2013 Artvin Belediye Gençlik ve Spor Kulübü - Artvin Yöresi

2013 THOF Giresun Horonlar – Artvin Belediye GSK Stilize Büyükler

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

115 yorumlar

  1. Masallah harikaydiniz finalde ama neden cikinca kizlar agladi ben onu pek anlayamadim:DDDD

  2. ÖMER ALTUNTAŞ....

    arkadaşlar iyi veya kötü ismimi bi yerde duymak istemiyorum , benim ismim telaffuz edilirken herkes haddini bilsin , benim ismimi konuşacak kadar ne sahne nede müzik bilemezsiniz . İk,i ekipte emek harcamış ve bu emeklerden biri seçilmiş abartmayın

    burda ste yöneticisi vs ekip oyuncusu, ekip hocası ismimi bir kez daha telaffuz etmesin ,bugün burda bu sahnelerde oynuyorsanız bu sahnelerde alkışlanıyorsanız değerini bilin..
    EĞER Kİ İSMİM VEYA İŞLERİM HAKIINDA KONUSACAK OLAN BENİ ARASIN YÜZÜME TEKNİK DONANIMIYLA KONUŞSSUN ..

    0543 582 4170 ÖMER ALTUNTAŞ

    HERKES HADDİNİ BİLSİN BENİ BİLEN BİLİR…

    HERKES YOLUNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BENİMLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ DELİKANLIYSAN ARA VEYA KİMSEN ….

    STE YÖNETİCİSİ SENDE ARAYABİLİRSİN FARKETMEZ ….

    İŞİNE GELDİĞİ GİBİ AT KOŞTURMA CANDA SIKMA TANIMADIĞINIZ İNSANLARI BURALARDA İKİ CÜMLE İLE YERMEYİN ….

    ALTUNTAŞ SOYADINA GELECEK HER KÖTÜ SALDIRI YAKINDA SAHİBİNE DÖNECEKTİR BU ŞAHSİ OLMUŞTUR BİLİNE….

    BENİ TANIYAN BİLİR , TANIMAK İSTEYENDE DELİKANLIYSA ARAR……

    SDUSMAK İSTİYORUZ BOYUNA ATIP TUTUYORSUNUZ….ÖFF ARKADAŞ NEYDİNİZ NE OLDUNUZ BU BENDEN … YAZACAK OLAN ÖNCE ARASIN ODA TELEFON YAZSSIN BEN ARARIM EMİN OLUN ..

  3. Hoşuna gidiyordu dimi artvinliler aşağılanırken neden ses çıkartmadın çünkü siten prim yapıyordu dimi ? sen sil ben yazacağım bir daha artvin dansçıları,artvin eğitmeni murat altuntaş veya müziğini yapan ömer altuntaş hakkında buraya kötü bir yazı yazılırsa ve sende musade edersen o zaman görüşeceğiz. aklınızca artvin ilini kötüler bir şekilde bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz çifte standartlı hamdi.

  4. Murat iskenderoğlu öğrencilerine burda yazı yazdırıp bir ekibin hocasını ve emeğini karalatan provakatördür.yenilgiyi hazmedemeyen şuursuzca oraya buraya saldıran kendisi geride duran öne piyonlarını süren bir adamdır.belli oldu işte 20 gundur neden zoruna gidiyor.artvin hocası ve dansçıları aşağılanırken nerdeydin hamdi ?

  5. Hamdi Alevde rengini belli etti aranız çokmu iyi Murat iskenderoğluyla söyle bakalım.Kesinlikle hakaret veya kötü söz içeren birşey yazmadım.o zaman bir ekibin emeğine çamur atılıyor burada ona neden musade ediyorsun.diğer ekibin hocasının bilgisizlikle,hırsızlıkla suçlarlarken neden sesin çıkmıyordu hamdi …..

  6. // düzenlendi.

    • İsim vermeden bir ekibin hocası hakkında ileri geri konuşmaya hakkınız yok. Bu siteyi kullanan insanlar herkes gibi aklı başında kendi kararlarını verebilen insanlardır. Kaldı ki bu ekip atışmasını yapan insanların hepsi yetişkin insanlar. Sizler gibi onlarda kendi fikirlerini tartışıyorlar. Doğru ya da yanlış yorum yapabilirsiniz ama ekip hocalarına bu tarz yakıştırmalar yapamazsınız.

      Kimsenin adamlığına, kişiliğine, hocalığına laf etmek hiç hoş değil.

  7. Ekip başlıyor ve bitiyor mükemmel kocaelinde ki ekip bitmiyor bu ekip akıyor arkadas bu kadar olur yuh size be işte budur insan yarım saat olsa bu ekip izlemekle bitmez :)))))

  8. var demek ki eksiğimiz 🙂

  9. sizin video nun izlenme oranı niye az arkadaşlar ya ? adamlar F5 yaparak yükseltmişler sizin ne eksiğiniz var 🙂

  10. Sayın ” Hamdi Alev ( site yöneticisi ) ” bilgilendirmeniz için teşekkürler.

    Umarım tarihler ile ilgili sitenizde bizlere bilgi verirsiniz.

    Saygılar…

  11. Kocaeli uzak dur genclerden

  12. güzel düşünülmüş fakat izlediğimden çıkardığım iyi uygulanamamış kareografi çok fazla daireler kaymış sahne eşitliği 3 kez bozulmuş vede en büyük problem yer yer perdelemeler var 91.60 biraz fazla olmuş ama finale inşallah halledersiniz istediğiniz başarıya ulaşırsınız arkadaşlar ama bu haliyle biraz zor işiniz başarılar

  13. Değerli ARKADAŞLAR

    Dün ”murgul08” ve ”onur” bey ile diğer sayfada sohbet ediyorduk ve sağolsunlar bana bir sonraki yarışma ile ilgili bilgi verdiler aşağıdaki ekipler bir sonraki yarışmada kupa için yarışacaklarmış bence izlemelisiniz ben gerçekten görsel olarak çok beğendim oyunları. Eğer yarışma tarihi ve yeri bize uygun olursa kardeşim ile beraber bu ekipleri yakından izlemek istiyoruz.

    Yarışma yeri ve tarihi ne zaman bilen varsa lütfen yazsın?

    Özellikle efe oyunları çok güzel benim en çok beğendiğim oyun ‘’2013 THOF Aydın Kuşadası – Aydın AYHOT Gençlik ve Spor Kulübü’’oldu.Tabiiki gönlüm Artvin oyunundan yana onun için Artvin ekibine iyi çalışmalar ve başarılar.

    1- 2013 THOF Giresun Horonlar – Artvin Belediye GSK Stilize Büyükler
    2- 2013 THOF Hatay Grup – Adana B.şehir Bldç Kürek İhtisas SK
    3- 2013 THOF Antalya Grup – Antalya Azize Kahraman HEM SK
    4- 2013 THOF Aydın Kuşadası Grup – Ankara FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü
    5- 2013 THOF Aydın Kuşadası Grup – Aydın AYHOT Gençlik ve Spor Kulübü

    Yarışma yeri ve zamanı için cevaplarınızı bekliyorum. SAYGILARIMLA.

  14. ARDANUÇ kardeşim ne kadarda güzel anlatmışsın da….
    GÜNEY biraderim sen bu sorularına cevap aramak için çok çabalama herşey ortada…cevap yazamayanlar düşünsün atıp tutuyorlar…sana söylenebilecek tek cevap budur…umarım yardımcı olmuşumdur….
    Tebrikler ARTVİN

  15. Güney bey teşekkürler zaten ortada herşey diyecek birşey bulamıyorum.. 🙂

  16. Bazı ufak tefek sorunlar var fakat güzel bir ekip zannedersem bir sonraki yarışma için daha iyi hazırlanırlar…
    Artvin için emek veren herkeze saygılar…
    ve ilerki yarışmalar için başarılar…

  17. Merhabalar

    Altuntaş!!! – fırtınaa – Ömer Altuntaş!!!

    Lütfen diğer iki videonun altına yaptığım İsmim ile (Güney Derman) yorumları okuyunuz…

    videolar:

    2013 THOF Kocaeli-B.Şehir Kağıtspor Büyükler Artvin Yöresi

    2013 THOF Giresun Grup – Kocaeli B.Şehir Kağıtspor GSK

    ve birde şu linki tıklayınca karşınıza çıkan ” Mustafá Yüksel ” isimi ile lütfen sizinde bildikleriniz varsa kişileri bilgilendiriniz.

    *mustafa

    admin merhabalar, sitedeki ekibin ses kanalı sorunu düzeltilmiş video linki aşağıdadır. lütfen eski kayıtla değiştirebilirmisiniz. teşekkürler.

    http://www.youtube.com/channel/UCL0tYMWUD9ua91bG8qbrPmw

    15 Nisan 2013, 11:24

  18. HodriMeydan41 , o ekibinn 90 KÜSÜR puanlaa ilden çıkması zaten ne kadar vasat bir ekip olduğunu belli ediyoduuu , arkadaşş hiçç çekinmeseydilerde kızz bale yapsaydı ortada az kalmıs yaniii , bir kere cilveloyda solo yokk 🙂 işuvuzi takip edinnn 🙂 kim kimi ezdiii belli olduu daha neye çene yoruyosunuz kii . o oyunlarlaa ancak o kadar ilerleyebilirdi kocaeli ekibii adım değiştirerek oyunları birbirine katarakk burayaa kadar gelebildilerrr ! artvin ekibine çamur atmayıı kendinizi üste çıkarmaya çalısmayı bırakın artık 😉

  19. Abicim işi bilen neyin ne olduğunu biliyor sen merak etme, kim kim ezdi kim kimi yerin dibine soktu yediğiniz 4 puanı hatırlayın. Siz dua edin yinede o sahneye çıkıp oynadınız diskalife olmadınız.uzatma daha fazla bu muhabbeti can sıkma işini takip et hadi bakim..

  20. Kocaeli oyun olarak sizi ezip gecmis siz hala boş boş konusuyosunuz . Bekleyin bi kaç gün bakalım kimi daha çok begenicekler .

  21. napalım idare edicez artık gençleri 🙂

  22. izlenecek yanları olsa bari arkadaş yaa 🙂 birde kendilerini övüyolar yorum yapıpp 😀

  23. otur izle daha önemli işim var

  24. Kocaelinin videosu geldi merak edenler baksın yarışmayı kimin hak ettiğine

  25. ömer abi ben o cümleyi kocaeli ekibine söyledim. bende artvin ekibinde oynuyorum. o cümlede bizzat senin öz bizim ise manevi abimize aittir. namı diğer hemelci 😀

  26. Üniversite ne alaka ??:) iyimisin

  27. Çok beğendim, figürler net, adımlar temiz, ekip coşkulu. Gerçekten son dönemlerde izlediğim en iyi artvinlerden biri, çizgi hataları var ama düzeltilebilecek boyutta. Ondörtlü solosu da farklı bir hava katmış, beğendim cidden.

    Üniversitelerarası yarışmada bölgeden kesin çıkar (2 puan farkla) (Karaelmas 16 çift ve çok sağlam ekip değilse daha da rahat çıkar) ve finalde Kocaeli’yi en az 3 puan fark atarak perişan eder. Finaldeki sıralamayı bilmem ama artvinler arasında 5 ekip olur en az.

    Başarılarınızın devamını dilerim.

  28. bahar arkadaş, sen ne diyorsun , o kadar kız var ortada erkek oynuyor bu ne demektir bize bir açıkla, çizgiyi sizin ilkokullarda oynarmış bi oynasaydı sizin ilkokullarda göreydik bizde

  29. hemen yürürlüğe koyuyoruz hemen

  30. birde birinci olmuş bu ekip,pes diğerlerini bilmem ama bizim ilkokul çocukları bile daha iyi bir çizgide oynuyo,o kadar kız var ekipte ,bulamadılarmı da ortada erkek oynatıyolar ,artvinl hemşeriler bunu kabul etmez ama…

  31. Sayın cep telefonu , artık yeter ama arkadas biraz sus ya çizgilere ne takıldın sen ya ! Barsa daha iyisini sen yap izleyelim . Burda ahkam kesme olurda birgün karşıma dikilirsiniz öle konuşursun !

    Terbiye sınırını zorlama bu bi Yarısma idi geçti .. Dahada uzatma uzatacak olursanda ismini adresini telini yaz konuşalım . Herkes bişeylere emek veriyor kardeş emek nerdenmiş nerede oluyormuş çok önemli değil . Artık sus yeter tansiyon çıkarıyon . Efendi ol artık .. İnsanların sabrını sınama.

    Akordum kaçıyor yavaş yavaş !!!!

  32. O sizden aldığımız dediğiniz çizginin aynısını şu ank, hocamız 5 sene önce de kullanmış 😀 Artık kim kimden almış siz düşünün 😀 😀 😀

  33. Memleketi Hatila, Chittagong, Bangladesh anlayana ;);)

  34. ismail hakkı yılmaz

    Benim anlatmak istediğim yanlış anlaşıldı heralde tabi ki kocaeli de artvin oynayabilir ama bunun asıl merkezinde olan bir halkoyunları topluluğuna tutupta caps yapamaz ya da çamur atamaz.. Çünkü yörenin kendisiyle bağdaşlarşmış insanların topluluğuydu artvin ekibi anlatmak istediğim bu … ayrıca ömer altuntaşın yağtığı müziğe de öz eleştiri yapılacak bir durum yok çünkü ömer altuntaş hem halkoyunlarının içinde büyümüş yetişmiş hemde en iyi hocalardan ders almış bir müzisyendir.Ve çin müziği yazılması tamamen yanlıştır ki eğer öyle olsa TRT ‘ de değil ÇİN ‘ de müzik yapardı … Saygılar

  35. Yav arkadas ne cok konustunuz okadar ıysınız dogru arvın ekıbıne yaklastınz 4. Olarak sız o yarışmadan dıskalıfıye olmadınz oda bı başarı artvın orda kendını bellı ettı1. Oldu sızede agzınızı kapatıp artvın ekıbını tekrar tekrar izleyıp bıraz birşeyler ögrenmenız lazım şimdıden kolay gelsın

  36. haklısın çavuş

  37. arkadaşlar bu ayşe yıldız daha yeni etmelerden.bişeyden haberi yok atıp tutuyo işte.kayleye almayın. yaraları var gocunmakta haklı

  38. ekibin aynı olup olmadığını yarışmaları izleyerek anlayabilirsiniz zor bişey yani? işinize geldiği tarafdan konuşuyorsunuz önce yarışmadan dolayı saniye saniye hataları saydınız sonra kulis yaptınız dediniz sonra yetmedi federasyona yüklediniz şimdi de 10 yıldır aynı çizgi 🙂 aç göster bakiyim 10 önceki çizgiyle bu çizgiyi karşılaştır hadi..

  39. Ya muzige lafim yokta ekip ayni yani fix 10 yil sonrada bunun aynisina yakin ekip cikartirlar eminim yinede emege saygi tebrikler..Bana laf atan arkadas evet ben ayniyim hic degilse adimi soyadimi yazdim biraz ozelestiriye acik olun hakaret etmeden dalga gecmeden yazdim hic degilse sizler gibi degilim

  40. Helal be Ömer abi. Herkes haddini bilecek. O müzik için Ömer abi sabahlara kadar uğraştı. Kimse gelip hakaret edemez. Sadece Ömer abi değil herkes uğraştı bu ekip için. Zaten daha kocaeliler ceza yiyeceğini anlayınca sustular. Azcık saygı azcık edep.

  41. Ben ömer Altuntaş Artvin müziğini yapan şahsım!! Dün kim yazmış Çin müziği diye o şahıs beni arasın veya buraya gerçek ismi ile yazsın , senin müziğindede ben çaldım Terbiyesiz adam yakışıyormu size bende artvinliyim ve profesyonel çalışıyorum sizlere yakışmadı şayet hocalarınız arkadasımız ve sana düşmez müzikleri eleştirmek , bidaha yazarsan seni tespit etmek kolay kardeşim tamam terbiyesizlik etmeyin.

    Yarışmada ki rakibiniz Artvin öz abimin ekibidir ve halk dansları meuzunuyum arkadaslar bu ekipte emeğim çok tebrik ederim hersey bu kadar akıcı hale gelir …

    Kocaeli’ni her zaman beğendim ama bunu asla bu kadar açık ve net .. Artvin konusundada kimse benimle tartışmasın haddiniz değil dahada uzatmayın !!!

    Saygılar ömer Altuntaş .

  42. Taş yerinde ağırdır!

  43. BİR YÖRENİN HALK OYUNLARINI OYNAMAK İÇİN O YÖREDE OTURMAK GEREKMEZ BUNA BENDE KATILIYORUM AMA YÖREYİ DÜZGÜN OYNAMAK YA DA OYNATMAK KAYDIYLA,

    AYNI YARIŞMADA YILDIZLARDA İSTANBULDAN MEHMET RIFAT YALMAN İ.Ö.O. EKİBİ VARDI KİMSE O ÇOCUKLARIN OYNADIĞI ARTVİNE BİR ŞEY DİYOR MU ?

    ESKİŞEHİRDEN YILLARCA ALIŞILAGELMİŞ ARTVİNLERDEN FARKLI ARTVİN EKİPLERİ YARIŞMAYA GİRDİ KİMSE ELEŞTİRDİMİ ?

    İSTANBULDAN İSMİNİ HATIRLAMADIĞIM BİR DERNEK HEMDE OTANTİK ARTVİN OYNADI ALTINDA HİÇ BÖYLE YORUMLAR YAPILDIMI ?

    SAMSUN 19 MAYIS ÜNİVERSİTESİ VE GENÇLİK MERKEZİDE YILLARDIR ARTVİN OYNUYOR HİÇ EKİP VİDEOLARININ ALTINDA YÖRE DIŞINA ÇIKILDI DİYE ELEŞTİRİ ALDIĞINI GÖRDÜNÜZMÜ?

    ZONGULDAK KARAELMAS YENİ ADIYLA BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ARTVİN YILLARDIR EKİPLERİ VAR HİÇ BU TİP YORUMLAR YAZILDIĞINI DUYDUNUZ MU ?

    SİZİN İLİNİZDEN TURKUAZ G.S.K. VE NUH ÇİMENTO İ.Ö.O. ARTVİN EKİPLERİ YILLARCA 1.CİLİK ALDILAR BİR TANE BU ŞEKİLDE ELEŞTİRİ ALDIĞINI DUYDUNUZ MU ?

    BEN BU EKİP İSİMLERİNİ KİMSEYİ ONURE ETMEK İÇİN YAZMADIM AKLIMA GELDİĞİNCE ARTVİN OYNAYAN BAŞKA İLLERDEN EKİPLERİ YAZDIM BİR ÇOĞUNUN HOCASINIDA TANIMAM,DANSÇISINIDA…

    VARMAK İSTEDİĞİM ŞU ARTVİNLİLER KENDİ OYUNLARININ BAŞKALARI TARAFINDAN OYNANMASINA KATLANAMAYACAK İNSANLAR DEĞİLDİRLER.BU İLLERDEN GELEN ARTVİN EKİPLERİNE KİMSE SES ÇIKARTMAZKEN SİZİN ARTVİNİNİZE HERKES AYAKLANIYORSA LÜTFEN ARTIK AKLINIZI BAŞINIZA ALIN VE İNSANLARI YERDEN YERE VURMAKTAN VAZGEÇİN DEMEK Kİ SORUN SİZDE DEĞİL OYNADIĞINIZ OYUNDA.

    YENİLİK YAPMAK DEMEK BİR YÖREYİ YENİDEN YARATMAK ANLAMINA GELMEZ,TÜM ARTVİN YÖRESİNDE YENİLİK YAPMAK İSTEYENLERE SÖYLÜYORUM,BU ŞEKİLDE YENİLİK YAPACAKSANIZ LÜTFEN ÇEKİN ELLERİNİZİ ARTVİN YÖRESİNİN ÜSTÜNDEN…GİDİN ERZURUM,DİYARBAKIR,GAZİANTEP YÖRELERİNDE YAPIN BAKALIM YENİLİĞİNİZİ NELER GELİYOR BAŞINIZA.BEĞENMEDİĞİNİZ ARTVİNLİLERİN OYUNLARI ÜZERİNDE OYNAYIP DURUYORSUNUZ BAŞKA YÖRE YOKMUŞ GİBİ.

    ARTVİNLİLER SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ KÖTÜ İNSANLAR DEĞİLDİRLER AMA SİZ BİLMİYORSUNUZ ARTVİNLİLERİN NELER YAŞADIĞINI O KÜÇÜCÜK ARTVİN İLİNİN BAŞINA NELER GELDİĞİNİ…SAHİL YOLU YAPTILAR 2 İLÇESİNİN SAHİL GÜZELLİĞİ GİTTİ,BARAJ YAPTILAR ÇORUH VADİSİ GİTTİ,HES YAPTILAR YAPMAYA DEVAM EDİYORLAR SUYU GİTTİ,DOĞASI GİTTİ .ŞİMDİDE MADEN ÇIKARTIP YEŞİLİNİ YOK ETMEYE ÇALIŞIYORLAR ,NE KALDI Kİ ARTVİNİN ELİNDE ZENGİN KÜLTÜRÜ DIŞINDA BIRAKINDA SAHİP ÇIKSINLAR ZENGİNLİKLERİNE.

    İLK DEFA YENİLİK YAPTIK DİYEN KAĞITSPOR DEĞİLDİR DAHA ÖNCEDE BU TİP EKİPLERİN YAPANLAR OLDU…ŞİMDİ KİM VARSA OTURDUĞU YERDEN ARAŞTIRMA YAPTIM BU BÖYLEYMİŞ DİYİP EKİBİNE SAHNEDE ABİDİK KUBİDİK ŞEYLER YAPTIRAN,ARTVİN YÖRESİNDE BÖYLE YENİLİK YAPMAYIN,BİZ BU ŞEKİLDE OYNAMAKTAN MUTLUYUZ YÖREMİZ TÜRKİYENİN EN ZENGİN YÖRESİDİR VE YENİLİĞE İHTİYACI YOKTUR.ÇOK İSTİYORSANIZ GELİN KİMSENİN DAHA SAHNEDE OYNAMADIĞI DÜĞÜNLERDE,EĞLENCELERDE OYNANAN ONLARCA OYUNLARIMIZ VAR ONLARI ÖĞRENİN SAHNEYE KOYUN.EMİN OLUN ARTVİNDE HALK OYUNLARIYLA UĞRAŞAN KİŞİLERDE SİZE DESTEK VERECEKTİR…

    KUSURA BAKMAYIN AMA SON OLARAK YÖREMİZDEN BİR ATASÖZÜ YAZMAK İSTİYORUM İSTANBUL AĞZIYLA ARTVİNLİ OLMAYANLARDA ANLAYABİLSİN DİYE

    “HARMANA GİREN PORSUK DİRGENE DAYANIR”

  44. artvin ve ya kocaeli olayında değilim.. isim veren arkadaşa soruyorum.. konservatuar öğrencisisin bu işin okullususun. bu işi insan ayırt etmeksizin anadolunun her köşesine fedakarlıkla öğretmen gerekirken kalkıp;
    “Kalkıpta kocaelinin artvin oynaması yarışmalarda bence bu tamamen yanlış bişey eğer varsa yansıtabileceğin yören o yörede iddaalaş ve o yörede konuş çünkü sizler artvin kültürlerini sadece yarışmalarda gördünüz yaşamadınız artvinde , boğa güreşlerini izlemediniz , çoruh nehrinde balık tutmadınız , kafkasöre çıkıp zil zurna sarhoş olduktan sonra bile artvin türküleri söylemediniz anlayacağınız artvinin suyu kocaeline akmıyor dolasıyla bu sudan içemediniz.”
    diyorsun.
    bunu otantik dal için söylesen bir nebze anlaşılır.
    sen yarın halk oyunları bilir kişisi olarak istanbul’da, ankara’da görev yapacak olsan yalnızca istanbul ve ya ankara yöresi ile mi yarışmaya gireceksin?
    tekrar söylüyorum bu söylediklerim artvin ve kocaeli’den bağımsızdır. direk şahsa yöneliktir.

  45. Bir veli ve halkoyunları oynamış biri olarak öncelikle yarışan bütün ekipleri tebrik ederim.Öncelikle şunu belirteyim bir yörenin oyunu oynamak için illa orada yaşamak gerektiğini düşünmüyorum öyle olsa zaten bu yarışmalar il bazında olur ve bölgelere ayrılmazdı. önemli olan halkoyunlarına gönül vermek onu anlamak bence sorun sadece il kiritelerlerine takılmayan bir oyunun bölge kritelerine takılması …..sonuçta il de görev yapan saygıdeğer jüri üyelerinin bir kararı var. Amacım hiçbir ekibi yargılamak değil.HALK OYUNLARINA gönül veren herkese başarılar

  46. ismail hakkı yılmaz

    Ohoo siz hala videolardasınız ya neyse gerek yok sizin gibilerle tartışmaya girmeye haydi eyvallah kendi fikirleriniz de boğulun ..

  47. kocaelinin videosunu izleyebilsek keşke ….

  48. ismail hakkı yılmaz

    farkettiğiniz kadarıyla ismimi ve soyismimi de verdim bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum bir kültürü yansıtabilmek için o kültürün içinde büyümüş olman gerek.kastım sadece kültür olarak da değil yansıttığınız halkoyunlarının bölgesine dikkat çekerek suyunu içmek havasını koklamak gibi bişeyden kast ediyorum.Kalkıpta kocaelinin artvin oynaması yarışmalarda bence bu tamamen yanlış bişey eğer varsa yansıtabileceğin yören o yörede iddaalaş ve o yörede konuş çünkü sizler artvin kültürlerini sadece yarışmalarda gördünüz yaşamadınız artvinde , boğa güreşlerini izlemediniz , çoruh nehrinde balık tutmadınız , kafkasöre çıkıp zil zurna sarhoş olduktan sonra bile artvin türküleri söylemediniz anlayacağınız artvinin suyu kocaeline akmıyor dolasıyla bu sudan içemediniz.ARTVİNLİLERİ DE sıkıştırmak istiyorum çok haklısınız sizin işiniz zor eğer kötü bir ekip olsaydı herkes çok güzel olmuş derdi ama ekibiniz o kadar iyi ki insanlar ağızlarıyla ekibi kötülemek istiyor.Şu konuya da dikkat çekmek istiyorum artvin ekibinin hocası Ardahanlı değil , İstanbullu değil ve ya Kocaelili değil bu yüzden bu kadar güzel bir ekip çıktı yani tüm yarışmalarda gördüğünüz gibi yarışma kaygısını biraz olsun atlatmış bir ekip var karşınızda benim dedemin oynadığı bir oyun var (ondörtlü) gelenekselliği ön planda tutmuş bir artvin sergilemşler ama siz hala daha ritmik özellikler yarışma kuralları , ses kuralları diyip duruyorsunuz bunlar sizin acizliğinizi gösteriri çünkü bu adamların hepsi bunları biliyor ki o ekipte daha ben doğmamışken yarışmaya çıkan adamlar var.Neyse lafı fazla uzatmıyim ben Gaziantep Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk HALK OYUNLARI öğrencisiyim diyaloğa girmek isteyen iri varsa bana ulaşabilir sadece şunu söylüyorum İŞTE KÜÇÜK ŞEHİRLERİNE RAĞMEN BÜYÜK ŞEHİRLERİN GÖZÜNÜ KORKUTAN ARTVİN EKİBİ BU.. NEDEN BİLİYOR MUSUNUZ ÇÜNKÜ AARTVİNDEN ADAM ÇIKAR maksadım kimseyi iğnelemek değil sadece artvinde doğan bir kişiye öğretilen ilk şeyin adamlık , mertlik olmasıdır. DOLAYISIYLA ADAM GİBİ ARTVİNDE BUDUR . TEŞEKKÜRLER MURAT ALTUNTAŞ VE ONUN KOCAMAN YÜREKLİ ÖĞRENCİLERİ … !

  49. o kadar..

  50. Bu kadar havalanan bir ekip gelip 4. oluyorsa artık susması lazımdır. Artvin halk oyunlarını bilmeden oynayıp ne olmayı bekliyordunuz ? O solo atan gız gidip baleye falan yazılsın onun Artvin halk oyunlarıyla alakası yok ! Başka yerden çizgi aldığımız iddaa ediliyor tamamen yalandır. Siz yöremizi alıp oynuyorsunuz bir şey diyor muyuz ? Evet demiyoruz. Ama nasıl oynanacağını da böyle yarışmada gösteririz işte.

  51. Şunu eklemekten geçemeyeceğim. Ben Rize liyim, İstanbul’da yaşıyorum.. Rize benim yörem olmuyor mu?

    Şu tabiri artık bırakın lütfen. Yöre, orada oturanlara ait değildir. Orayla bütünleşmiş herkesindir.

    Ben Kocaeliyi çok iyi bilirim. Nice yerlerinde bölgesinden 100 yıl önce göç etmiş ama hala o özelliklerin birebir yaşandığı yerler var. Özellikle de doğu karadenizden göç etmiş gelmiş aileler var.

    Adam memleketini hiç görmemiş, kocaeli de büyümüş ama yöre ağzı aynen duruyor, normal konuşması bile yöre ağzıyla..

    Sizler yöreye hakim olabilirsiniz, o yörede yaşıyor olabilirsiniz ama başka yerde bulunanların da o yöreye hakim olabileceğini bilmelisiniz.

    Kaldı ki yarışmalarda oynanan çoğu yörenin değiştirildiğini ya da birilerinin eklemeleriyle oyunların çıktığını hepimiz biliyoruz. Batısında da doğusunda da olan şeyler bunlar..

  52. ŞU KOCAELİ EKİBİNİ TÜM SAVUNAN ARKADAŞLARA SADECE ŞUNU DEMEK İSTİYORUM.SİZ SİS DAĞININ BAŞINA ÇIKA DURUN… ÇIKTINIZDA …… SİZDE HİÇ UTANMA ARLANMA YOKMU BE GELMİŞSİNİZ BİDE HAKKIMIZI YEDİLER DİYOSUNUZ.DAHA NE OYNADIĞINIZI BİLMİYOSUNUZ OYUN OLARAK.BİDE UTANMADAN ARLANMADAN THOF LAF SÖYLÜYOSUNUZ.,, ARTVİN OYNAMANIZ ÇOK HOŞUMA GİDİYO ÇÜNKÜ ARTVİNİ TAKİP EDİP PEŞİNDEN GELMENİZ DAHADA HOŞ BİŞEY.YA UKALA İNSANLAR YÖREMİZİ OYNUYOSUNUZ PAPAĞAN GİBİ TAKLİT EDİYOSUNUZ BİDE ÇIKMIŞ KARŞIMIZDA YOK ÖYLE YOK BÖYLE DİYOSUNUZ.AMA KİMLERE NE DİYORUM SİZLERDE YÜZ OLSA ZATEN YORUM YAPMAZSINIZ..

  53. koskoca thof boyle bi takibe giriyor ve dikkat adiyla mi yaziyor isminizi ve federasyondaki gorevinizi ogrenebilirmiyiz simdiden tesekkurler .

  54. Nedir biliyormusun Artvin’i Artvin gibi oynamak koçum! Sen gene ısrarlı bir şekilde anlamayacağın için sağa sola vurduracağın için başka bişey demiyorum..

  55. Bu muydu büyük sırrınız, o kadar saklamak için elinizden geleni yaptığınız, BU BİLDİĞİN KLASİK ALIŞAGELMİŞ ARTVİN…Sizi o alışagelmişlikten ayıran farkınızı söyleyinde ona göre konuşalım bizde…

  56. İyi oku istersen ?

  57. Demişsinizki Artvinli arkadaşlar çok terbiyelisiniz, şimdi Kocaeliler mi çok terbiyesiz oldu. Unutmayın bizim il yarışma videosu koyulduktan sonra bize hakaret eden, bizi tehdit edenler sizler değil miydiniz?

  58. Lütfen herkes uslubuna dikkat etsin. Hepimiz halk oyuncusuyuz veya bu kültüre hizmet eden insanlarız. Hakkınızı savunurken kullanacağınız kelimeleri iyi seçin. Burası birbirinize hakaret etme yeri değildir.

    Lütfen..

  59. Helal admin bey bunların başka türlü susacağı yoktu, Teşekkür ederim kendi adıma 🙂

  60. kocaelindeki arkadaşlar artık uyarıları dikkate alın THOF olarak takip ediliyorsunuz bundan sonrasını izleyin ve görün!!!!

  61. ah ah arkadaslar ne denir sizlere bilinmez ama artık iki külüpte ceza işlemleri için start a basılmıstır ..kolay gelsin bu arada kocaelden arkadaslar federasyonu eleştirmiş ..AMA sizler THOF da birincilik aldığında en iyiydi? ve artvinli arkadaslar da çok terbiyeliler , neden bozuyorsunuz ağızları . artık devam edin yakında görürsünüz.

  62. KARDEŞ O ÇİZGİLER SİZİNLE GRAM ALAKASI YOK YAPAN ADAM İSE SİZİ BİRKEZ DAHİ İZLEMİŞ DEĞİL …..BU KADAR ATMASYON KONUŞMA BARİ …

  63. palahmatikkkkk:)

    deedeye saygı…:O)

    maçahalliye yanlış olmasın yakarım tabi onun hızına yetişirsek…:)

    maçahalli….
    ulan kocaeli de kendini artvinli zannedenler … siz ne ayaksınız….

    bak kriterde bilgisayar sessleri yasak …sen o su sesi koyun sesini gidip deniz kenarındamı çektin veya ahırdamı… bu kadar bilmeden atan bi sizi gördüm …kimse size bişey öğretmiyor….zaten öğrendiğinizde ortada…..

    siz 7/16 müziğe 2/4 ;4/4 , 6/8 adım sığdırmaya çalışırsan , dolılerle oynarken çizgi yaptığını düşünürsen, gandaganı cilveloy diye oynarsan böle gösteri yapar gidersin…..

    neyi biliyorsunuz merak ediyorum somut ve soyut olarak ne ( donen ) var elinde ..ancak kocaeli için diyebileceğim bir tek şey var çok iyi doğu karadeniz harmanlanmış… !!!!

    sizler sadece artvin kostümü giyip artvin oyunlarına benzetmeye çalışan bir gurup olmusssunuz… oyunlardaki mizansenik yapıyla oynadıklarınız tutmuyor ne yazikki …

    artvin ayakta alkışlanır , sadece ve sadece diyorumki mizansen çizgi anlayışları o kadar uyumlukı.. tahminimin üstünde çıktı helal olsun…

    siz kocaelileride sadece tebrik ederim artvin oynamaya çalışmıssınız…

    kocaelide bariz aşırı tekrar var bunu bile bile yapmakta çok saçma cd den oynamak güzel ama neden dikkat edilmemiş…. ve cilveloydaki hoy loyloy loyyy loy loy loy olarak okutulan nedir allah aşkına saka mı yapıyorsunuz erol alkan kardeşim okuma yapmış ama arkada okunan sesler tutmamış okorlarla çarpışmış bu nedir arkadaş hiç mi kulak yok sizde istanbula gelseydiniz ya şu işlere başlamadan önce….

    artvinlilere sadece diyebilirimki birazdaha dikkatli olun finalll sizin …

    müziğinize bayıldık çünkü çok emek verilmiş belli ana ezgide paralel yürüyüşler ve braslar süper olmuş bence türkiyeye jazz akorları ile kilasik armoniyi birleştirilmiş olması yöremize bir düzenleme anlayışı gelmiştir…

    bu arada iki taraf yok corcian yok rustavi vs bırakın şunları kocaeli ; oynadığınız müziklerle oynadığınız oyunlar birbirini tutmuyor.. ve hopa hemşini baştaki müzik değildir… ıspatlıdır …
    kuzy kafkasya ekibi misiniz siz ….cilveloyda pürvetler sacma salak gandagan yapmaya çalışmısssınız omuda yapamamıssınız….

    artvinde alısılmıs ve türkiyede herkes tarafından bilinen adımlar dışında özellikle oyun adımı dışında ne gördünüz…????

    horominin mizanseni son yılların en iyisi ….emin olun bu yarışmada diskalifiye edilmediğinize dua edin .. ben olsaydım o masada yarıda cıkartırdım sahneden siz sadece masallarla artvin öğrenmiş bir gurup olmuşşsunuz….

    ne yazıkk ekibinizi bari hocanız kendi yapaydı daha iyi olurdu…

    yazıkkı dolı calmasınıda bilmiyonuz…

    sizden çok özür dilemek isterdim ama bu rezilliğin arvinden ve artvinliden özür dilemesi gerekir …. giyilen şavsat kostumu ne gelirsekte allah nasıl biliyorsa sizi ole yapsın..

    arkadaş erkekler neden çete kostümü ? kız horunu gibi neşeyi temsil eden bir oyunda dönüşünüzü yapabilmek için…mi?????

    neyi anlatıyorsunuz anlamadım atık yemek deposu gibisiniz sizi kim bu hale getirdi biri bu ekibi yaparken heralde fantazilerini size uygulamış ne dersiniz….doğru olduğunu sizde biliyorsunuz… bence düşünülmek istenen güzel fakat daha iyilerle çalışmak için çaba gösterin ….

    ve geçmişi tartışmayın çünkü düne kimse gidemez bugun ne olduguna bakın … artvin ekibi hocası kimdir bilmiyorum fakat maşşallah kardeşim okullusun belliki eline sağlık….kombine bir ekip böyle olur işte sahneyi kullanışın arka fonu kullanman ön sahnede uygun cümlelerle kendini gayet iyi ifade etmişsin.. ammma velakin 14 lü oynayan arkadas daha iyi oynayabilr ve bu oyunun figurleri ardışık olarak bir konuyu anlatır bildiğinizi ümit ederim ….

    kocaelini ilk günden beri anlatan dostlar var istnblda yanlış anlamayın oyuncu arkadaslar ama hocalarınız diyeyim ve içlerinde kendi iyi zannedenlerde varmış aralarında bu ne lann arkadas… benim artvinime ne ettiniz siz….bu ekip değil cemaat olmuş hani derler ya hoca yellenirse cemaaat ….. ne diyeyim seneye de ne yapılır bilnmez bence ders alın … ve simdi öğrendimki 4 olmussunuz siz sadece artvinlemi yarısıyodunuz , yazık siz kafadan at gozluğü ile tek hedef bellemıssınız o zaman … artvine bakılırsa sizi kazımadan girmiş oynamıslar….

    aranızda 4 değil 1000 puan fark var çünkü artvini sadece rakip görmüşsünüz ama artvin oynamıyorsunuz……….bu yuzden puan farkı bile söylenmemeli yarısmaya artvini gecmekse iş bidahikine deneyin olurmu….

    memeleketin adamları tam bir komplike çalışmış…

    DEDE NERDEYDİN KAÇ GÜNDÜR YA ANLATAMADIK SAHSI MÜN-ASIR KİŞİLERE NE BU YAV ADAMLAR YOK O OLE BU BOLE KENDİSİNİ YAZMAYCAK ELESTİREMEYCEK KADAR KAPALI BUNLAR NEDEN GAZ MI VAR ACABA …..???

  64. ya siz harbiden çok komiksiniz ya kendi kendinizi eğlendiriyosunuz resmen 🙂 çamur atmayı bırakında cevap verin bu çizgileri o sürekli eleştirdiğiniz kağıtspordan kopya mı yaptınız ?

  65. yav hemşehrilerum çok yavan adamsinuz da ,,, bu ne dur alahunizi severisenuz onu yenmiş da yok çalmişta kocaelini tebrik ederum rizeye getireceğum festivale . artvin çok istedü :)))

    az bişe fiyati kirun ben size yardim ederum….:)))))))

    puhaaaaaaaaaha ha aha aha ah:)))

    hoy loy loy loy loy loy :))))) cilveloy ha 🙂 macahell amcamıza helal demesen anlamazduk da aha uni :))))

  66. soooooojKKKKKK

    HMMM OK arkadeş… sen varya bi bok bilmiyon arkadaş bu kadar sunu caldın bunu ettin ne etiiler anlamadıkkı senin çizginse patentini aldınmı noter tastiğin varmı bu çizgiler egenin 90 yıllarda kullandığı çizgiler nereden senın oldu senn kimsin adam yazmış macahell ( donen ) varmı diye soyut somut … versene mahkemeye mallll

  67. bu çizgileride 2012 de oynadıysan ne kadar ezilmişiniz bu çizgileri tekirdağ yaptığım bir ekipte … 2001 de oynandı sen nerde yaşıyon koçum kısa donun vardı sanırsam …

    akıllı olun az önce söyleydik dediniz şimdide çizgimi çalıdınız. vitaminsiz….

    sizlere ne dense onuda siz yaptınız bunuda ne ulan hocana sole kendi yapsaydı bişeler olurdu….

    // usluba dikkat edelim lütfen.

  68. Arkadaslar maçahelli kimse çok iyi anlatmış ve ben onu biliyorum sanki kendisi sanatçıda sanırsam … ve baya eski büğümüz ve yeniliklere açık birisi bunu yazıyorsa kocaelililer bence kendisi ile tanısmalılar derim ve ne olduğunu anlamaları için iki cevabı olacaktır bundanda eminim…

    maçahalli….
    ulan kocaeli de kendini artvinli zannedenler … siz ne ayaksınız….

    bak kriterde bilgisayar sessleri yasak …sen o su sesi koyun sesini gidip deniz kenarındamı çektin veya ahırdamı… bu kadar bilmeden atan bi sizi gördüm …kimse size bişey öğretmiyor….zaten öğrendiğinizde ortada…..

    siz 7/16 müziğe 2/4 ;4/4 , 6/8 adım sığdırmaya çalışırsan , dolılerle oynarken çizgi yaptığını düşünürsen, gandaganı cilveloy diye oynarsan böle gösteri yapar gidersin…..

    neyi biliyorsunuz merak ediyorum somut ve soyut olarak ne ( donen ) var elinde ..ancak kocaeli için diyebileceğim bir tek şey var çok iyi doğu karadeniz harmanlanmış… !!!!

    sizler sadece artvin kostümü giyip artvin oyunlarına benzetmeye çalışan bir gurup olmusssunuz… oyunlardaki mizansenik yapıyla oynadıklarınız tutmuyor ne yazikki …

    artvin ayakta alkışlanır , sadece ve sadece diyorumki mizansen çizgi anlayışları o kadar uyumlukı.. tahminimin üstünde çıktı helal olsun…

    siz kocaelileride sadece tebrik ederim artvin oynamaya çalışmıssınız…

    kocaelide bariz aşırı tekrar var bunu bile bile yapmakta çok saçma cd den oynamak güzel ama neden dikkat edilmemiş…. ve cilveloydaki hoy loyloy loyyy loy loy loy olarak okutulan nedir allah aşkına saka mı yapıyorsunuz erol alkan kardeşim okuma yapmış ama arkada okunan sesler tutmamış okorlarla çarpışmış bu nedir arkadaş hiç mi kulak yok sizde istanbula gelseydiniz ya şu işlere başlamadan önce….

    artvinlilere sadece diyebilirimki birazdaha dikkatli olun finalll sizin …

    müziğinize bayıldık çünkü çok emek verilmiş belli ana ezgide paralel yürüyüşler ve braslar süper olmuş bence türkiyeye jazz akorları ile kilasik armoniyi birleştirilmiş olması yöremize bir düzenleme anlayışı gelmiştir…

    bu arada iki taraf yok corcian yok rustavi vs bırakın şunları kocaeli ; oynadığınız müziklerle oynadığınız oyunlar birbirini tutmuyor.. ve hopa hemşini baştaki müzik değildir… ıspatlıdır …
    kuzy kafkasya ekibi misiniz siz ….cilveloyda pürvetler sacma salak gandagan yapmaya çalışmısssınız omuda yapamamıssınız….

    artvinde alısılmıs ve türkiyede herkes tarafından bilinen adımlar dışında özellikle oyun adımı dışında ne gördünüz…????

    horominin mizanseni son yılların en iyisi ….emin olun bu yarışmada diskalifiye edilmediğinize dua edin .. ben olsaydım o masada yarıda cıkartırdım sahneden siz sadece masallarla artvin öğrenmiş bir gurup olmuşşsunuz….

    ne yazıkk ekibinizi bari hocanız kendi yapaydı daha iyi olurdu…

    yazıkkı dolı calmasınıda bilmiyonuz…

    sizden çok özür dilemek isterdim ama bu rezilliğin arvinden ve artvinliden özür dilemesi gerekir …. giyilen şavsat kostumu ne gelirsekte allah nasıl biliyorsa sizi ole yapsın..

    arkadaş erkekler neden çete kostümü ? kız horunu gibi neşeyi temsil eden bir oyunda dönüşünüzü yapabilmek için…mi?????

    neyi anlatıyorsunuz anlamadım atık yemek deposu gibisiniz sizi kim bu hale getirdi biri bu ekibi yaparken heralde fantazilerini size uygulamış ne dersiniz….doğru olduğunu sizde biliyorsunuz… bence düşünülmek istenen güzel fakat daha iyilerle çalışmak için çaba gösterin ….

    ve geçmişi tartışmayın çünkü düne kimse gidemez bugun ne olduguna bakın … artvin ekibi hocası kimdir bilmiyorum fakat maşşallah kardeşim okullusun belliki eline sağlık….kombine bir ekip böyle olur işte sahneyi kullanışın arka fonu kullanman ön sahnede uygun cümlelerle kendini gayet iyi ifade etmişsin.. ammma velakin 14 lü oynayan arkadas daha iyi oynayabilr ve bu oyunun figurleri ardışık olarak bir konuyu anlatır bildiğinizi ümit ederim ….

    kocaelini ilk günden beri anlatan dostlar var istnblda yanlış anlamayın oyuncu arkadaslar ama hocalarınız diyeyim ve içlerinde kendi iyi zannedenlerde varmış aralarında bu ne lann arkadas… benim artvinime ne ettiniz siz….bu ekip değil cemaat olmuş hani derler ya hoca yellenirse cemaaat ….. ne diyeyim seneye de ne yapılır bilnmez bence ders alın … ve simdi öğrendimki 4 olmussunuz siz sadece artvinlemi yarısıyodunuz , yazık siz kafadan at gozluğü ile tek hedef bellemıssınız o zaman … artvine bakılırsa sizi kazımadan girmiş oynamıslar….

    aranızda 4 değil 1000 puan fark var çünkü artvini sadece rakip görmüşsünüz ama artvin oynamıyorsunuz……….bu yuzden puan farkı bile söylenmemeli yarısmaya artvini gecmekse iş bidahikine deneyin olurmu….

    memeleketin adamları tam bir komplike çalışmış…

  69. Ulan resim resim elimizde cizgileriniz yukaridada ispati 2012de ne yaptiysak onu calmisiniz artvinden gelen siz folklorculerin anlayamayacagi kapasitede bir proje bu sizin seviceginiz oyunlari gecen sene ondan onceki sene ve daha onceki seneler yaptigimiz calismalarla aldigimiz derecelerle kanitladik suan nasil karaliycaginizi sasirdiniz biz artvin bilmiyosak gecen bundan onceki senelerde oynadigimiz oyunlar ne ayrica bu calismaya hepinizin ici gitti birbirinizi oldurucektiniz bana net cevap verin bu soruyu hep gectiniz bizden korknuyodunuz provalarimiza kadar gizlo gizli cekim yapsin diye niye o kizlari gonderdiniz bunu cevaplamadan baska sey yazmayin .

  70. VAY BE ADAM YARDIRMIŞ MAŞALLAH BELLİKİ BAYA Bİ ADAM HANE….BENDE KOPY YAPAYIM GÖRMEYENLERE İYİCE OKUSUN…

    maçahalli….
    ulan kocaeli de kendini artvinli zannedenler … siz ne ayaksınız….

    bak kriterde bilgisayar sessleri yasak …sen o su sesi koyun sesini gidip deniz kenarındamı çektin veya ahırdamı… bu kadar bilmeden atan bi sizi gördüm …kimse size bişey öğretmiyor….zaten öğrendiğinizde ortada…..

    siz 7/16 müziğe 2/4 ;4/4 , 6/8 adım sığdırmaya çalışırsan , dolılerle oynarken çizgi yaptığını düşünürsen, gandaganı cilveloy diye oynarsan böle gösteri yapar gidersin…..

    neyi biliyorsunuz merak ediyorum somut ve soyut olarak ne ( donen ) var elinde ..ancak kocaeli için diyebileceğim bir tek şey var çok iyi doğu karadeniz harmanlanmış… !!!!

    sizler sadece artvin kostümü giyip artvin oyunlarına benzetmeye çalışan bir gurup olmusssunuz… oyunlardaki mizansenik yapıyla oynadıklarınız tutmuyor ne yazikki …

    artvin ayakta alkışlanır , sadece ve sadece diyorumki mizansen çizgi anlayışları o kadar uyumlukı.. tahminimin üstünde çıktı helal olsun…

    siz kocaelileride sadece tebrik ederim artvin oynamaya çalışmıssınız…

    kocaelide bariz aşırı tekrar var bunu bile bile yapmakta çok saçma cd den oynamak güzel ama neden dikkat edilmemiş…. ve cilveloydaki hoy loyloy loyyy loy loy loy olarak okutulan nedir allah aşkına saka mı yapıyorsunuz erol alkan kardeşim okuma yapmış ama arkada okunan sesler tutmamış okorlarla çarpışmış bu nedir arkadaş hiç mi kulak yok sizde istanbula gelseydiniz ya şu işlere başlamadan önce….

    artvinlilere sadece diyebilirimki birazdaha dikkatli olun finalll sizin …

    müziğinize bayıldık çünkü çok emek verilmiş belli ana ezgide paralel yürüyüşler ve braslar süper olmuş bence türkiyeye jazz akorları ile kilasik armoniyi birleştirilmiş olması yöremize bir düzenleme anlayışı gelmiştir…

    bu arada iki taraf yok corcian yok rustavi vs bırakın şunları kocaeli ; oynadığınız müziklerle oynadığınız oyunlar birbirini tutmuyor.. ve hopa hemşini baştaki müzik değildir… ıspatlıdır …
    kuzy kafkasya ekibi misiniz siz ….cilveloyda pürvetler sacma salak gandagan yapmaya çalışmısssınız omuda yapamamıssınız….

    artvinde alısılmıs ve türkiyede herkes tarafından bilinen adımlar dışında özellikle oyun adımı dışında ne gördünüz…????

    horominin mizanseni son yılların en iyisi ….emin olun bu yarışmada diskalifiye edilmediğinize dua edin .. ben olsaydım o masada yarıda cıkartırdım sahneden siz sadece masallarla artvin öğrenmiş bir gurup olmuşşsunuz….

    ne yazıkk ekibinizi bari hocanız kendi yapaydı daha iyi olurdu…

    yazıkkı dolı calmasınıda bilmiyonuz…

    sizden çok özür dilemek isterdim ama bu rezilliğin arvinden ve artvinliden özür dilemesi gerekir …. giyilen şavsat kostumu ne gelirsekte allah nasıl biliyorsa sizi ole yapsın..

    arkadaş erkekler neden çete kostümü ? kız horunu gibi neşeyi temsil eden bir oyunda dönüşünüzü yapabilmek için…mi?????

    neyi anlatıyorsunuz anlamadım atık yemek deposu gibisiniz sizi kim bu hale getirdi biri bu ekibi yaparken heralde fantazilerini size uygulamış ne dersiniz….doğru olduğunu sizde biliyorsunuz… bence düşünülmek istenen güzel fakat daha iyilerle çalışmak için çaba gösterin ….

    ve geçmişi tartışmayın çünkü düne kimse gidemez bugun ne olduguna bakın … artvin ekibi hocası kimdir bilmiyorum fakat maşşallah kardeşim okullusun belliki eline sağlık….kombine bir ekip böyle olur işte sahneyi kullanışın arka fonu kullanman ön sahnede uygun cümlelerle kendini gayet iyi ifade etmişsin.. ammma velakin 14 lü oynayan arkadas daha iyi oynayabilr ve bu oyunun figurleri ardışık olarak bir konuyu anlatır bildiğinizi ümit ederim ….

    kocaelini ilk günden beri anlatan dostlar var istnblda yanlış anlamayın oyuncu arkadaslar ama hocalarınız diyeyim ve içlerinde kendi iyi zannedenlerde varmış aralarında bu ne lann arkadas… benim artvinime ne ettiniz siz….bu ekip değil cemaat olmuş hani derler ya hoca yellenirse cemaaat ….. ne diyeyim seneye de ne yapılır bilnmez bence ders alın … ve simdi öğrendimki 4 olmussunuz siz sadece artvinlemi yarısıyodunuz , yazık siz kafadan at gozluğü ile tek hedef bellemıssınız o zaman … artvine bakılırsa sizi kazımadan girmiş oynamıslar….

    aranızda 4 değil 1000 puan fark var çünkü artvini sadece rakip görmüşsünüz ama artvin oynamıyorsunuz……….bu yuzden puan farkı bile söylenmemeli yarısmaya artvini gecmekse iş bidahikine deneyin olurmu….

    memeleketin adamları tam bir komplike çalışmış…

    ELİNE SAĞLIK DAYİİİ 🙂 VALLA BİZLER ANLATAMADIK SEN EY KEVGİR ETMİŞİN AMA SİZİ MERAK ETMEDİM DEĞİL HANİİİ…..

  71. Bizi her sene yeniyormuşsunuz ya sırf bunu demenizden bile ne kadar cahil olduğunuzu anlayabiliyor herkes. Geçen sene o şaşalı turkuaz ekibini de grupta eledik arkasından Türkiye 1.si olduk. Bizim çizgimizi çaldı diye artistlenen tipler bizim yöremizi çalmışlar (!) O yüzden artık fazla söze gerek yok. Sizde artık susun da konuşmak yerine çözüm yolu arayın. İlk çözüm yolunu da ben söyliyim; Önce Artvin oynamayı ve Artvin oyunlarını öğrenin. Gerekirse gelin buraya biz burda öğretiriz.

  72. maçahalli....

    ulan kocaeli de kendini artvinli zannedenler … siz ne ayaksınız….

    bak kriterde bilgisayar sessleri yasak …sen o su sesi koyun sesini gidip deniz kenarındamı çektin veya ahırdamı… bu kadar bilmeden atan bi sizi gördüm …kimse size bişey öğretmiyor….zaten öğrendiğinizde ortada…..

    siz 7/16 müziğe 2/4 ;4/4 , 6/8 adım sığdırmaya çalışırsan , dolılerle oynarken çizgi yaptığını düşünürsen, gandaganı cilveloy diye oynarsan böle gösteri yapar gidersin…..

    neyi biliyorsunuz merak ediyorum somut ve soyut olarak ne ( donen ) var elinde ..ancak kocaeli için diyebileceğim bir tek şey var çok iyi doğu karadeniz harmanlanmış… !!!!

    sizler sadece artvin kostümü giyip artvin oyunlarına benzetmeye çalışan bir gurup olmusssunuz… oyunlardaki mizansenik yapıyla oynadıklarınız tutmuyor ne yazikki …

    artvin ayakta alkışlanır , sadece ve sadece diyorumki mizansen çizgi anlayışları o kadar uyumlukı.. tahminimin üstünde çıktı helal olsun…

    siz kocaelileride sadece tebrik ederim artvin oynamaya çalışmıssınız…

    kocaelide bariz aşırı tekrar var bunu bile bile yapmakta çok saçma cd den oynamak güzel ama neden dikkat edilmemiş…. ve cilveloydaki hoy loyloy loyyy loy loy loy olarak okutulan nedir allah aşkına saka mı yapıyorsunuz erol alkan kardeşim okuma yapmış ama arkada okunan sesler tutmamış okorlarla çarpışmış bu nedir arkadaş hiç mi kulak yok sizde istanbula gelseydiniz ya şu işlere başlamadan önce….

    artvinlilere sadece diyebilirimki birazdaha dikkatli olun finalll sizin …

    müziğinize bayıldık çünkü çok emek verilmiş belli ana ezgide paralel yürüyüşler ve braslar süper olmuş bence türkiyeye jazz akorları ile kilasik armoniyi birleştirilmiş olması yöremize bir düzenleme anlayışı gelmiştir…

    bu arada iki taraf yok corcian yok rustavi vs bırakın şunları kocaeli ; oynadığınız müziklerle oynadığınız oyunlar birbirini tutmuyor.. ve hopa hemşini baştaki müzik değildir… ıspatlıdır …
    kuzy kafkasya ekibi misiniz siz ….cilveloyda pürvetler sacma salak gandagan yapmaya çalışmısssınız omuda yapamamıssınız….

    artvinde alısılmıs ve türkiyede herkes tarafından bilinen adımlar dışında özellikle oyun adımı dışında ne gördünüz…????

    horominin mizanseni son yılların en iyisi ….emin olun bu yarışmada diskalifiye edilmediğinize dua edin .. ben olsaydım o masada yarıda cıkartırdım sahneden siz sadece masallarla artvin öğrenmiş bir gurup olmuşşsunuz….

    ne yazıkk ekibinizi bari hocanız kendi yapaydı daha iyi olurdu…

    yazıkkı dolı calmasınıda bilmiyonuz…

    sizden çok özür dilemek isterdim ama bu rezilliğin arvinden ve artvinliden özür dilemesi gerekir …. giyilen şavsat kostumu ne gelirsekte allah nasıl biliyorsa sizi ole yapsın..

    arkadaş erkekler neden çete kostümü ? kız horunu gibi neşeyi temsil eden bir oyunda dönüşünüzü yapabilmek için…mi?????

    neyi anlatıyorsunuz anlamadım atık yemek deposu gibisiniz sizi kim bu hale getirdi biri bu ekibi yaparken heralde fantazilerini size uygulamış ne dersiniz….doğru olduğunu sizde biliyorsunuz… bence düşünülmek istenen güzel fakat daha iyilerle çalışmak için çaba gösterin ….

    ve geçmişi tartışmayın çünkü düne kimse gidemez bugun ne olduguna bakın … artvin ekibi hocası kimdir bilmiyorum fakat maşşallah kardeşim okullusun belliki eline sağlık….kombine bir ekip böyle olur işte sahneyi kullanışın arka fonu kullanman ön sahnede uygun cümlelerle kendini gayet iyi ifade etmişsin.. ammma velakin 14 lü oynayan arkadas daha iyi oynayabilr ve bu oyunun figurleri ardışık olarak bir konuyu anlatır bildiğinizi ümit ederim ….

    kocaelini ilk günden beri anlatan dostlar var istnblda yanlış anlamayın oyuncu arkadaslar ama hocalarınız diyeyim ve içlerinde kendi iyi zannedenlerde varmış aralarında bu ne lann arkadas… benim artvinime ne ettiniz siz….bu ekip değil cemaat olmuş hani derler ya hoca yellenirse cemaaat ….. ne diyeyim seneye de ne yapılır bilnmez bence ders alın … ve simdi öğrendimki 4 olmussunuz siz sadece artvinlemi yarısıyodunuz , yazık siz kafadan at gozluğü ile tek hedef bellemıssınız o zaman … artvine bakılırsa sizi kazımadan girmiş oynamıslar….

    aranızda 4 değil 1000 puan fark var çünkü artvini sadece rakip görmüşsünüz ama artvin oynamıyorsunuz……….bu yuzden puan farkı bile söylenmemeli yarısmaya artvini gecmekse iş bidahikine deneyin olurmu….

    memeleketin adamları tam bir komplike çalışmış…

  73. Bizi her sene yeniyormuşsunuz ya sırf bunu demenizden bile ne kadar cahil olduğunuzu anlayabiliyor herkes. Geçen sene o şaşalı turkuaz ekibini de grupta eledik arkasından Türkiye 1.si olduk. Bizim çizgimizi çaldı diye artistlenen tipler bizim yöremizi çalmışlar (!) O yüzden artık fazla söze gerek yok. Sizde artık susun da konuşmak yerine çözüm yolu arayın. İlk çözüm yolunu da ben söyliyim; Önce Artvin oynamayı ve Artvin oyunlarını öğrenin. Gerekirse gelin buraya biz burda öğretiriz.

  74. 35'i seversiniz

    Burda aciklayamiyacaginiz kadar ozel demek sizin icin romantik bi ani heralde 😉

  75. 35in bize ne ifade ettiğini öğrenmek istiyorsan seni artvine davet ediyoruz gel bi misafirimiz ol o zaman görürsün 35 in bize ne ifade ettiğini kitlediğimiz 4 puanlık farkın size ne ifade ettiğini 😉

  76. 35'i seversiniz

    Artvin g.s.k folklor dernegi Kocaeli Kagitspor halk danslari toplulugudur aradaki bilgi farki burdan kaynaklanmaktadir siz on yil bir tarafinizi yirtsaniz ne bu duzen cikar ne bu kostumler ne bu muzik artvinli gencler hadi birakin kagitsporu karalamayida anlatin bize 35 sizin icin ne ifade ediyo 😉

  77. öncelikle kağıtsporun videosunu izleyemedik, sadece grupta oynadıklarına göre bakacak olursak iki ekibin de (gruptaki kağıtspor, finaldeki artvin) bariz hataları olmakla birlikte 4 puanlık fark her halde teknik hatalardan kaynaklanıyor.

  78. Eğer konuşacaksaK kocaelindeki arkadaşlar siz iyi bilirsiniz; geçen sene ki grup birinciliği geçen sene ki Türkiye ikiniciliğini ve üniversite nin yarışması, hangisini hakkettiniz? bize burdan konuşuyorsunuz ya hani kulis yaptınız falan filan? ötün bakim şimdi konuşun hadi ne olduğunu görelim? NAPSIM

  79. Son Sözümdür; madem bu kadar Artvin halk oyunlarını iyi biliyorsunuz neden dışarıdan hocalar getirttirdiniz KOCAELİ ekibi?

  80. bi ne konuşuyorsunuz ya bu ekip oyunuyla kurgusuyla müziğiyle oyuncusuyla hocasıyla sizin yere göğe sığdıramadığınız kocaeli ekibine 4 puan fark atmıştır dönmüş hala o dur bu dur kulistir diyorsunuz, işinize bakın işinize bu yaptığınız ayıptır yazıktır emeğe saygısızlıktır

  81. AYŞE YILDIZ BU EKİP 4 PUAN EVET 🙂 HİÇ DEĞİŞİKLİK YOK EKİP DE HAKLISIN 🙂 SENDE ÖYLESİN ESKİSİ GİBİ HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN BİLİP BİLMEDEN KONUŞUYORSUN.

  82. sen merak etme abicim

    kocaeli ekibinden yazan gençler bu ekibin hatalarını saniye saniye yazacağınıza bi dönünde kendi oynadığınız oyunlara bakın hangisi sorunlu. neyin derdindesiniz yavrularım vurduk başına yolladık yeriye akıllı olun toplayın kuyruğunuzu oturun yerinize:)) kesin sesinizi ya yorum yapın ama bilip bilmeden konuşuyorsunuz çok bilmişlik yapıyorsunuz bişeyden haberiniz yok bak güzel bir atasözü vardır. ”İŞİNİ BİLMEYEN ÇAVUŞLAR …” diye.. yalandan yükleniyorsunuz dizin bu ekibi geçmek gibi bir şansınız yoktu dua edinde diskalife olmadınız siz dua edin yani o sahneye çıktınız o oyunlarla 😀 reziller

  83. He tabi kagitsporu izlemedim ama bu 10 yil once izledigimiz artvin ekiplerinin aynisi hic bir degisme yok gunahta almayalim su kagitspor un videosunu koyalim bolgeyi cok merak ettim nekadar hata yaptilarda bu puan verildi cok merak ediyorum cidden!!!!!!

  84. Bu ekip mi kagit spor a 4 puan atti..il videosunu izledim cidden o muzik o kostum bu ekipten 4 puanmi yedi Allah inizdan bulun be THOF bizim gibi genclerede kotu ornek oluyorsunuz yemin ederim.

  85. Ben bu Artvinli arkadaşlardaki kompleksi gerçekten anlayamadım. Şahsen benim memleketimi başka bir il oynasa memleketim adına gururlanırdım ayrıca ben kağıt spor ekibinide izlemek istiyorum çok merak ettim. Yüklenmemiş olması enteresan acaba çekinilcek bir durum mu var.Yorumlar üzerinden takip ettiğim kadarıyla Artvinli arkadaşlar birinci ilk defa olmuşlar ve kağıt sporun videosu yüklenmemiş.Bu demekki Artvinli arkadaşların gönlünü yapmak için bu seferlik birinci yapmışlar , tepki almamak içinde diğer videoyu yüklememişler.
    Kağıt Sporun mart ayındaki videosunu izlemiştim ve defalarca izlemekten kendimi alıkoyamamıştım.Ama üzgünüm bu video aynı tadı vermedi bana

  86. kağıtsporu yediler. bu ekip kağıtsporun yanına bile yaklaşamaz.. şu artvini artvinliler daha iyi oynar saçmalığını da artık söylemeyin ya kendinizi küçültüyorsunuz..

  87. Görüntü olarak daha iyisi eklendi..

  88. 35'i seversiniz

    Bekleyin video gelicek 😉

  89. Bu arada bütün artvinlilerden özür dilerim.cilveloy oyununu dile getirmediğim için.bu kovacaklar cilveloy oyununda solo yapmışlar.bu oyun nasıl oynanır yarışmada gördüler.solocu iyi ama bale yarışmasında is yapar:).ondort oyunu boyle oynanır koçum.artvne gel düğünde 60 yaşındakiler ble boyle öynen.solo oyun boyle olur.burda oteceginize orda otsaydınız ya kamçılar.

  90. 35'i seversiniz

    Artvinli danstan kareografiden bi haber kopyaci genclik resimle kanitladik daha ne istiyosunuz giristeki horomi sahnesi icinde georgian legend cakmasi bolumu yayinliycam ama buraya gelmek icin yaptiginiz herseyden haberim var eger burdada baska yerdede konusmaya devam ederseniz kiminle nasil anlasmalar yaptiginizi isim isim halk oyunlariyla ilgili tum sayfalarda paylasirim bu is birda bitmedi siz once kendi basiniza kareografi yapmayi ogrenin hopa hemsinine camur atiyosunuzda diger oyunlarda sizden daha zor figurler kullandigimizi noye kabul etmiyosunuz sirf sahnede hareket icin figurleri kucultmusunuz bundan daha amator ne olabilir caldiklarinizda cabasi yukardaki linkte goruldugu gibi siz sasirdiginiz birinciliginizle takilin hadi hepinize yol …

  91. ilk önce kendi hatalarınıza bakın.neyse hatalarınızı kendinizde bliyonuz zaten.asıl syliceğim siz ilk önce artvin oyunlarını öğrenin.hatta öğrenmenize yardımcı olalım.çünkü buna ihtyacınız var.üç figürle sahneden çıktınız.acaranın dönüşü yapılıyo kızların orda ne işi var.zatn acara da oynanmamış.:)hopa hemşini dediğiniz oyunda vazrya oynamışsınız maşallah size.bu oyunun türküsü yktr ve oyunun figürlerde müziğide boyle değildr.gelin artvne bu oyun nasıl oynanıyr izleyin.ayrıca oyunun ritmi 7/8 lik siz 6/8 lik adımla oynanmışsınız.

    // usluba dikkat edelim lütfen..

  92. ARTVİNLİ OLMAK

    Artvinli olmak çok zordur artvin de doğup yasamakda çok zordur ancak bi Artvinli Artvin’in yokuşunu virajını Çoruhun akısını iyi bilir tabiki havasını suyunda ha bu arada halk oyunlarinida bu yorumlarınız çok üzücü bence Artvin’i Artvin’e bırakın en iyisini Artvinli olanlar yapar iki ekibide izledim bu yuzden Artvin ekibini elistirenlere yazıklar olsun diyorum Artvin’i Artvin gibi oynayın yada oynamayın kimse Artvin’i hak etmeden Artvinli olmayın yalan oyunlarla Artvin ekibine finalde basarılar diliyorum bir Artvinli olarak

  93. // düzenlendi..

    Lütfen uslubumuza dikkat edelim.

  94. bi kez daha izledim de ekip hiç güzel oynamamış en azından bu kadar övünecek hiç bişey yok yani . bence bu oyuna bu kadar övgü yağdırdığınız birinciliğinizle bu kadar övündüğünüz için oturun bi düşünün ve izleyin acaba ben objektif miyim bu işe profesyonel bakabiliyor muyum diye !!! ayrıca bu kadar da statükocu olmayın .açın beyninizi biraz değişik fikirlere amam önceki yıllarda ki gibi bir iki sene sonra Kocaeli ekibinde görüpte eleştirdiklerinizle açmayın o beyni !

  95. Kagitsporlu arkadaslarin koydugu resimden sonra cokta lafa gerek yok 2012 de samsunda kullandiklari pateni 2013 artvin merkez ekibi kopyalamis :))

  96. ekip güzel oynamış belki evet ama çok fazla da yerleşme hatası var ! hatta çok hata var… burda güzel bir iş yapılıyorsa olayı çirkinleştirmeyin .herkes emek veriyor bu işe .. ayrıca önemli olan orda birinci olmak değil yakışan bir onurlu bir oyun sergilemek … tebrikler birinciliğinize ama türkiye finalinde bu ekipten bişey olmaz böyle olursa . bir zeybek bile bu ekip mi rakibimiz diye seviniyor .. teşekkrler adaletsiz hayat… amaç kocaelini türkiye finaline çıkarmamaktı o da oldu el birliğiyle teşekkrler ….

  97. ayyyyyy kopyacilar

    Yukardaki caps’e bakin allah askina ya saka gibi sonra bide camur atarlar seneye oyunun basinda dalga sesleri kus sesleride koyun oda iyi fikir artvinliler 🙂

  98. Kendinizi boşa kandırıp bişey sanmayın bu ekibin ne kadar vasat ve kalitesiz olduğunu finaldeki derecesinden anlıycaksınız zaten. Siz değildiniz bizim rakibimiz , federasyondu. Yukarıdaki arkadaş açıklamış sebebini zaten onlara rakip olacak tek ekip bizdik onuda engellemek istediler. Biraz at gözlüğünü çıkarıp o açıdan bakın olaylara…

  99. GEÇEN SENEDE UFAK TEFEK TEKNİK HATALAR OLMASINA RAĞMEN TEBRİK ETTİĞİM,BEĞENEREK İZLEDİĞİM KAĞITSPOR BU SENE BENİ ŞOK ETTİ.HAKLI BİR DERECE ALDI OLMASI GEREKEN BUYDU..EĞER O EKİP GRUPTAN ÇIKSAYDI ARTVİN YÖRESİ ADINA BİR CİNAYET İŞLENECEKTİ..

  100. AĞZINI BOZMAK İSTEMEYEN ARKADAŞ BEN ARTVİN EKİBİNDE OYNAMIYORUM DAHA ÖNCEDE HİÇ OYNAMADIM O EKİPTE İSTERSEN TELEFONDADA KONUŞABİLİRİZ KİMLİĞİMİ SAKLAMIYORUM…OBJEKTİF KONUŞMAYA ÇALIŞIYORUM KAĞITSPORUN OYNADIĞI OYUN ARTVİN FALAN DEĞİL,DEDİĞİM GİBİ GRUP VİDEOSUNU İZLEMEDİM ANCAK ÇOK ÇOK İYİ PİR PERFORMANS OLSA BİLE O EKİP O KURGUYLA 87 BİLE FAZLA ALMIŞ YANİ SIKINTI DANSÇILARIN PERFORMANSINDA DEĞİL..

  101. 08 bak kardeşim ağzımızı bozdurma burda. Thofun adaletini dse görücez türkiye şampiyonasında.. Emeğe saygısızlık ihanet ancak bu kadar olabilirdi.. Yapılan adilik sizin yanınıza kalmaz bunuda unutmayın..sIR GİBİ SAKLADIĞINIZ OYUNUNUZUDA GÖRDÜK. bU SENE SOLOYLA KARŞILIK VERDİNİZ SENEYE DE DOLİLERİ KULLANIRSINIZ ARTIK ÇOK YAKIŞIR ELİNİZE. Yıllardır Kağıtsporu geçemediğiniz bu yarışma öyle bi hırslandırmış ki sizi, hak hukuktan bahsetmeyin bile burda kimseye. Amacınız türkiye şampiyonluğuna oynamak değildi bunu herkes biliyo, amacınız kağıtsporla tekrar karşılaşmamaktı. Bu kez arkdanızdaki sağlam koltuklarda kurtaramzdı çünkü sizi. Ve bravo ne yapıp edip çirkin amacınıza ulaştınız. insaf be insaf orda 87lik bi oyunmu vardı. Blok puan kırılmışmışta bilmem ne. Ne pislik varsa hepsini yapmaktan çekinmediniz bizi birinci yapmamak için. Az biraz insan olun da daha fazla çamurlaşıp bataklığa dönüşmeyin…

  102. Ooo finale bu ekip mi geldi. Teşekkürler THOF teşekkürler JÜRİLER. Horonlardan rakip çıkarmamışlar bu sene. La la la la laylay lala laylay lay la la la laylay ZEYBEK YER

  103. AYNI THOF YÖNETİMİYLE GEÇEN YIL ÜNİVERSİTELERDE 1. KULÜPLERDE 2.OLDUNUZ…ŞİMDİ KAYBEDİNCE ALÇAK THOF ADALETSİZ THOF OLDU ÖYLEMİ ? GEÇEN SENEYE GÖRE DEĞİŞEN TEK ŞEY VAR ODA SİZİN HARİKA PROJE DEDİĞİNİZ EKİBİNİZ…OYUNLARIN İÇİNE ETTİĞİNİZ İÇİN BU YIL BU DURUMA DÜŞTÜNÜZ GEÇEN YILKİ OYUNLARINIZI OYNASANIZ BU DURUMA DÜŞMEZDİNİZ AMA BU ŞEKİLDE OLMAZ LÜTFEN BUNUN FARKINA VARIN SİZ ARTVİN FALAN OYNAMADINIZ VE BU YUZDEN KAYBETTİNİZ SUÇU BAŞKA YERDE ARAYIN İYİ PERFORMANS YARIŞMA KAZANDIRMAZ..

  104. Siz 1 iki gün takılın krallık tahtında kocaelinin videosu glene kdar sonra halk verck cevabını çakma artvinliler

  105. Mert gibi internette vatan kurtaran insan tiplerinden. Herkes dün gördü kimin ekip olabidiğini. Artvin’i artvinden iyi kimse oynayamaz dedik, haklı çıktık.

  106. orda ordunun giresunun ankaranın trabzonun hocaları hepsinin dediği tek bişey vardı nasıl bi proje yapmışsınız hayran kaldık kareografiye müziğe 1.lik hakkınızdı ama durum ortada diye gelip tek tek tebrik ettiler bu kadar farklı göz yanıldı siz yanılmazsınız buda size son cevabım bizim video varsa ponuda koyun nasılsa provamızı çekmeye geldiniz yarışmayıda çektiniz provayıda yarışmayıda buyrun koyun tabi yerse size kolay gelsin videoyu koyarsanız cevabını verir millet zaten kendinize bu kadar güveniyosunuz ya bu da size son cevabım …

  107. bakkk mertttt seninnnn buu yazdıllarınnn var yaaa hah ıste onların hepsııı çizgii hatasıı . diyosunuz yaa siz hakkı yendii diyee kimseninnn hakkı falan yenmedii hrkez kendi hakkı olanı aldııı demekkııı sızınkılerr ya ıyı yerlestı barızz hata yaptııı yadaaa barız hata yapmadııı ama sahneye yerleşemediii . artık bu ikisinden birini kabullenin ve bu ekibe çamur atmayı bırakınn !! herkez hakettiğini aldııı !! biz hakkımız olan 1.liği aldıkkkkk eğerr çokkk iyi olsaydınızzzz bizi bırakındaa diyinnkiii bu ekip 1. olamadı bariiii 2. olsaydııı onu bile başaramayan bi ekiplee artvin ekibini nasıl kıyaslayabılıyosunuzzz anlamıss değilimm . o günn oradaa herkezz ağzının payını aldııı !! paşalarr gibi oynandı o sahnede ve hakedilen alındııı !! işinize bakınnn !! O KADAR FARKTAN SONRAA OTURUNNN YERİNİZEE !!

  108. İzmit in hakkı yendi

  109. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hayırlı olsun ozaman türkiye 1.leri kutluyoruz sizi dikkat edin bu yazdığınızı unutmıycam 😀

  110. Kaş göz yapmakla olmuyor bu işler. Siz buralarda dellene durun biz Türkiye 1 yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Oturup sizin gibi bilgisayar başında halk oyunculuk yapmıyoruz biz. Cevabımızı sahnede veriyoruz. Böyle iddaalı ekip görmemiştim ben sonra bi baktıım aaaa 4. olmuşlar 😀 😀 😀 Neyse siz yorumlara devam biz Türkiye 1 olduğumuzda gene cevabı veririz.

  111. şimdi buraya sığdırılacak kadar yazalım 😀
    sahneye giriş dengesiz ve dakika 2.33 te sahnenin sol tarafında 6 sağ tarafında 10 kişi bırakılmış büyük hata…
    2.48 soldaki oyunculardan merkez hizasında olan poz verdiklerinde merkeze basıyo merkez kaymış…
    3.19 daerkekler sahneye simetrik yerleşemiyo sol taraftaki 2 eleman 3 metre içinde sağ taraftakiler 3 metrenin üstüne basıyo ve yere yattıklarında solda 3 metre içinde 2 eleman sağda bir eleman var daha ilk oyun bitmedi işimiz zor parmaklarım koptu ..
    3.35te en sondaki oyuncu bilinmeyen yerlere yolculuk yapıp tekrar ekiptekilerle el tutuşmaya karar veriyo..
    eli tuttuğundada yarım ayın sağ tarafı açık sol tarafı daha içe kapalı yarım ay bile yapamıyolar gördüğümüz üzere …
    şahlana geçtiklerinde hizalar kaymış..
    şahlanda kızlar ve erkekler sahneye sağlı sollu yayılırken orta merkezden öce 1. erkekler geçiyo 1. kızlar 2. erkeklerle geçiyo..
    uzundere başladığında sahnenin en sağında kalan 4 kız sahneye yayılırken birbirine çarpışıyo yada başka bişey aralar bozulmuş gitmesi gereken yere geç gidiyo..
    deli horondaki yaşanan daire faciası daireyi yanlış kurmuşunuz ve sonrada merkezi kaydırmaya devam etmişiniz..
    kızlar cilveloyda yarım aya açıldıklarında baştaki kızlar simetri durmuyolar..
    gene atabarı dairesini erkekler bi güzel kaydırmış 4-4 olması gerekirken sahnenin bi tarafında 3 ü diğer tarafında 5i var …
    ondörtlüde o solocu o hareketleri kime ne için yapıyo çözemedim hala yani o karşılıklı atışma şeklinde olabilicek bi solo tek napar orda büyük muamma…
    final çizgisine geçişte kızlar düz sırayı küçük çaplıda olsa hafif kaydırmalarla kuruyor…

    Gördüğünüz gibi sadece basit temel daire ve yarım ay gibi patenlerde sorun yaşayan bu ekibi tebrik ediyorum kesinlikle anlaşmalı olarak kazandığınız bu birincilik ve final yarışması size çok yakıştı güle güle kullanın hala hakkımız demeye devam etmezsiniz umrarım …
    THOF’un ADALET ANLAYIŞI BU İŞTE TEŞEKKÜRLER THOF HALK DANSLARINA GÖNÜL VEREN İYİ İŞLER YAPAN İNSANLARI KÜSTÜRÜP BÖYLE ESKİ KAFA İŞLERLE YARIŞMALARA DEVAM… 91.80 ÇOK İSABETLİ 😉

  112. Demek ki neymiş ? Herkes işini yapacakmış. Artvin’ i Artvinlilerden iyi kimse oynayamaz. Bu kadar net.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir