2011 THOF 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kurs Sonuçları

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 2011 yılı faaliyet programına göre Kayseri, Bursa, Balıkesir, Afyonkarahisar, Tekirdağ, Giresun, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde yapılan antrenör kursu sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. T.C. kimlik numaranız ile sonuçları görebilirsiniz.

Bütünleme sınavına girenlerin listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Başka federasyonlardan bütünleme sınavlarına giren kişilerin federasyonumuza “ilgili makama verilmek üzere” dilekçe göndermeleri durumunda sınav sonuçları kendilerine iletilecektir.

Daha önce açılmış olan kurslarımızda başarısız olupta açıklanan bütünleme sınavları ile antrenör belgesi almaya hak kazanan antrenörlerimizin açık adresleri ile birlikte dilekçelerini federasyonumuza ulaştırması gerekmektedir.

Sonuçları açıklanan 8 kursta başarısız dersi olan adaylar Kocaeli ve Gaziantep illerinde açılacak olan kurslardaki sınavlara ücretsiz olarak katılabilirler. Hangi kursa katılacağına dair dilekçelerini federasyonumuza ulaştırmaları gerekmektedir.

Bilgi için THOF Eğitim Kurumu Başkanı Hakan Evciman’a 0506 772 36 90 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

2011 THOF 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kurs Sonuçları için tıklayınız.

Buna da bak

2020 THOF 2.Kademe Antrenörlük Kurs Duyurusu

2020 THOF 2. Kademe Antrenörlük İntibak Kursu Duyurusu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2020 yılı içinde 2. Kademe Antenörlük belgesi için Usta Öğreticilere intibak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir