2011 MEB Yalova Grup – Bursa Nasab İlköğretim Okulu

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

22 yorumlar

  1. Video açılmıyor ilgilenirseniz sevinirim.

  2. Afedersiniz ama siz sakaryayı destekliyor olabilirsiniz bunu buradan paylaşmak zorunda değilsiniz.Ayrıca sahnenin küçüklüğünden dolayı taşma oldu.Biz de orada prova yapmadığımızdan düzeltme fırsatımız olmamıştı.Ve sizin kötü dediğiniz takım türkiye üçüncüsünü yenerek yalovaya gelmiş bir takım.Ne kadar çabalasakta dediğim gibi elimizde olmayan nedenlerden dolayı üçüncü olduk.Birinci olan ağrıya tebrikler.Bu arada videoda sorun var açılmıyor ilgilenirseniz sevinirim.

  3. ben bu bursa ekibinde gelin bölümlerini oynadım.bu işin zor olduğunu bilmenizi isterim.ağrı birinci olmuş olabilir.ama bunu bilin ki bizim sahnelememiz ve figürlerimiz aynı zamanda kıyafetlerimiz çok güzeldi. biraz daha saygılı olmayı denerseniz sevinirim. ayrıca rüşvet falan verdiğimiz de yok.sakarya önceden bir sürü finale de katılmış olabilir. bu bu finale de katılacağı anlamına gelmez. bu arada yarışmada kameramanın hiçbir suçu yok. o işini yapıyor…

  4. evet utku doğru söylüyor. Ekibimizle ilgili yorum yazarsanız sevinirim.Yorumum: bursa yöresi zor bir yöre olduğu için bizim okulun (NOSAB İ.Ö.O) 1.olması gerektiğini düşünüyorum

  5. lütfen başka yerde kavga edin biz burda kendi ekibimizle ilgili yorumlar görmek istiyoruz.

  6. SEN ÇIKMIŞMISINDA BEN İNEYİM KİMİN TERBİYELİ OLACAĞI ORTADA ÇÖMEZLİĞİNE VERİYORUM

  7. kuleva seviyene inemeyeceğim kusura bakma !!! muhattaplarını bul.

    • Önce bir seviyeni yükselt sonradan birilerinin seviyesine inmeye çalışırsın..
      Neyse ben çocukluğuna veriyorum senin, öğrencim yaştaki biriyle laf dalaşına girecek değilim. Ama site yöneticisi olarak uslubunuza dikkat etmenizi öneririm..

      Saygılarımla..

  8. Şunu da belirtmeliyim ki Kocaeli polisanın Ağrısı hepsinden yiydi ve hakkıyla kazandığını düşünüyorum. Kütahyanın da 2. Doğru bir değerlendirme.Tekrar belirtmeliyim bu benim fikrim.

  9. Ben yaovadan halkounları eğitmeniyim. Tüm yarışmayı kayda aldım. Siteye nasıl koyacağım hakkında yardımcı olursanız yollarım.
    Ayrıca benim fikrim Sakaryanın Bursası ilk üçe girecek durumda deildi. Daha öncesini bilemem ama yarışma performansı iyi deildi. Ciddi yerleşim ve cizgi hataları vardı. Özellikle sekmelerde ve el kollarda uyum problemleri gördüm. Birlik beraberliklerindede sıkıntılar vardı. Bursa NASAB bursasını daha iyi gördüm.

  10. Ben yalovadan halkoyunlrı eğitmeniyim. Yarışmanın tamamı nı kayda aldım. Siteye nasıl koyacağım hakkında bilgi verirseniz koyabilirim.
    Benim fikrim sakaryanın bursası ilk üçe girebileçek durumda deildi. Daha öncesini bilemem ama yarışma performansı iyi deildi. Ciddi yerleşim ve çizgi hataları vardı. Uyum problemleride vardı. Sekmelerde özellikle el ve kollarda birlik beraberlik sıkıntıları vardı. Bursa NASAB daha iyi geldi bana. Bu benim fikrim.

  11. Tüm yarışma ekiplerinin videosunu koyuyorum ve sakarya ekibini koymuyorum ve de bunu bilerek yapıyorum..
    Enteresan..

    Kaç senedir finale gidiyor olması bu senede gideceği anlamına gelmez.. Önceki oynadıkları grup ile yalova grubunu bir tutmayalım.. Yalova da Türkiye finalinde derece yapabilecek birçok ekip vardı..

  12. ben de bursa ekibindenim

  13. bilerek sakaryanın videosunu koymuyorsunuz afedersiniz ama hiç bir hata görülmemiş keşke rüşvetisiz oynansaydı güzel bir ekip değil daha çooooooooooooooooook çalışması lazım o atatürk i.ö.o kaç senedir finale gdio bunların rüşveti sayesinde gidemedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. Raşit tarçın.

    Kütahya Minikler ekibi oldukça iyiydi. Benim gönlümün birincisi onlar.

  15. Ben ağrı ekibi hakkında yorum yapmadım ve bencede birinci olacak bir ekip değildi.. Sadece Sakarya ekibi hakkında yorum yaptım..

    Umarım bulurum ve yayımlarım.

    Saygılarımla..

  16. evet ağrı ekibi birinci olacak seviyedeydi haklısınız(!) ben o cümleyi art niyetle yazmadım şansa bak demek istedim art niyeti şimdi benimde siz demi aramam lazım cevabınıza? eğer öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. bu arada ben bursalı bir eğitmenim sakaryalı değilim o ekibi busalı bir antrenör olarak beğendim bunu da söylemek isterim. umarım çevrenizden bu videoyu bulup paylaşabilirsiniz çok memnun olurum …

  17. Açıkcası Sakarya’nın ekibi belki sondan bir önceki olmayabilirdi ama birinci olacak seviyede de değildi..

    Ben oraya ekip ayırarak gelmedim efenim, tüm ekiplerin videolarını çektim ve koydum.. O video da problem olmuş, eve geldiğimde farkettim..

    Lütfen herşeyde art niyet aramayalım..

  18. o yarışma da bir problem var sadece videonuzda değil şansa bak herkesin birincisi olan ekibin videosunda problem çıkmış!!! insanlar sakaryanın miniklerini izlemek için sitenizi tıklıyorlar. eminim bir yerlerden bu videoyu bulur ve bizlerle paylaşırsınız bende çok merak edenlerdenim bu ekip üçüncü oluyor o ağrı birinci oluyor kütahyaya diyecek bir şey bile yok okadar yani ,acaba sakaryanın minikleri yerlerde filan mı yuvarlandı 6. oldular!!!

  19. yada dağıtılmış acaba ne oldu bu yarısmada. bu ekıp 3 olmuş cok ilginç

  20. birde küçüklerde sakaryanın videosunu koysanız bı baksak bırlıkte ekıp sahneden cıkmıs. cocouklar bırbırının ustunde bende sakaryayı ıyı bılıyordum demekkı sakarya bundan fazla dağınıkmış ????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir