2011 MEB Yalova Grup Yarışması Sonuçları

2010 – 2011 Milli Eğitim Bakanlığı Halk Oyunları Yalova Grup Yarışması Sonuçları

Geleneksel Dal
Küçükler

1- İstanbul Küçükçekme Söğütlü Çeşme İlköğretim Okulu – Bitlis Yöresi – 90.57
2- Kocaeli Darıca Sarp Uysan İlköğretim Okulu – Van Yöresi – 87.29
3- Bursa 87.14
4- Kütahya 87.00
5- Sakarya – Bolu yöresi – 86.10
6- Balıkesir Zağnos Paşa İlköğretim Okulu – Balıkesir Yöresi – 85.71
7- Afyon Çobanlar Atatürk İlköğretim Okulu – Afyon Yöresi – 83.71

Yıldızlar
1- İstanbul – Gaziantep Yöresi – 91.10
2- Kocaeli – 89.90
3- Kütahya – 89.00
4- Bursa – 88.10
5- Balıkesir – 87.00
6- Sakarya – 87.00
7- Afyon – 84.50

Orta Öğretimler (Gençler)
1- İstanbul – Diyarbakır Yöresi – 92.57
2- Bursa – 90.29
3- Kütahya – 89.43
4- Kocaeli – Trabzon Yöresi – 88.46
5- Balıkesir – 87.86
6- Afyon – 85.43

Yaygın Eğitim Kurumları
1- İstanbul Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi – Bitlis Yöresi – 93.23
2- Kütahya Merkez Halk Eğitim Merkezi – 91.57
3- Kütahya Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi – 91.14
4- İstanbul Sarıyer Halk Eğitim Merkezi – Erzurum Yöresi – 90.00
5- Kocaeli İzmit Halk Eğitim Merkezi – Diyarbakır – 89.71
6- Balıkesir Edremit Halk Eğitim Merkezi – 88.57
7- Bursa Nilüfer Halk Eğitim Merkezi – 87.86
8- Sakarya Halk Eğitim Merkezi – 85.43

Stilize Dal ( Çıkış Sırasına Göre )

Küçükler
1- İstanbul Pendik Atatürk İlköğretim Okulu – İzmir Yöresi – 87.71
2- Sakarya Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu – Bursa Yöresi – 87.00
3- Kocaeli Dilovası Polisan İlköğretim Okulu – Ağrı Yöresi – 89.29
4- Bursa Nasab İlköğretim Okulu – Bursa Yöresi – 88.57
5- Kütahya Gazi Emet İlköğretim Okulu -Kütahya Yöresi – 89.14
6- Balıkesir Sakarya İlköğretim Okulu – Gelmedi
7- Afyon Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu – Afyon Yöresi – 82.71

Yıldızlar
1- Kütahya Merkez 80. Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu – Kütahya Yöresi – 90.00
2- Kocaeli Gebze Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu – Van Yöresi – 87.29
3- Sakarya Adapazarı Atatürk İlköğretim Okulu – Bursa Yöresi – 87.57
4- İstanbul Pendik Atatürk İlköğretim Okulu – Aydın Yöresi – 89.29
5- Balıkesir Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu – Balıkesir Yöresi – 92.57
6- Bursa Kükürtlü Ticaret Sanayi Odası İlköğretim Okulu – Bursa Yöresi – 91.00

Orta Öğretimler (Gençler)
1- Afyon Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi – Afyon Yöresi – 83.43
2- Kütahya Merkez Anadolu Sağlık Meslek Lisesi – Kütahya Yöresi – 89.29
3- Sakarya Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi – Gelmedi
4- Kocaeli İzmit 24 Kasım Anadolu Lisesi – Artvin Yöresi – 90.14
5- İstanbul Üsküdar Kuleli Askeri Lisesi – İzmir Yöresi – 92.00 ( Ağırlık puanları ile 91.89)
6- Bursa Ali Osman Sönmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi – Bursa Yöresi – 92.00 ( Ağırlık puanları ile 92.00 )

Yaygın Eğitim Kurumları
1- Kütahya Merkez Halk Eğitim Merkezi – Kütahya Yöresi – 92.14
2- Bursa Nilüfer Halk Eğitim Merkezi – Bursa Yöresi – 91.41
3- Kocaeli Başiskele Halk Eğitim Merkezi – Antalya Yöresi – 88.86
4- İstanbul Kağıthane Halk Eğitim Merkezi – Kırklareli Yöresi – 91.86

Tüm ekiplerimizi tebrik ederiz. Ayrıca finale ekiplerimize finalde başarılar..

Buna da bak

2018 THOF Gençler Türkiye Şampiyonası Sonuçları

2018 THOF Gençler Şampiyonası Sonuçları ve Videoları

2018 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Gençler Türkiye Şampiyonası 13-15 Temmuz 2018 tarihinde Artvin’de düzenlenmiştir. Yarışmaya …

22 yorumlar

  1. Evet ağızlarınıza sağlık Kütahay 1 olmalıydı,hakıkıydı,o çocukların hakkını gasp edenlerin Allah çoluğundan çocuğundan çıkarır İnşallah.

  2. Ya bu yorumları bu gün gördüm,bir taraftan üzüldüm,bir taraftan sevindim.Neden mi?Yorumlarda Kütahya Birinci olmalıydı diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Zira biz kendimizi objektif olarak değerlendiremeyiz diye düşünüyorduk ama bizimle ortak düşünen arkadaşlarımız varmış.Bu bizi çok sevindirdi.Üzüldük çünkü hakkımız yendi.Arka arkaya halaylar derece aldı,halay oynayan okullara saygımız sonsuz ama zeybeklerin kesin hakkı yendi.Böyle yaparak Halk Oyunlarının bitmesini sağlayacak olanlar utansın.Yazıklar olsun.Çocukların emeklerini çalanların Allah belsasını versin.Bu yarışmalar Federasyonun eline geçtiğinden bu yana bu gibi hak yeme olayları çoğaldı,2007 yılında Kırıkkale ilinde Yapılan Yıldızlar Türkiye Finalinde de ben özellikle jüri üyeleriyle kavga ettim.Bakanlık temsilcisi bayan ağzını dahi açamadı.

  3. Bizde hakkımızın yendiğini düşünüyoruz. Parayla puan yükselttiler…

  4. kartal tayfası

    sayın ergin rumuzlu kullanıcı niye rumuzlu diyorum çünkü gerçek ismin ergin değil zaten bunları bukadar yürekli ve doğru olarak yazsaydın delikanlı olarak isminide doğru yazardın,sen ve senin gibiler insanları kışkırtmaya yararsınız anca yaptıgınız veya elle tutulu bişey yok.bu arada diceksinki ben ergin değilimde kimim ozaman ? biz sana söyliyelim ozaman kim olduğunu pendikte oturup konservatuar mezunu olup yazı yazmayı bilmeyen bi insan. kelimede kullanılan ğ leri tek y olarak yazan insan,örneğin; değil yerine deyil mesela. hee bunu nerdenmi biliyoruz,çok zor değil facebook sayfanda yazdığın iletiler kendini ele veriyo sen ilk önce insanlara çamur atacagına kendi attığın çamurları bi silkele…

  5. Biz bu işlere gönül veren kişiler olarak bu olaylardan sonra çocuklarımıza kültürümüz olan halk oyunlarında nasıl dürüst ,çalışkan ve iyi kişilerin olduğunu anlatacağız?Çalışmalarının,emek harcamalarının karşılığını alacaklarını nasıl anlatacağız?

  6. Jüri olarak yarışmalarda görev alan kişiler dürüst, objektif,vicdan sahibi ve eğitimli(Konservatuar mezunu)kişilerden seçilmelidir.Bu işe gönül vermiş öğretmen,öğrenci ve velilerin emekleri boşa gitmesin ve halk oyunlarınadan soğumasın.

  7. Zaten federasyon istanbul il yarışmasında açılış konuşması sırasında federasyon görevlisi içimizde çürük elmalar var diyerek itirafta bulunmuştur.Yalovadaki skandal Spor İl Müdürlüğnün Federasyonu kapatma ve kendine bağlama sebebinin bir daha doğru bir karar olduğu ispatlanmıştır.

  8. Yalovadaki gurup yarışmalarında yaşanan tam bir fiyasko ve skandaldır.Lütfen yarışma sonuçlarını inceleyin göreceksiniz tüm halay yöresi ile yarışan ekiplere aşırı abartılı puanlar verildi.Bunuda yapan jüri üyeleri bellidir.Bunları oraya oturtan kişiler bu olaydan sorumludur.

  9. 1.gün 4 de 4 istanbul 2.gün 3 ün 1 i istanbul olay bu beyler açık ve net…

  10. artı fedarasyon seminerlerinin 2 gün yapılıp..ve bu seminere gelen insanalrın çoğunun dah önce birkez bile yarısma izlemediyini,bırakın bir ekip nasıl sahneye konulacayından aciz insalar bu görev veririlirse masaya oturduyunda emirlerle yarısma yönetirlerse olcaklara sasmamak gerek..9 hakem masay oturuyor 5 hakemin sonuncusu olan 3 elazığ,malatya,gaziantep hakemlerin bir ekibe 95 vermesi bu hakemin hiç birsey bilmediyi veya çook güzle emir aldıyı ortadadır…bunların yanınada yalova hakemi gilirse kobay olarak olacıyı bu…işde birsey bilmemek vede bir ekip nasıl ortaya çıkar,nasıl çalısılırı bilseler hiç sorun yokk…yazık sizlere ve sizleri buraya oturtturanlarda en büyük suç………..

  11. evett…herkezin konusma özgürüğü var.ama akıllıca konusmanın.fedarasyon yarısmalrı basladıyı günden beri hep türkiyede 3 kisinin dedikleriyle yarısmalar yönetildi..bunu yakından takıp edenler bilr.yalova bölgede olduyu gibi 9 hakemde oturdduysan 3 kisnin bitirme gücünün olduyunu herkez gördü diyerlerinde konuk misafir olarak çaylarını içtiler vede gittilerr..

  12. bilgisi olanda konuşuyor,bilgisi olmayanda…

  13. doğruuuu 1. kütahya olmalıydı ama yıldırım ın hakkını yedilerrrrrr o ekip bir hocayla buralara kadar geldiysee
    bilemem millet 15 hocayla süper olması gerekiooo

  14. neden videoyu polisan yayından kaldırtmış bende sorarım ekip cok iyise neden neden yayındayok diyer ekipler hiç saklamadan yayınlanıyor 1 kütahya 2 pendik buşekil olmalıydı

  15. Federasyonu hakemler içerideyken kapatsınlar bunların yatıcak yeri yok yarışmayı baştan sona izledim içim acıdı

  16. pendik AİO izmir yöresinin hakkının yendiğini düşünmüyorum ama aydın yöresinin yendiği baris ordaki jürilerin foklorden zerre kadar anlamadıkları ortada ama bu galiba birazda istanbullun bu kadar güzel ve disiplinli oluşu onları şaşırtmış olmalı ist bir mega kentin böyle geleneklerine bağlı olması onları şaşırtmış olabilir yada o jüriler foklorden anlamıyor ben bu kararda bunu anladım bu kadar güzel bir etkinliğe böyle gölge düşürdükleri icin onları sadece kınıyorum

  17. Raşit Tarçın

    Benim gözlemlerime göre: 1- Kütahya 2- Pendik olmalıydı

  18. Raşit Tarçın

    Pendikli veliler Lütfen beddua etmeyin Yalnız bu Sizi Yıldırmasın.Küçükler Ekibiniz Çok sağlam.Ekibi dağıtmadan çalıştırmaya gayret edin.Bu Ekip ile arzu ettiğiniz başarıya ileriki yıllarda ulaşacağınızdan eminim.( Türkiye Finallerini takip edin ,sizin haklı oldununuzu, sonuçlar göstercektir.)

  19. Allah aşkına boşuna kimse isyan etmesin pendik 4. oldu hadi polisan hakkını yedi bursada mı yedi hadi oda yedi kütahyada mı hakkını yedi. İşi uzmanına bırakın. belkide siz hocalarınızı gözünüzde çok büyütüyorsunuz belkide sizin çocuklarınız o ekipte oynuyor diye objektif olamıyorsunuz. ekibin gerçekten hakkı ilk 3 değil. inanın ve lütfen kimseye beddua okumayın

  20. kar kış demeden …tatil ders ödev demeden..günlerini vererek emek harcayan minik efelerimizinn kızlarımızın hakkını yiyerek şahsi cıkarları uğruna hiç olmayacak ekipleri birinci yapann jüri üyeleri umarım rahat uyuyorsunuzdur..ama unutmayın ah hiç bir zaman yerde kalmaz ve bir gün mutlaka çıkacaktır sizlerden..bir telefonla jüriyi bağlayan ekip çalıştırıcıları bu sözüm sizler içinde geçerlii..keşke emek vererek kazansaydınızda bizde ayakta alkışlasaydık sizleri..lütfen stilize minikler videolarını izleyin ve yorumu siz yapınn..

  21. Beddua etmeyelim.. Beddua edene sirayet eder..
    Allah a havala edin yeter..

  22. “Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir” (Buhari, Rikak, 48)

    YALOVADA GERÇEKLEŞEN KULİS OLAYINDA KİMİN İSMİ VARSA KİMİN ADI VARSA..juri sayısını 7 den 9 a kim çıkardıysa, Kısacası Halk oyunları fedarasyonuna BU HADİS ONLARA .. ALLAH çoçuğundan çoluğundan ailesinden eşinden babasından kardeşinden bin kat çıkarır inş. duaLarımz hep böyle olucak ! |TAVŞANLI HALK EĞİTİM MERKEZİ|

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir