2010 THOF Rize Grup – İstanbul 75. Yıl Spor Kulübü

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

7 yorumlar

  1. BU EKİBİN TÜRKİYEDE 1. OLACAĞINI HER ZAMAN İDDİA EDERDİM VE OLDU YARIŞMAYA GİDEMEDİM FAKAT NE KADAR İÇTEN NE KADAR ARZULAYAN NE KADAR HIRSLI NE KADAR İSTEKLİ VE NE KADAR HAK EDEN BİR EKİP OLDUKLARINI HER ZAMAN KANITLAYABİLECEK BİR EKİP OLDUKLARINI HER ZAMAN DA İİDİA EDERİM.TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM MURAT BEYE AYRICA TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLARIMIZA VE BİZE BU GURURU YAŞATTIĞI İÇİN.HERKESE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN .UMARIM HAYATLARINDA HEP LİDER OLURLAR.

  2. Benim söylediğim çıktı ekip türkiye 1.si oldu. Efelerde geçemediler ekibi zaten bende yarışmadaydım izledim türkiye finalini kesinlikle bu ekip hakediyodu we bu ekip türkiye 1.si oldu hocalarının ellerine sağlık kesinlikle bu ekibi dewam ettirsin harikalar çünkü

  3. Ayağının altından geçerken bulutlar,
    Tepetaklaksa düşüncelerin.
    Oksijen azlığı ağrıtmışsa kafanı,

    Tebessüm et.
    Burası Artvin
    BU EKİP ARTVİN OYNUYOR HAKKIYLA OYNUYOR KAZANMA HIRSININ TAVAN YAPTIĞI HALKIOYUNLARI CAMİASINA BU İŞ NASL GELİŞTİRİLİRİ GÖSTERİYOR.
    2010 TÜRKİYE yıldızlar sitilize DAL ŞAMPİYONU EKİBİ KUTLUYORUM.
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

  4. Ben hayatımda böyle bir artvin yöresi oynayan ekip görmedim. Bu ekibi her kim hazırladı ise ellerine sağlık. Kutluyorum. Gerçekten harikalar..

  5. Bu ekibin başka ekiplerden etkilenmesi mümkün değil.Ben hayatımda bu kadar güzel oynayan bir ekip görmedim.Bu ekip kesinlikle türkiye 1.si olur.Ege yöreside bu ekibi geçemez.Anadolu ateşi kadar güzel.Hocasının ellerine sağlık.Dehşet bişey bu ekip..

  6. Ekip 2005ten beri var etkilenmesi mümkün değil. Oturup tek tek oyunu hocamız yazıyor. Lütfen emeğe saygı

  7. emeği geçenlerin eline sağlık..ekibin hocasını tanımıyorum ama eline sağlık çok güzel bir ekip hazırlamış..ankara üniversitesinin 2008 ve 2009 ekiplerinden etkilenilmiş ama o ekiplerden de etkilenmemek mümkün değil..çok güzel olmuş..tekrar tekrar emeğinize sağlık..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir