2011 THOF: ” MEB Yarışmaları Hakkında “

Thof sitesinden 2011 yılında ülkemizde en çok rağbet gören yarışmalardan biri olan Milli Eğitim Bakanlığı yarışmaları hakkında bir duyuru yaptı. Bu duyuruyu aşağıda okuyabilirsiniz:

“Federasyon başkanımız sn. Sertaç demirtaş ile milli eğitim bakanlığı yetkilileri arasında yapılan görüşmeler sonrasında milli eğitim bakanlığı yarışmalarında geçerli olan yarışma talimatının hazırlanmasında türkiye halk oyunları federasyonu kural ve kriterlerinin göz önünde bulundurulması,bakanlık tarafından düzenlenen yarışmalardaki hakem sayılarının arttırılması,bakanlık bünyesinde yaygın ve örgün öğretim kurumlarında usta öğretici olarak görev yapanların,federasyon tarafından seminerlere katılımlarının sağlanması ve seminerlere katılmayanlara görev verilmemesi , ayrıca federasyonumuzdan antrenör belgesi olan eğitmenlere bakanlık bünyesinde görev verilmesi gibi konularda görüş alışverişlerinde bulunulmuş ve bu hususlarda neler yapılabileceği konusunda çalışmalar başlatılmıştır.”

Buna da bak

2022 Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası

2022 Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası Sonuçları

2022 Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası 3 Nisan 2022 Pazar günü Ordu ili Başpehlivan Recep …

7 yorumlar

  1. arkadaslar antrönörlük belgesi emin olun hiç bir işe yaramıyor..her yıl antrenörlük belgesi olmayanlar yarışmaya ekip sokamazlar denılıyor ama belge sorulmuyor bile..sokatan geçen herhangi bir insan bile bu işi yapar..tamamen formalite.ben trabzonda kursa katılıp belge aldım 7 yıl önce, işimizi gerçekten ciddiye alsalar kaldıgımız ötelin resepsiyonunda çalışan herhangi birine vermezlerdi..boşuna seminerlere katılıp paranızı harcamayın .yanı demem o ki belgeymiş bunlar fasa fiso :)))

  2. Gökhan Malatya

    merhaba arkadaşlar
    herkesin sorduğu soruya bildiğim kadarıyla cevap vermek istedim bizlerde bulunan usta öğreticilik belgesi halk eğitimi merkezler tarafından düzenlenen kursla açıldı şuan malatya ilinde 1.kademe antrenörlük kursu açılmış bulunmakta başvuru yapmak için gerekli belgeler adli sicil kaydı usta öğreticilik belgenizide getirebilirsiniz garanti bankasına yatırmanız gereken 200 tl lik bir bedel var dekontuda mutlaka yanınızda olmalı en son mezun olunan okulun diploması bildiğim kadarıyla evraklar bunlardı ama net cevap almak isterseniz http://www.thof.com.tr adresinden iletişim adresini yada numarasını alıp öğrenebilirsiniz.herkese bol şanşlar dilerim.

  3. vanda halk oyunları usta öğreticisiyim faderasyon seminere gelmeyenlere görev verilmeyecek diyor ama bize faderasyondan gelen bir çağrı yok .

  4. vanda halk oyunları usta öğreticisiyim faderasyon seminere gelmeyenlere görev verilmeyecek diyor ama bize faderasyondan grlrn bişr çağrı yok .

  5. usta öğretici sertifikası olanlar beklesin yakında denklik getşrecekler.

  6. merhaba bu seminere katılmak istiyorum ne zaman nerde olacak haber dar ederseniz sevinirim.ayrıça ben çankırı kurşunlu ilcesinde halk oyunları usta öğreticisiyim ant. belgesi almak istiyorum ama acılan ilceler bize çok uzak aceba ankara,çankırı,kastamonu gibi illerde açılırsa seviniriz. bir bilgi ile bize bilgi verirseniz seviniiz. teşekür ederim..saygılarımla.

  7. adım arif aydında usta öğretici olarak görev yapmektayım. federasyonun seminerlerine katılmak istiyorum fakat aydında yada aydına yakın bir ilde seminer yapılmamakta. ayrıca daha bundan 15 gün öncesine kadar federasyonun sitesinde güncel duyurular görünmüyordu. benim şu anda federasyon antronör belgesi alabilmem için hangi yolu izlemem lazım mail adresime cvp larsanız memnun olurum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir