2010 Vaksa İstanbul – Kocaeli Belediye Kağıtspor – Artvin Yöresi

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

13 yorumlar

  1. ozan sen bence önce halk oyunlarını öğren arkdaşım buna hareketsin dien bir insan danstan anlamayan bir insandır sen bence git bi halk oyunlarının ne oldğnu nasıl oldğnu öğren arkadaşım yazık sana

  2. Bu bahsettiğiniz olayların çoğu vaksaya göre bir değerlendirme değil. Geçen sene de bu sene izlediğimiz üzere vaksa değerlendirmeleri çizgisel olmuyor.

    Eğer görsel bir show yapabildiyseniz derece alırsınız. Ancak ne kadar iyi çizginiz de olsa oyununuz bir görsellik ifade etmiyorsa, yavan bir oyunsa iş yapmaz.. Kostümüyle, müziğiyle..

    Diğer yarışmalardan ayıran en büyük özellik bu..

  3. lord voldemort

    Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

    Bu ekibin 9. olması beni de hem şaşırttı hem de çok üzdü. Gerçekten Artvin oynamak zor çoğu yöreye göre çünkü çalışması, temposu ve sertliği ile çalışırken hem disiplin gerektiren hem de çok sıkan, bunaltan bir yöre.

    Ekibin sahneye girdiği anından itibaren kızlar aynı anda çizgilere geçemiyor çoğu yerde ayrıca cilveloydaki kolları çok çok kötü. Döne de dönerken birkaçı çok bozmuşlar ve çökmeleri de gerçekten baya hötüydü.

    Erkekler kızlara göre daha iyi olmakla birlikte orta batum haricinde (Hemşin, Deli horon vb.) çemberi merkeze tutturamadılar fakat ortabatum gerçekten güzeldi ama orada da yere yatışlarda ve kalkışlarda bariz dalgalanmalar görülüyor. bunlar sadece videodan görülenler ki sahne önünden izlerken çok fazlası olur.

    Finalde herkesin önünde bariz hata herşeyi değiştirir. 0.1 lerin herşeyi değiştirdiği yarışmada belki de o hata tam 1 puan götürdü.

    Son olarak güzel oynamışsınız arkadaşlar emeğinize sağlık
    Güzel kareografi, kostümlerdeki üçeteğin altındaki şalvar yada fistan artık neyse beyaz olması çok güzel göstermiş kostümü.
    Ellerinize sağlık

  4. Geçen sene katılan toplam sayıya bakın bir de bu seneye bakın.

    Seneye Kulistekiler ve Jüriler çıkar sahnede roman oynarlar…

  5. ozan senin yarışma kriterlerini merak ettim hee.bu oyuna hareketsiz diyosan sen bu işleri bırak tabi eğer anlıyorsan.jurilere gelince onların değişmesi bişi değiştirmezki sinasi beyin değişmesi biraz vicdan sahibi olması lazım.her vaksa yarısması öncesi ilk 3 ü belirledikleri için dışarda kalan diğer ekipler ağzıyla kus tutsa yapacakları bişeyleri olmuyo.ama yedirenge lafımız yok tebrikler emek harcayanlara…..

  6. herkeze yorumlar için çok teşekür ederiz.eleştiriyede herzaman açığız ama lütfen yaptığınız eleştiri mantıklı olsun daha nasıl bi hareket bekliryosun anlamadım ozan;)daha nekdar sürücek bu adaletsizlik anlamıyorum,ekip emek harcıyor yeni kostüm diktiriyor yeni müzik yaptırıyor.ama kim kimi daha çok tutuyorsa bu maddi manevi emekler hiçe sayılıyor.Başta Murat hocamız olmak üzere bu ekipte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekür ediyorum,biz bu işten zevk alıyoruz,nekadar haksızlık dönsede bu işi en iyi şeklde yapmaya devam edicez,…

  7. Yorumlar için teşekkürler. Oyun hareketsiz diyen arkadaşa da pes diyorum Artvin bu anca bu kadar hareket olur 🙂

    İnanın insanı meslekten soğutuyorlar…

  8. arkadaşlar yarışmadaydım cidden 1.ekip in 1.cilik hakkıydı ama sizi resmen harcadılar,sizin gibi bir kaç ekip daha var,ayıptır ya harcanan emeklere yazıktır,değişsin vaksanın jürileri geçen sene aynı şeyle biz karsılasmıstık,yeter bu nekadar sürücek böle,halkoyunlarından soğutuyorlar insanı resmen,sizi gerçekten cani gönülden tebrik ediyorum,başarılar bu ekip meb yada federasyonda türkiyede ilk 3 ü zorlar,saygılarımla
    denizliden,ekrem CAN..

  9. bu ekibin hakkı 9.olmak değildi yazık bu kadar emeğe bu yarışmaların sonuçları artık sanırım hiç güvenilir olmayacak tamam birinci gerçekten iyiydi ama geri kalan ekiplerin puanları çok saçma artvin bu puanı hiç hak etmedi gerçekten orjinal bir müzik bir kareografi oyuncular güçlü dalgalanma yok yazık oldu emeklere keşke herşey daha farklı olabilse herkes emeğinin karşılığını alabilse..

  10. burcu karaman

    allah o jürinin tepesinden bi baksa ya onları oraya oturtanlara akıl verse ya…yazıklar olsun anlamıyorum ben bu düzeni ne yapmak lazım arkadaslar ya paramı yedirmek lazım yandaşmı tutmak lazım…yazık oluyor bu emeklere bunlar bukadar kolaymı ya:S daha ne muzıkten ne kıyafetten anlayan insanlar gecmış puanlama yapıyorlar:Scok yazık cok…bu ekip giderrrrrrrrrrr emekleriyle üstelik….

  11. oyun çok hareketsiz.bu puanı bile haketmemişler

  12. Videoyu izledikçe isyan edesim geliyor… Emek çalan, hak yiyenler Allahından bulsunlar…

    Bu ekibin hakkı 9. olmak mı ?

  13. Yine harcadılar bu güzelim artvini…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir