2014 Youtube Giriş Yöntemleri

2014 Youtube’a Nasıl Girilir?

2014 Youtube Giriş YöntemleriBilindiği gibi 2014 yılının Mart ayında Youtube girişlerine yasaklama getirildi. Bizlerde videolarımızın bir çoğunu youtube üzerinden yayınladığımız için bu tarz bir bilgilendirme yapmamız gerektiğini hissettik. Aşağıda bir kaç yöntem ile youtube a nasıl girebileceğinizi anlatacağız.. Youtube a nasıl girilir? Youtube a girmek için ne gereklidir? gibi sorulara cevap bulabilirsiniz. Sormak istediklerinizi yorum ekleyerek sorabilirsiniz.

1. Yöntem: DNS Yöntemi
Windows’ta kullandığınız DNS sunucusunu değiştirmek için Denetim Masası’nı açın (giriş ekranına Denetim Masası yazın) ve şu yolu izleyin: Ağ ve internet > Ağ ve Paylaşım merkezi. Sağ tarafta internet bağlantınızı bulun ve mavi bağlantının üstüne tıklayın.

2014 Youtube Nasıl Girilir?

Açılan pencerede Özellikler’e tıklayın. Bağlantı özellikleri penceresinde bir liste göreceksiniz. Bu listede Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) öğesini bulun ve tıklayarak seçili hale getirin (işaretini kaldırmayın). Şimdi Özellikler’e tıklayın.

Açılan pencerenin alt kısmında “Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:” seçeneğine tıklayın. Artık alt tarafta etkin hale gelen iki kutucuğa kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazabilirsiniz.
2014 Youtube Nasıl Girilir?
Yandex DNS : 77.88.8.8 ve 77.88.8.1 ( tavsiye edilir )
Open DNS : 208.67.220.222 ve 208.67.220.220
Norton DNS : 198.153.192.1 ve 198.153.194.1

Google Dns kullanıyorsanız, onlar da youtube için engellenmiştir.

Tamam’a basarak pencereyi kapatın, sonra açık pencereleri kapatmak için iki kez Kapat’a tıklayın.

2. Yöntem: Chrome ZENMATE
Chrome, özellikle eklentileri sayesinde giderek daha da popüler hale gelen bir tarayıcı. İşte bu tarayıcı, özellikle Twitter ve benzeri erişim yasaklarını günlük hayatın bir parçası haline geldiği ülkemizde artık daha özel bir yere sahip. Neden mi? Tabii ki ZenMate isimli eklenti yüzünden…

ZenMate, Chrome Web Store’dan ücretsiz olarak, sadece 30 saniyede kurabileceğiniz ve size yasaklı sitelerin kapısını sonuna kadar açan güzel bir VPN çözümü. Kurulumun ardından Chrome’un araç çubuğuna yerleşen simge, size farklı lokasyonlardan farklı sunucu alternatifleri sunuyor. Bu alternatiflerden birini seçip Twitter’a girmeyi deneyin; ZenMate’in ne kadar basit ve kullanışlı olduğunu görün.

2014 Youtube Nasıl Girilir?

 

Android Cihazlar ile Youtube a Giriş?

Youtube’ye telefonlarımızdan girmenin de çeşitli yolları var. Bu yollar elbette çeşitli programlardan geçiyor. Aşağıda belirtmiş olduğumuz programları android cihazınıza kurarak, youtube’ye girmeniz mümkün

  • Hotspot Shield VPN
  • Hideman VPN
  • WiFi HotSpot

Iphone ve Ipad ile Youtube a Giriş

Apple’ın işletim sistemi olan iOS işletim sistemini kullanan iPhone, iPad, iPod ve birçok üründe değiştirebileceğiniz DNS değiştirmeyi kullanabilirsiniz.

İlk olarak iOS işletim sistemli cihazımızdan Ayarlar > Wi-Fi seçeneğine tıklıyoruz.
Daha sonra bağlı olduğunuz ağı seçip “OK” seçeneğine tıklayın.
Seçenekler kısmından DNS yerine iki seçenekli olması gerekirken iOS işletim sisteminde tek bir DNS adresini desteklediği için bir tane yazacaksınız.
Açılan alana 8.8.8.8 numarasını yazmanız yeterli olacaktır.

Buna da bak

2022 Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası

2022 Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası Sonuçları

2022 Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası 3 Nisan 2022 Pazar günü Ordu ili Başpehlivan Recep …

Bir Yorum

  1. Jgdjgdjajag

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir