2010 MEB Liseler Stilize Final – Menemen Lisesi

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

17 yorumlar

  1. selin hanım sen bize kıyağ yapacak seviyede deilsin artık bu hayal dünyasından çıkta gerçeklerle yüzleş***yarışmalar hakkında bilgin yok boş boş konuşuyosun*** batıda düzenlenen yarışmalara bir göz atta d.bakırın derecelerini gör***bizi rezil etmene gerek yok selin hanım yeterince kendinizi rezil etmişsiniz***bundan sonra size cevap yazmıyacam çünkü boş insanlarla işm olmaz***yarası olan gocünür***ha illede bize bi kıyak yapmak istiyorsan lütfen bir psikyatri doktoruna göründe seni bu hayal dünyandan kurtarsınlar yazık sana***işte bu bize en büyük kıyak olur xd xd xd xd xd

  2. diyarbakırı tutan gençlik zannediyorsunuz ki hak ederek aldınız bu yarışmayı ama yanılıyorsunuz geçen sene neden 1.olmadınız da antalya oldu. çünkü geçen sene herkes hak ettiğini aldı.zorbalıkla tehditle hçç birşeyi elde edemessiniz ama bravo elde ettiniz 1. olmayı. oyunlarınızz güzel olabilir ama o yarışmada sizin hakkınız sondan dı sizden daha üstün ve güzel ekipler vardı mesela geçen sene türkiye 1.si olan antalya ekibi vardı sonra izmir ekibi bile sizi sollar geçerdi çok iyiyiz diye siz sadece kendinizi avutun bir daha ki yarışmada da böyle konuşabilecekmisin hülyacıkkkkkkkkk. bundan sonra hak ettiğiniz şeylere el uzatın olur mu yoksa o elinizi kaptırırsınız dikkatli olun bizden söylemesi ve hem suçluluk hemde güçlülük taslama batarsın sana diyecek çok lafım var senin ve senin gibilerinin seviyesine inmek ve sizi rezil etmek istemiyorum bu kıyağımı kimseye yapmam…………

  3. arkandayız hülya arkadaş lexe lexe hevalno

  4. öncelikle menemen lisesini tebrik edyrm.Burada 7.olan bingl erdem lisesninide hakkının yenildigini düşnyrm.Fkt türkiye finalinde byük bi adeletsizlk oldu.Bu adeletszlkl acıklanamaz durumdaydı.Bngl erdem lisesinin ilk 3e grcegni umuyordum.Byk bir emekle calıştılar çabaladılar. Diyarbakırın 1.olması cok saçma. sonuncu olmsı gerekirken 1.yptıysalar bunda birşeylik vardır dye dşnyrm.ordan burdan juri getirip, bıçakla çekmelerle olmaz bu işler;)
    Son olarak dier tüm ekiplride tebrk edrm.umarım diyarbakır bi dahaki yarışmada hakkınızla kazanır emek ve çabalarınızla biyerlere glirsiniz.

  5. mehmet sanırım sen diyarbakır ekibinin oyuncususun. kardeşim diye hitap edicem çünkü benden yaşça çok küçüksün.terbiyeni takın kardeşim anca ozaman büyüyüp bir şeyleri hakedebilirsin.
    Menemen lisesi ise muhteşem.yarışmanın gerçek birincileri idiler.

  6. çoktaaaaaa tınnnnnn sude ne kadar zavallısın:)

  7. ulke halınden memnun sız degılsınız sız arkadaslarımın dedıgı gıbı ıcınızdekı bazı arzuları ancak yandas hakem ler sayesınde halk oyunlaından cıkartıyorsunuz.

    artı osmanıyede yapılan yarısma vıdeosunu ızledım orada 24 kısı oynuyorsunuz.ve cok sakat bır kız oyuncunuz var ..madem osmanıyede 24 kısı oynatınız fınalde neden erkekler 16 kızlar 14 yanı ……….yoksa dıyarbakır hep kacak oyuncu oynatır lafı dogrumu.bır cok oyuncu degısmıs gıbı yada o oyunculrı cok degıl az bır zamanda bu hale getırmıssenız neden osmanıye yarısmasında 16erkke14 kız oynamadınız.

    neyse hulyacıgımın bak senden baska burya yazan hıcbır arakadasın yok onlar bılıyorlar haksızca yenıldıgınızı sen boyle gece gunduz yaz ben sıze dusman oldum .sımdıye kadar ayrım yapmıyordum artık dıyarbakır benım ıcın bittı.

  8. SİZ BİZİM YERİMİZDE OLSAYDINIZ FOTBOL TAKIMINIZIN BAŞKA BİR İL DE DÜŞMAN GİBİ KARŞILANMASINA YUH LANMASINA DAYAK YEMESİNE BAYRAĞININ İNDİRİLMESİNE NE GİBİ BİR TEPKİ GÖSTERİDİNİZ BENİM ZORUMA GİDEN OLAYLARI SANKİ BİZ BAŞLATMIŞIZ GİBİ GÖSTERİLMESİDİR BU ANLATTIKLARIMI ÖĞRENDE GEL YOK SÖYLEDİKLERİNE YORUM YAPMAYA BİLE DEĞMEZ***SİZ BİZE DİYORSUNUZ OLAYLARI SİYASETE TAŞIYORSUNUZ ASİL SİYASETE TAŞIYAN SİZSİNİZ**MADEM Kİ BİZ KÖTÜ SİYASEY YAPIYOZ SİZ İYİSİNİ YAPINDA BU ÜLKEYİ BU DURUMDAN KURTARIN BİZ ONADA RAZIYIZ***

  9. Hulyacıgım kım sana oyunlarınız cok guzel dıyor sen kendı kendıne dıyorsunn.Herkes kendı coplugunde oter oyunlarınızı mahvetmıssınız nerdesye karadenız metronomunda hangı yaslı adamlarınız o hızda oynar.

    bos versene sen palavrayı tum dunya bılıyor sızın ne oldugunuzu her yerde barbarsınız futbolda oyle sıyasette oyle halk oyunlarında altınız kuru konusuyorsunuz ……..unutma sonuncu olacagınız yılları belkı gorecen belkı goremıyecen ama bu ıs oynamakla olmuyor malesef sızın gıbı yandas hakemler bırlıgıyle oluyor.

  10. emel hanım anlaşılan size ne söylesek boş çünkü siz başkalarının sözleriyle hareket ediyorsunuz**gözlerinizle görünkü konuşun**bir memleketi kötülemek bu kadar mı kolay ** biz o trübündeki kişileri toplamaya ve kışkırtmaya cesaretimiz var da söylemeye mi cesaretimiz yok** ama biz size kanıtlamak zorunda deilz bizi tanıyan bilr bilen alar anlayan da susar**d.bakır oyunları iyise biz ne yapalım iyi oynuyoruz ki her sene birinci oluyoruz ama siz bunu kabullenemiyorsunuz bizim yandaşlarımız falan yok bu sizin kuruntunuz** yukardaki herşeyi görüyor**yavş yavaş insanlığınızı unutuyorsunuz kendinize gelin*** bahane arıyorsunuz bari mantıklı ve inandırıcı bahaneler bulun** bu kadar alçalmayın** bizden nefret edebilirsiniz ama biz sizden nefret etmiyoruz çünkü bizim size olan nefretimiz size değer verdiğimiz anlamına gelir** helal olsun değerininizi bizim yanımızda yitirdiniz bu kadar alçalabildiz*** sözüm meclisten dışarı**

  11. Hulya ınsanlık hak Yemekle olmuyor.Bız Halk Oyunlarında DİYARBAKIRI alkıslardık kardes gozuyle bakardık kac yıl oldu Turkıye 1. oluyorsunuz.Diğer halay ekıplerı sızden cokmu kotu hayır ama sız zorbalıkla bunları yapıyorsunuz hele sızın basınıza bu haksızlıklar yapılsın bız cok ıyı bılıyoruz nasıl saldırgan oluyorsunuz.Sıze daha ne kadar merhametlı davranalım benı konusturma futbolda oylesınız sıyasetde oylesınız Halk Oyunlarında oylesınız kucucuk cocuklar bıle sankı savasa hazırlanıyorlar gıbı kavgacı barbar yetısıyor bunları bılıyoz ve malesef sımdıye kadar sızı alkısladık artık alkıslamıyacaz.

    Bır yazında bursada seyırcı olmuyacak dıyorsun valaha bazı yandaslarınız varkı Dıyarbakırlı olmasalar bıle Dıyarbakır dıyorlar artık bılemıyorum ne yapıyonuz ne edıyonuz.ama ben Bursalıların yerınde olsam o pet sıselerını kafanızda patlatırım kısasa kısas.Madem sız kultur adına yapmıyonuz ozaman kulturde ısınız yok.

  12. ben size söylüyeyim niye hep d.bakır kazanıyor çünkü çok iyiler ve hak yerini buluyor ama siz gerçeklerle yüzleşemediğiniz için heo haksızlığa uğradığınızı sanırsınız kendi kenkinizi avutuyorsunuz bu bir teselli yöntemi mi bilmiyom ama artık gerçeklerle yüzleşmeyi öğrenin*** d.bakirın gücünü artık görün biz haddimizi gayet iyi biliyoruz ama bazılarıda insanlığını unutmuş***

  13. ARKADASLAR 1.OLAN EKIBIN VIDEOSU YOKMU.ACABA NASIL BIR CIZGI VE EKIP GORELIM.BIDE NEDEN HER YERDE BIRINCI O İL VE O EKIBIN HADDINI BILDIRMIYORUZ.VE O ILIN GRUBUNA DUSEN DIGER ILLER NEDEN PROTESTO ETMIYORLAR.O YARISMAYA KATILMAYARAK TEPKILERINI NEDEN GOSTERMIYORLAR.

  14. yuh ya bu ekip birinci olamadiysa yaziklar olsun

  15. Öncelikle bende Menemen lisesinde oynayan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. Battalefeninde dediği gibi diğer videolar nerede.. Ben Bingül Erdemli olarak cook büyük haksızlığa uğradığımızı düşünüyorum ki yarısmadan sonra söylenenlerde bunu doğruluyor.. Adil bi yarışma izlemeyeli ve adil bir yarışmanın içinde olmayalı baya oldu. İlk 3 bence istanbul-antalya-menemen ( Sırasını Kafadan Attım.. ) Bu 3 ekip arasında ilk 3 değişebilirdi. Ve gördüğüm kadarıylada en cook bu 3 ekip emek harcamıştı. Bizi bazı faktörlerden dolayı 7. yaptılar .. Neyse herseyin hayırlısı.. Diyarbakır 1. olmuş iyiki yoksa orda o kadar yasanan tatsız olayın üstüne daha büyükleri yaşanıcaktı..Şuda unutulmamalıdır ki bu yarışma ağrı yerine başka bi ilimizde olsaydı sonuç tamamen farklı olurdu..Tüm ekipleri emeklerinden dolayı kutlarım..

  16. oynayan oyuncu arkadaşların ayaklarına sağlık kendilerini tebrik ederim. ama neden birtek menemen lisesinin videosu var kafaya oynayan diğer 2 ekip istanbul beşiktaş bingül erdem ve antalya hızır reisin videoları yok.. bu ekipler ve özellikle 1. olan diyarbakır fatih lisesinin videosu yok ortalıkda bunları yayınlanırsa herkes gerçekleri görücek ve ekiplerin nasıl adilsizce değerlendirildiği anlaşılsın..

  17. oynayan oyuncu arkadaşların ayaklarına sağlık kendilerini tebrik ederim. ama neden birtek menemen lisesinin videosu var kafaya oynayan diğer 2 ekip istanbul beşiktaş bingül erdem ve antalya hızır reisin videoları yok.. bu ekipler ve özellikle 1. olan diyarbakır fatih lisesinin videosu yok ortalıkda bunları yayınlanırsa herkes gerçekleri görücek ve ekiplerin nasıl adilsizce değerlendirildiği anlaşılsın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir