2010 Vaksa İstanbul – Beşiktaş Belediyesi Oyun GSK – İzmir Yöresi

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF BÜYÜKLER FİNAL - VAN URARTU SANAT SK - VAN YÖRESİ

2023 THOF Büyükler Final – Van Urartu Sanat SK

Van Urartu Sanat SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

16 yorumlar

  1. Duru Hanımefendi;
    Yaptığınız yorumda keşke “şu oyundaki çizgileriniz kötüydü, kurgusu olmamıştı, müzikte problem vardı, bireysel hatalar göze çarpıyordu” gibi amacına hizmet eden eleştiriler görebilseydik. Saldırıya sebebiyet vermemek açısından belirtmek isterim ki ekibin kusursuz olduğunu iddia etmiyorum. Ancak yorumlarınızın inanılmaz derecede kötü niyetli oluşu gerçekten sevimsizlik örneği..
    Bir başka video altında yorum yapmış kişilerin yapmış oldukları yorumlar üzerinden bu video altında atıp tutma eyleminizi nasıl bir zekaya iliştirdiniz acaba? Ya da sizce bilmem kaç yüz küsür dansçısı olan bir kulüpten herhangi bir dansçının yazmış olduğu yorum ya da yorumları bütün kulüp üyelerinin ortak fikriymişçesine algılayabilmişsiniz.

    Hırsınızın kurbanı olup kendinizi ortalara atmak yerine halkoyunlarını hobi olarak icra ediyorsanız hobinize iş olarak icra ediyorsanız işinize odaklanmanızı tavsiye ederim.

    Bu ne çirkinliktir, bu ne sakilliktir. Sizin gibi zihniyetler kültürümüzün bu kadar önemli olan bu parçasının içinde nasıl var olabiliyorlar hayret.

  2. duru…kımsın kızım sen şöyle svıyelı bır ortama ne sıcıp batırdın ıcıne…mal sın sen belli normal bı ınsan degılsın…ne gırdı gotune de kasınıyosun..sızın gıbılerden nefret edıyorum…ne oyun gsk dan ne de bızler hıc kotu bısı konusmazken guzel elestrıler yaparken sen kım oluyosun da laf soluyosun…kırltmeyın halk oyunlarını….sen kasınıyosun heralde…

  3. Çok keyifle izlediğim bir ekipti emeği geçen dansçı arkadaşları ve hocaları tebrik ediyorum 🙂 giriş müziği ve soğukkuyu çok etkileyiciydi müziği dinlemekten girişte ne olduğuna pek dikkat edemedim bile 🙂 ellerinize ayaklarınıza emeğinize sağlık..

  4. BİZDEN FIRSAT KALIRSA BİR OLABİLİRSİNİZ…BİZ HER ZAMAN BİRİZ…KENDİMİZİ KANITLAMIŞ EKİBİZ…NE KADAR KONUŞURSANIZ KONUŞUN SONUC BELLİ BİZ BİRİZ…HALK OYUNLARINDA ŞİKE OLMAZ YAPILMAZ HAKKIMIZLA BİRİZ işte bu cümleleriniz…Hatta kopyala yapıştır yapıcaktım ama uğraşmak istemedim. Sadece sana ait değil sizin ekibe ait sözler bunlar.En çokta “HERŞEY KAĞITTA YAZAN SONUÇLARDAN İBARET DEĞİLDİR” kısmına takıldım.Bunu zaten herkes biliyor ama siz sadece sizin başınıza gelince hatırlıyorsunuz…

  5. Ortada komik olan bişey yok bence…Ayrıca çelişki nerde merak ettim acıkcası..Yorum yapmışınız bende size cevabınızı verdım..Bizim hakkımızda düşünceleriniz var madem gelin birde o düşüncelerinizi yakından görün..Biz kendimizi kanıtlamışız.Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.. Biz birbirimizden, ekibimizden ve aldığımız başarılardan fazlasıyla memnunuz..

  6. öyle mi gerçekten ilginçsiniz yaa…Hatta çok komiksiniz…Sizin bir söylediğiniz diğer söylediğinizi çürütüyooo…Bu ne çelişki böyle???

  7. Biz herzaman böyleyiz canım…Anlaşılan sen oyun gençlik ailesini pekde tanımıyorsun..Ama Biz üzülmedikk sonuçların önceden belli olduğunu bile bile bu yarışmaya katıldık..Bizden bekleneni yaptık oyunumuzu lagıyla oynadık ve geldik… Herşey kağıtta yazan sonuçlardan ibaret değildir..

  8. arkadaslar bence bu yarısmada karsılama oynamayan ekipler bi kenara atılmıs ne yapsalar boş olcakmıs karsılama ekiplerinin puanlara bakın bide oynamayanların puanlarına bakın.burdan 1 yada 2 ekip alırlar finale en fazla.zaten finale kalacak 5 ekibin ismi hazırdır şinasi beyin cebinde.:)))

  9. Allah Allah sizi pek bir mülayim gördüm…Türk filmleri genelde mutlu sonla biterdi ama sizinki niye böyle bitti!!! bak üzüldüm şimdi…

  10. Tüm oynayan arkadaşlarımın ayaklarına sağlık..Bütün eleştirilere açığız.İyi ayada kötü eleştiren herkesin canı sağolsun..Kim ne derse ne desin biz iyiydik iyi olmayada devam ediceğiz..Oyun g.s.k ailesinde olduğum için kendimi şanslı hiisediyorum…

  11. ekipte en çok beğendiğim kısmı da belirtmeden geçemeyeceğim.. soğukkuyu gerçekten güzel olmuş.

  12. ekibin hakkının 6. lık olmadığı evet doğrudur ama ancak bu kadar basçek oyunlar oynanabilirdi. bu ekibin türkiye finaline (VAKSA için) gitmesi için “farklı” olması gerekirdi. lütfen geçmişte ilk 3e giren zeybek oynayan ekiplere bir bakınız. geçen sene 1. olan egedansa ya da en basiti bu sene zeybek oynayan pahoy ve ege üniversitesine bakınız. böyle farklı ekipler oldukça bu tarz ekiplerin vaksada hatta ilerleyen senelerde diğer tüm yarışmalarda yeri olmayacaktır. amacım kötülemek rencide etmek değil ama tarafsız bakmasını da bilmek lazım.. emeği geçen herkesin ayağına sağlık yine de.. sonuçta dansçıların bunda bi suçu yok.

  13. allah aşkına bu ekibi 6. yapan jüriye nasıl saygı duyulabilir?
    senkron desen var, sahne desen var, müzik desen var. bi ekibin Türkiye finaline gitmesi için daha ne yapması gerekiyor merak ediyorum.
    Saygısızlık etmek istemem diğer ekiplere ama bence istanbuldan finali hak eden tek ekip OYUN’du.

  14. ekibin ilk okul ekibi olduğu kanaatine nerden vardınız?

  15. ekip temiz ekip.. birlik beraberlik ve çizgilerin düzgünlüğü iyi. ama ilkokul ekibi gibi. vaksada bu tarz ekiplere yer yok sanırım. istanbuldakiler bence zeybekvari ekipler çıkarmaktan vazgeçsinler

  16. kostak ali efe

    solo ve soğukkuyu 10 numara..

    tebrikler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir