2009 Vaksa İstanbul – Üsküdar Belediyesi

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

16 yorumlar

  1. tabikide çok geriye gitmeye gerek yok ama VAKSA HİÇ BU KADAR SAÇMA OLMAMAIŞTI DİYE DÜŞÜNÜYORUM, VİRGÜL ( DEVAM EDERİZ BELKİ :):)) …

  2. Sevgili Özgen, yarışmalarda firma kardeşlikleri gözetilmez. Vaksa jürisinin her zaman abes yorumları olmuştur olacaktır da ne ilk ne son.. bunu bilip de girer zaten dernekler.. Jüri sizin müzik ve düzenlemeleri daha önceden ezbere bildiği için hatasız oynamanıza rağmen sonuncu oldunuz.. bu benim fikrim. Sizin kullandığınız müzik ve çizgiler için 2000 li yıllara bakman yeter.. 80lere gitmene gerek yok. nokta.

  3. ARKADAŞLAR SOLO YAPAN KZI DEĞİŞMELİSİNİZ…neden die sorarsanız boy ve kilo olarak daha göze hitsp eden oyuncular solo yapar bi orda sorun var arkadaşımız güzel solo yapsada göze hoş gelmeyebilkir….onun dışında gayet iisiniz sonuncu deilmişiniz….

  4. arkadaşım can bizde biliyoruz daha türküye genelinde yarışmayan yerler var ona göre sonuncu belli olacak o kadar cahil değiliz izninle can kardeşim. biz istanbıulda 17. olmamızı konuşuyoruz sadece. ayrıca çalıntı çizgi diyorsun çizgilerin noterden onaylatıp sahiplenilen bir şey midir. düz daire yarım ay daha ne yapabiliriz. 1985 yılında adıyaman lisesinin oynadığı adıyaman ekibini izledim şimdiki tüm izlediğim adıyaman çizgileri ile aynı giriş aynı çıkış ama çok güzel tabiki yenilenmek güzel. jüride izmir istanbul konservatuar görevlileri oturuyor onlar bilmiyorlar mı müzik kimin çizgiler kimin diyosun bence bilseler di bu puanlama olmazdı!

    tabiki herkesin emeğine sağlık tüm dansçıların ama adaletsiz di bu gerçek bunu daha bişey yazmaya gerek yok. bu istanbuldaki yarışmaının adaletsiz sonuçlandığını tüm türkiye biliyor.
    dediğin jüriler Kocaeli ARMELİT in trabzon başlıklarının yanlış bağlandığını idda eden jüriye başka söz yok bize kostüm uyumsuzluğu diyen jüriye yine söz yok daha neden bahsediyosun sen yok çalıntı yok şöyle böyle bırakalım ya TÜRKİYE de herkes koyun olmuş ama düzelecek bu sistemde düzelecek koyun olmayanlarla.

  5. evet arkadaslar sız iyi bir ekipsiniz takmayın bu serefsızlerı sızın yerınız ust sıralar olmalıydı bana gore ust sıradakı ekıplerden daha iyiydiniz.kendinize sakın bu yarısmayla ölçü koymayın cunku bu yarısmada ekıpler degıl para, sıke ,kulıs yarısıyor sizleri tebrik ediyorum

  6. siz her zaman benim birincimsiniz nihat hocanın ekibi her zaman en iyi yerde olmalıdır.Sizde çok çalıştınız bizde sonuç ortada yarışmanın seviyeside belli.Hiçbirşeyi takmayın kafanıza seneye tekrar geliyoruz ekip izlettirmeye…

    saygılar…

  7. Aylarca calıstıktan sonra kendinden daha kotu ekipler warken sonunculugu kimse yediremez kendine herkez kendi yorumunu yapar insanların yorumuna yorum katmaya gerek yok ne olmasını bekledigimiz tartısılır ama bunu beklemedigimiz kesin o emekten sonra da takmamak kmsenin elinde degil;)

  8. arkadaşlar vaksa sonuncu monuncu diye birşey yoktur ilk kez mi izliyorsunuz. Zaten sıralamada toplam gruplar içinde belli olur. Müzik ve düzenleme olayına gelince jüride izmir istanbul konservatuar görevlileri oturuyor onlar bilmiyorlar mı müzik kimin çizgiler kimin? biliyorlar taqbi bildikleri içinde kopya ekibe sonunculuk verirler.. artı sunum çok kötü.. solo izlemekten bıktırdınız.. fakat tekrar ediyorum.. dans gücü olarak çok iyi performans sergilediniz enerjiniz çok iyiydi.. son mon takmayın artık..

  9. bu ekip derece haketmiyo olabilir ama sonunculuğu da haketmiyodu malesef. diğer ekiplerin puanlarını gördükten sonra bu kadar düşük puan alacak kadar kötü bi ekip mi peki?

  10. SEVGİLİ CAN

    KİMSE BİRİNCİYİM YADA SONUNCUYUM DİYE GİRMİYOR YARIŞMAYA. HERKES ÇALIŞMIŞTIR MUHAKKAK MÜZİK YADA ÇİZGİ KİMİN OLMASININ BEKLETİYLE NE ALAKASI VAR ÖNEMLİ OLAN SUNMAK DEĞİLMİ NEYİ KASTEDİYOSUN ANLAMADIM ?
    ÜFTUD NEDEN BİRİNCİ OLMADI DEMİYORUM TABİKİ 1. YE VEDE DEĞERLENDİRMEYİ ELEŞTİRİYORUM SADECE BİRDE BU MUĞLA GERÇEKTEN SONUNCULUĞU HAK ETTİMİ ONU MERAK EDİYORUM ?

  11. madem öle emindiniz herşeyden niye girdiniz.. bu ekip çok iyi çalışmış.. ama müzik kendisinin değil.. çizgiler kendisinin değil.. ne olmasını bekliyodunuz..

  12. Burda sonuncu olan her seyi onceden planlayan yillarin kasarlasmis jurisidir.HELAL OLSUN sizlere bu videoyu izledikten sonra o juri adina birinciyide gordukten sonra inanin utandim

  13. Evet malesef Vaksa kuralları!!’ gereği bu ekip sonuncu oldu, hala acaba çok mu kötüydük diye soruyorum kendime defalarca izliyorum bu oyunu ama sonuncu olmamızı gerektirecek ne hata yaptık hala anlayamadım…

  14. arkadaslar bakmayın çok salak bir yarışma kimsenin nerde oldugu belli degil kriter leri A4 e yazıp herkese uygulayın die vermeleri cok güzel ah bide kendileri uygulasalar:))

  15. Özgen valla üzüldüm bu ekip sonuncu olucak bi ekip değil bildiğin. halk oyunları yarışmaları bole bizimde cok hakkımız yenmişti zamanında. torpilin el atmadıgı bi bu yer kalmıştı orayada uzun zamandır el attılar

  16. İŞTE 2009 VAKSA SONUNCUSU. EĞER BU EKİB SONUNCULUĞU HAKETTİYSE GERÇEKTEN TÜRKİYEDE HALKOYUNLARI ÇOK ÇOK İYİ YERLERDE.. TEBRİKLER VAKSA TEŞEKKÜRLER VAKSA…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir