2010 MEB Bursa Grup – Kocaeli İzmit Halk Eğitim Merkezi

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

9 yorumlar

  1. ümit bialaoğlu

    arkadaslar ben bu ekıbın oyuncusuyum evet ekıp fena sayılmazdı ıyı degıldı kabul edıyoruz ama bızım ekıpte 12 lişden 7 kişisi 2 aylık oyuncu bunuda hatırlatalım herkese bıtlıs ve diğer ekipler gibi gezici ekıp degıl yanı oyuzden ıkı aylık oyuncuların bu basarısını gormezden gelmeyın

  2. videolarımızı buraya atamıyoruz facebook tan (halay bitlis)yazıp takip edebilirsiniz canlar.reklam yapmış gibi olmadım işallah.

  3. evet ekipler güzeldi. zaten kötü ekibleri kolay kolay ilden çıkarmazlar. bölge yarışmalarıda enaz türkiye finalleri kadar iyidir. nese başarılar.

  4. burcu karaman

    halay bitlis evet güzel ekipti ben bitlis kotu diyarbakır iyiydi demiyorum ben orda dereceye gırmeyen butun ekıpleri begenıyle izledim..herbiri emek vermış cunkü.ama halay bitlis sende cok iyi biliyorsunki tecrübesi olmayan jürilerle bu jüri karşısına gecen emeklerini sergilemeye gecen insanların çok işi var gercekten..bana göre hiç dere almamış ekiplerin tartışması olur dediğim gibi ortada aylar yıllar suren emekler bulunmakta..tekrar canı gonulden tebrık ederim sizleri .

  5. burcu karaman: bende düşüncelerimi yazmak istiyorum.yanlış anlama diyarbakır ekibi iyiydi ama. aramızda 5 puan fark vardı derece hak eden bir ekibi hiçbir jüri ekibi okadar geri atmaz ilk 3.çe giremeyen ekibin tartışması olmaz..bütün ekiblerin ayaklarına sağlık başarılar dilerim.

  6. burcu karaman

    arkadasım o senin begenın allah allah ya batıda böyle diyarbakır cıkarda bende göreyim hoyatıda gorduk il yarışmasında:) bak hoyattan bahsediyorum yani….ayrıca ben t.daganım ama yegenım keşanda oynadı hayırdır sana sorunmu yaptı kurdunmu içinde anlamadım:)))ortalıgı falan karıstırmıyorum ben kendı begenımı sölüyorum arkadas buda seni ilgilendirmez…ben her yerdeyim arkadaşşşşşş izmir bursa t.dağa trabzon diyarbakır van bitlis heryer ok…için rahatladımı nerde olmamı öğrendiğinde bellliki baya kasmışsın kendını sal yaa valla sorun dert etme kendine böle şeyleri 🙂 hahahahhah 🙂

  7. burcu karaman tdağ mı yoksa keşandan mı bir izleyicisin karar ver. Burda tdağ yazmışsın başka bir yorumunda da keşan???

  8. burcu karaman sana yemin edebilirimki batıda böyle kötü bi diyarbakır ekibi yok :)anca ortalığı karıştır sen 🙂

  9. burcu karaman

    gerçekten emeklerinize sağlık arkadaşlar..ben bir izleyici olarak ekibin coskusundan büyük keyiff aldım…eglenceli ve haz vererek oynadınız..hak etmediğiniz bi puanla karşılaştınız fakat ben tribünün nasıl coşkulandıgın gözlerimle gördum ve yaşadım…ve en önemlisi batıda bir diyarbakır ekibinin bukadar içten tavır vermesi çok hoştu…ben tekirdağdan bir izleyici olarak sizleri gönülden kutlarım..başarılarınızın devamını dilerim;)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir