2009 Vaksa İstanbul – Çağdaş Turizm

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

16 yorumlar

  1. tavaslıı sen kimsin çok merak ettim ayrıca böyle yorumları öle ulu orta değil gel tavasda yüzüme yap seninde bilgini tartalım

  2. böyle rezillik olmaz siz denizli yöresini ne sanıyorsunuz özellikle tavas oyunlarını, ayıp yani bizim oyunlar öle izmirinkilere benzemez. adam gibi oynandımı seyir zevkine doyum olmaz ama böyle robot vari oynandımıda ne yazıkki böyle bi tablo çıkıyor ortaya yazık yani her şeyi bi yana bırakalım daha bu oyuncularda senkron problemi var ritim başka gidiyo oyun başka arkadaşlar her isteyen tavas yöresi oynayamaz izmiri oynarsınız belki.bence istanbul ekipleri hiç bir şekilde zeybek ekibi çıkarmasın yada çıkaracaksa yöreden adam getirsin. soloya diyecek lafım yok zaten çok komik o oyunu youtube girinde öğrenin sahibinden olmadı tavasada bekleriz arkadaşlar.oyunları size öğreteni çok merak ettim

  3. BU KADAR KOMEDİ OLMAK ZORUNDA MI BU HOCALAR YA.HİC Mİ GÖZ YOK HİÇ Mİ NİZAM YOK.YA BU KADAR KOMİK BİR SOLO MU OLUR

  4. Moderatör arkadaşım, Folklorcu isimli arkadaşın yazısını silmişsiniz (sanırım) ama benimkini unutmuşsunuz 🙂 Mesajın muhatabı olmayınca anlamı da olmuyor, silerseniz sevinirim. Tşk.

  5. ekibin gerçektende hakkı yenmişş iyi bir ekipmiş..zaten nasıl bir puanlama sistemidirkii oyungsk ve çağdaş turizm gibi iki iyi ekibi 12.ve 13.yapıyolar sıralamadada ard arda koyuyolarr..emeklere yazık oldu başka hiç bişi yokk..
    saygılarımla..

  6. tamam abi görüsürz en kısa zmanda yanınıza gelicez

  7. Cihat Benakay

    Dans bir yana, sizleri özlüyoruz çocuklar, arasıra da olsa uğrayın..

  8. yıllar sonra yeniden yarışmada oynamanın heyecanını yaşamak gerçekten çok güzeldi.bana bu heyecanı yaşatan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

  9. Sevgili abicim (cihat Abi) :):) , valla tam problemi çözebilmiş değilim halbuki çok uğurluyumdur herşey bu emrenin başının altından çıkıyo olabilir:)))))

  10. sevgili cihat abi hep bunlar eserin yüzünden oluyo ben böyle cenabet adam görmedim:))) böyle rezil bir yarışma yoq ya:)

  11. Cihat Benakay

    Sevgili dostum (Eser), demek ki keramet sendeymiş, gittiğin yeri kurutuyorsun :-)))))))))

  12. madem bu iş belli, zeybek ekibi izmirden gelecek neden başka ekiplerin başvurusunu kabul ediyorlar, sölesinler başka yöre çıkalım bizde,,, tüm gruplar iyi falanda değildi ayrıca… hersene 1. 2. 3. belli bu yarışmanın galiba yani kriteler lafta… yani artı puanları hangi realiteye göre verecekler türkiyeninin en iyi sanatçısınada yaptırsan vermeyecekse vermez müzik güzel değildi diyecek başka ekibede müzik çok güzeldi size oradan 3 puan verdik diyecek… yokya böyle birşey olabilirmi?… 2 sene önce çağdaşla yarışmaya katılmıştık 3 yöreydi feci güzel çizgilerimiz vardı süperdik yani resmen sahnede uçuyorduk( coşku coşku diyorsunuz ya) herkes süper falan dedi…o senede sahnede yürüyen ekipler kazandı:) vaksa olayı yakında son bulacak demedi demeyin;)

  13. Arkadaşlar tüm ekiplerde hatalar var.. ben hepsiniz izledim.. son yıllardaki en güzel yarışmaydı.. 1. olan ekibin sunumu iyiydi hataları oldu ama coşkuluydular.. ve karşılama yöresi olmaları avantajlarıydı.. zaten değerlendirme formuna bakarsanız hatalardan puan silip sunum müzik gibi kriterlerden puan verildiğini görürsünüz.. çağdaş da iyiydi, oyun gsk da ama şunu düşünün finalde zeybek olacaksa o zeybek izmirden gelecek.. o yüzden federasyon ya da milli eğitim yarışması gibi düşünmeyin.. madem bu kadar haksızlık var mahkemeye verin.. ama değerlendirme formuna göre değerlendirmişler grupları bir de adamlar da napsın tüm gruplar çok iyiydi yani.. ve bu arada kadıköy hem de finale kalırsa şaşırmayın..

  14. Valla Kadıköy HEM den sonra çok iyi bir Şov sunmuşlar. Bu ekibe puan verenler acaba o an ne düşünmüşler merak ediyorum. Bu yedirenkte perdeleme var, çizgi hatası var demekki bunları yapmak gerekiyor. Yazık olmuş. Neyse tüm ekipler ter akıtıyor, hepsine bu maratonda başarılar.

  15. evet arkadaşlar bu ekibin ve oyun gençlik ve spor kulübünün hakkı yendi

  16. tüm ekipleri tebrik ederim ama bu ekibin hakki yendi..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir