yı bulgaristan olarakmı görmemiz gerekiyo bumu yani

  8. çok öte şey var hocam sen kendin demiyomuydun bunlar bulgar oyunu diye kararmı değiştirdin bilelim yada bölgelerdemi değişiklik oldu

  9. arkadaşım bunlar yorum değilki gerçekler.bazende gerçekler acı olur….. kabul etmek lazım

  10. fatih VATANSEVER

    Ben bunları sizin rakibiniz olan üsküp ekibinin hocası olarak yazıyorum bundan ötesi varmı¿

  11. fatih VATANSEVER

    ne demek okan kardeşim başımızın üstünde yeriniz var biz her zaman kardeştik yine kardeş kalaçaz aramızı kimse bozamaz

  12. Arkadaşlar 2 dernegin danscıları çok uzun yıllar beraber aynı ekipte birçok başarıya imza attılar o yüzden 2 ekibide gerecek kıyaslamalar yapmayın bizler hep birikte sevgimizi saygımızı yarışma günü birbirimize rakiplikten önce kardeş oldugumuzu herkeze gösterdik o yüzden bizim bağlarımız kendilerini bilmeyenlerin yazdıklarıyla bozulmaz.Horeci sende sinir yapma bırak millet ne yazmak istiyorsa yazsın demek senden daha çok biligileri var adamların bak sop diyorlar :-))) ama ispat dıyorsun fos diyorlar :-))) germe kendini ..Bu arada dernegi kurmussunuz açılıs varmış hayırlısı olsun arkadaşlar eee bir koktey yaparsınız artık davet etmeyii unutmayın başarılarınızın devamını dilerim sevgiyle kalın ….

  13. makiko yazmıcaktım ama beni zorluyosunuz cnm benim bizim oynadıgımız sop ta digerleri ne bay cokbilmiş ya varya bukadar sapıtmayın cok biliyosan yaz üsküp oyunlarından bikactanede bakalım onlar buzamana kadar yarışmalarda oynanmışmı ortalıgı karıştırmaya calışmayın yemezler biz bunu hakkettik aldık kıskanmayın ve türkiyede oynan oyunların hangisi üsküp oyunu bi araştır sonra gel buralara yorum yap saygılarrrrrrrrr.

  14. lokeste ilk önce diğer ekip dediğin üsküp varya sadece bulgaristanın şop bölgesindeki oyunlarını oynuyo bunu araştırmak istersen youtube orda girmek serbest.bu arada arkadaşlar emeklerinize sağlık daha saglıklı ortamlarda birlikte çalışmak dileğiyle herkese saygılar……

  15. sayın laoste,
    biz diğer üsküpten çok iyiyiz mi dedik te böyle bişey yazma gereği duydun anlamadım ben, niye kıyaslama yapıyosun!
    biz hatalrımızı da biliyoruz nasıl bir performans sergilediğimizi de sen rahat ol yorma kafanı!

  16. nicom benim beeeeee

  17. lacoste 🙂 bu sanyadı makedon kardeş sen bir msn ver bakem bakarız bir caresine

  18. ARKDSALR LÜTFEN TAMAM Bİ EMEK VAR SAYGI DUYORUMDA BU YARSIMDA OLMSAI GERKEN EKIP DEYILDİİ YANİİ GOSTERI EKIBİİ 50 TANE HATA HERKEZ KENDI KAFASINA GORE OYUNUYOO LÜTFENN DİYER USKUP EKIBIYLE KIYAS BILE YAPILMAZ

  19. fatih hoca senide sewioruz;) 🙂

  20. işte bizim ekip anlayışımızz we dayanışmamız sizi sewioruzz ileri hoca pamuk başkan we payoo:) herzaman beraberiz !

  21. oncelıkle oynayan ve emegı gecen herkeze sonsuz tessekkurlerımı bır borc bılıyorum yorumların hepsını okudum hak etmedıgımız bır tane yorum var sızlerden o yorumu yazan sahıs adına ozur dılıyorum onumuzdekı hafta acıcagımız yenı dernegımıze halkoyunlarına gonul veren herkezı beklıyoruz saygılarımla ILERI HOCA.

  22. sen bızım cıgerımızın bes para etmedıgını bı seferde anladın bızım uskupte bır atasozu vardır bızlerı bı kere opene haram olsun ıkı kere opene helal olsun sen bızım gıbı 18 kısıyı hayatın boyunca bır kere opersın senın kadar sereflı ve degerlı ama 7 kere evlenmıs 1 ınsanla tanısmayı allah nasıp ettı bu sıteden ve 18 tane arkadasımdan 12 saat ıcınde ozur dılemessen her gecen 4 saat ıcın senın hakkında yenı bır dosya asılacaktır bu camıanın en karakterlı ınsanı sensın sevgılerımle PAMUK BASKAN.

  23. şeker yeni derneğiniz nerde katılmak istiyorum da. Pamuk başkana sevgiler…. 🙂

  24. kerem kurtuluş

    fatih vatansever grubun çok güzel afemde olmasaydın çok süper olacaktı saygılar…

  25. sevgili afem nikiyle yazan vatandaş kim oldugunu çok iyi biliyom ben oyunculardan biriyim sakın ha bizler hakkında bir kelime ettiğini duymyayım sen şereften ne nalarsın sakın diyom hoca bidaha duymayayım şimdiye kadar terbiyesizlik yapmadım sana yaptırma şerefli ve çok şerefli arkadaşlarıma (ŞEREFSİZLİK)yapma tamammı nançin

  26. maestro sana ulaşabilcemiz bir adres ver senide aramıza alırız pamuk başkan öyle dedi ben sözcüyüm:)cihat arkadş biz kimseyle tartışmıyoruz burda yazılan cocğu yoruymlardaki arkadaşlarıda tanımıyoruz ama bunlara karşılık yönetimdekilerde yazarsa kimse susmaz 20 senelik halkoyunları kültürüm var kimseyle bu tarz diyolaglara girmedik bizler kendimiz için oynadık ve mutluyuz ve bizlere gene beraberiz yeni derneğimizde……. geriye kalanlar üzülsün.

  27. Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn hahahhahhahahhah calıntıdır ama cok güldüm:)

  28. ileri geri folklor egitim merkezi

    afeme diyorumki it ürür kervan yurur degil ABDESSİZ SOFUYA NAMAZ DAYANMAZ sen bu işi bilseydin yanında elaman olurdu.aferin payonun evlatlarına bize keyifli bir yarısma seyrettirdiniz.açacağınız dernekte basarılar.herzaman yanınızdayız dernek olarak.

  29. Değerli Arkadaşlar,

    Gerek burada gerekse başka halkdansları forumlarında birçok tarışmaya şahit oldum bu güne kadar. Ancak ilk kez bir derneğin yönetimi ile dansçı/teknik kadrosu arasındaki sorunların internet ortamına taşındığını görüyorum. Bu durum gerçekten çok üzücü. Dansçı/teknik kadroda yer alan arkadaşlarımızı ve derneğin yöneticilerini sağduyuya davet ediyorum haddim olmayarak. Yaşadığınız sıkıntıların bir an önce çözümlenmesini diliyorum.

    Syg.

  30. bi dernek başkanının nolursa olsun böle mewzulara girmemesi gerekir.. aslında çalışmalarada girmemesi we müdahale etmemesi gerekir! sizin en büyük yanlışınız çalışmalarda sürekli bölüp ekibe müdahale etmeniz orda bizim hocalarımıza saygısızlık ettiniz zaman zamanda gördük bi çok arkadaşımıza saygıszlık ettiniz bu sonuç size çok yakıştı asuman hoca biz istesek çok daha iyisini yapardık çünkü yıllardır oynayan bu yöreyi çok iyi bilen bi ekibiz ama sana fazla puanı fazla gördük! ark.lar yorumlarınız için tşk.ler bidaha o dernekle çalışmak gibi bi hata yapılmıcak payo adına üsküp dewam edicek..:)

  31. arkadaşlar öncelikle kendimizi tebrik ediorum,iyiydik ve hakettiğimiz derece bu dğldi elbette,ama hiçbişey farketmes sonuçta hep beraber çıktık,oynadık.bzm nietimiz o sahnenin tozunu attırmaktı ve yaptık.bide şu var;hani diolarya bzm puanlar yok kostümden dolayı gitti yok işte müzikten dolayı puan çok kırıldı,yok arkadaşım aslında öle dğl evet kostüm ve müziktede eksiğimiz çok ama asıl ve enbüyük sorun bunlrın dışında…arkadaşlar enbüyük eksiğimiz psikolojiydi bzm.şu çalışılan 2ay içerisinde her Allahın günü kafalar davul gibi gittik eve,hergün bi bağrışma,bi tartışma…saygı isteyenlerin saygıdan haberi olmayan bi yerdeydik….
    şimdi isteyen istediğine it köpek muhabbeti yapsın,biz kendimizi biliyorus,senden çok atasözüde biliorus ama susuyorus konuşursak hazmedemez miden…
    Biz payonun çocuklarıyız…isteyen kabul eder,istemeyen etmez…hadi eyvallah!!!

  32. arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende üsküp oynamak istiyorum ama sizin aranızda ve afemde değil ( şeker arkadaşımız pamuk başkana bi sorsun yorumunda öle yazmış banada bildirirmisiniz…. burda bekliyorum 🙂

  33. yarışmaya çıkarken hani kağıtlara bakarlar ya hangi dernek adına çıkıyosunuz die işte orada afem yazısını ve dernek başkanı asuman süar adını görünce jüri direk 10 puan kırıyo yıllardır böle olmuş afem adına çıkan her ekip hep 10 puan geriden başlar….. dansçı arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın sizler çok iyidiniz bu ekipte ruh var arkadaşlık var sizin ne zorluklarla bu yarışmaya hazırlandığınızı tahmin edebiliyorum hemen hemen her çalışmanızda kesinlikle bi tartışma olmuştur buda dernek başkanından çıkmıştır. ama sizler çok iyi oynadınız hepinizi tebrik ediyorum yüreğinize sağlık ayaklarınıza sağlık TEBRİKLER gönüllerin birincilerine

  34. alın işde yine laf yedik kötü bişi deniceğini bilioduk ztn 😀 ama tuqceem’in de dediği gibi hedie oldu bu ona…

  35. BEN HAYATIM BOYUNCA DEĞERİ VE CİGERİ BEŞ PARA ETMEYEN KİŞİLERİ HİÇ KALE ALMADIM BİR ATA SÖZÜ İLE NOKTALIYORUM İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.

  36. abi üsküp budur işte ya … ibo abi seviyorum seni on numaraydın..:)

  37. BU AFEM YAKTI BİZİ ZATEN BUKADAR EMEK BOŞA GİTTİ YA ONA ÜZÜLÜYORUM SADECE DEDİİĞNİZ GİBİ BİZ DERECEYE OYNAMADIK AMA KOSTÜM VE MÜZK EKSİKLİĞİ YÜZÜNDEN PUAN KAYBETMEMİZ BİZE YAPILAN Bİ HAKSIZLIKTIR, HAKSIZLIĞI YAPANDA YİNE BU DERNEĞİN BAŞKANIDIR!! BU DERECEDE ONA HEDİYEMİZ OLSUN!

    HEPİMİZİN AYAKLARINA, SAĞLIK YÜREĞİNE SAĞLIK .ÖPÜYORUM SİZİ LOCKAM LARIMMMM=))) ehehe

  38. :):):)Süperdi tek kelime…

  39. fatih VATANSEVER

    okan kardeşim tebrikler inşallah finalde birinci olursunuz

  40. fatih VATANSEVER

    arkadaşlar ayaklarınıza emeğinize en önemlisi aslan gibi yüreğinize sağlık

  41. Arkadaşlar emeklerinize yüreginize sağlık keşke afemde degilde başka bir dernek çatısı altında girseydiniz yarışmaya ozaman daha iyi bir sonuç almamanız için hiçbir neden kalmazdı ama olsun en azından yarışma için çalışmalarda fena eglenmişşinizdir :-))) Gerçi birazdaha yarışma tarihi geç olsa başkanınız kalp krizinden giderdi bu kadar strese dayanamazdı herhalde :-)) tekrar tebrikler yüreklerinize sağlık MEB yarışmasına girecekmişşiniz duydum inşallah orda birinci olursunuz ki bu sene üsküp ekiplerinin yılı olsun iyi çalışmalar ..
    saygılar

  42. evet yavuz haklısın sonuçta aynı bayrağı taşıyoruz balkan oyunları finale bir balkan oyunu sergiliyen ekibin çıkması beni çok sevindirdi en az kendimiz 1.olduk kadar sevinmesekte sevindik 😀 Başarılar şimdiden

  43. lockam arkaaşım eleştiri başka şey hakaret başka şey dikkatli yorum yazalım lütfen… tüm dansçılar başta eylenmek için bu işle uğraşıyoruz bizler kültürünü kaybetmemiş ve sahip çıkarak hepimiz farklı renklerde insanlarımıza sunan kişiyiz… ben payo hocam ile yıllarca çalıştım kendisini çok seviyorum çok başarılara imza attık geçmiş senelerde beraber. şunuda unutmayalım ki arkadaşlar üsküp oyun olarak zengin bir yöre yıllardır ezberlenen oyunlar dışında çok dahagüzel oyunlar var bizler BAHEM olarak bunları sunmaya çalıştık bilgisi olmadan yorum yapanlara denecek bişe yok… afemde bi çok arkadaşım oynuyor ki hocalarıda benim geçmişte ekip arkadaşlarımdan.. kendilerini biz seviyoruz başarılarının devamını da diledik tabi onlarda bize diledi. önce dostluk diyelim …..

  44. ŞekeR aBla Sana katılıorum egolarımızı tatmin ettk..sonuç önemli deil biz zaten süperiz..elimize kimse su dökemez ekip olarak..dereye girenleri tebrik ediorum ama neSe anlayan anladı 😀

  45. Teş. ederiz arkadaşlar yorumlarınız için Bizler Birncilik İçin Oynamdık Egolarımızı Tatmin Ettik Ve Çok Eğlendik Cimcime Kimse Katılıyorum Ona Anlamışdır Ne demek istediğimi Elif Arkadaş tabikide senide aramıza alırızda sen nerdensin kimsin:)Pamuk Başkana Bir Soralım Önce Aramıza Almak İçin
    Bu arada AFM DE herkezmi sorun yaşadı yorumlarda afm var anlamadım gitti heheheh
    Elveda Rümeli Seni Gönülden Öptüm Sen Kimlerdensin Payonun Çokları Demişsin Okdar Bellimi Oluyor:)
    Murat Arkadaş İleri Demişsin Hadi Payoyu anladıkda ilerinin despot olduğunu nerden biliyorsun bizleri bukdar iyi tanıyan yorumcular görmemiştim hiç……:)

  46. Tek Kelimeyle mükemmel hatalar olsa bile ben izlerken bir sizden birde kafkasdan keyif aldım aykkalarınıza sağlık.. arkadaşlar benide aranıza alın bende oynamak istiyorum bu hıza nasıl dayanıyorsunuz merak ettim başarılar

  47. Ayağınıza sağlık arkadaşlar ben cok beğendim üsküp izledim en azından ama kostümlerinizi beğenmedim eski yarışmanızdaki kostümler daha güzeldi turkuaz olnlar gerci onları giyseydiniz imdata benzicekti ama onalrınkidi bir bulgar kostumüdü olsa güzeldii bu arada bu işde payonun ve ilerinin eli değmiş anladım sizde PAYO gibi idol birisi varken ve İLERİ gibi despot birisi varken cok şeyler başarısınız zamanla.. AFM DEN AYRILIN

  48. elveda rümeli

    Payonun cocukları işte bunlar ayağınıza sağlık

  49. Ben üsküp izledim orda en azından imdatlarınki gibi gereksiz bir oyun görmedim payo görse üzülürdü
    Sizleri Tebrik Ediyorum üsküp izlettiniz için bize

  50. Evet cimcime sana katılıyorum afmde olduğu sürüce bu adamla asla yarışma kazanılamaz iyi tanırım onu

  51. İşte üsküp oyunu bu bence hatalarıda olsa 2 aylık ekip olmsana rağmen bence cok iyidi calışmalrınız nasıl ne şartlarda ne kavgalarda gectini biliyorum bunca olaya ragmen cıkıp oynamnız bile hocanıza olan saygınız ve bölünmeyen topluluğunuzu tebrik ediyorum ama AFM de olduğunuz sürec…. kazanmak zordur…. gönlümüzün birincisiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir