THOF

2012 THOF Grup Merkezleri ve Tarihleri

THOF
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu bu sene diğer senelerden farklı bir şekilde yarışma grup merkezlerini açıkladı. Her sene il yarışmalarının ardından grupları belirleyen THOF, bu sene sezonun başlangıcında grup merkezleri ve tarihlerini açıklamış oldu.

İşte Grup Merkezleri ve Tarihleri:

  • 24-25 MART 2012 – ANKARA , ELAZIĞ , SAMSUN
  • 14-15 NİSAN 2012 – ADIYAMAN
  • 28-29 NİSAN 2012 – MANİSA , GAZİANTEP , BURDUR
  • 05-06 MAYIS 2012 – ERZURUM , MERSİN , TEKİRDAĞ
  • Grup Merkezlerinde hangi yörelerin yarışacağı daha sonradan THOF tarafından açıklanacaktır. Grup merkezleri tarihlerinde oluşabilecek değişiklikler daha sonradan sitemizden yayınlanacaktır.

    Buna da bak

    2020 THOF 2.Kademe Antrenörlük Kurs Duyurusu

    2020 THOF 2. Kademe Antrenörlük İntibak Kursu Duyurusu

    Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2020 yılı içinde 2. Kademe Antenörlük belgesi için Usta Öğreticilere intibak …

    16 yorumlar

    1. semih bey..gaziemir gençler zeybek ekibi rakipsizlikten gruba çıktı.ciddi bir rakibi olsaydı meçhul:)…onun için üzülmeyin siz hak ettiklerini aldılarr..birbiriyle eş olan hocaları akıllanırda havalara bu kadar erken girmezler..umarım ..bu kadar ucuz degil semih bey

    2. semih bey herşey hatayla ölçülmez yarışmalarda sor bakalım hocalara o oyunlar nerenin.o oyunlar öylemi oynanır.herkes kafasına göre oyunmu yazar?sahneleme ne öyle hiçbir anlamı yok o sahneye çıkışın yaptık oldu mantıgı yok o çocukların zamanını alıyorsa o hocaa dogruyu ögretecek.yanlış yapmadılar hakları yendi yok öyle birşey yalan yanlış oyna sonra derece peşinde koş salonda göstermelik saldır saha sola

    3. sercan azizoğlu

      efendim, izlemedim izmir gaziemir ekibini ancak, kütahya ekiplerinin tamamı mı 4-5-6 olur? kusura bakmayın..
      “izmir halk oyunları federasyonu”

    4. 28.04.2012. tarihinde izmirde yapılan halk oyunlarıda yapılan haksızlık yüzünden çok rahatsızlık duydum.çoçukların hatasız oynalamarına karşı yapılan haksızlıktan dolayı gençler katagoresinde yarışan izmir gaziemir halk oyunlarının hakkı yendi ve 2. oldular afedersiniz ama spordan sonra bütün dallara şike girmiş bulunmaktadır. bumdan dolayı çok rahatsızlık duydum .bunu herkesin duymasını istedim.

    5. 28.04.2012. tarihinde izmirde yapılan halk oyunlarıda yapılan yanlışlıklar yüzünden çok rahatsızlık duydum.çoçukların bu kadar emeyine karşı yanlışlıklardan dolayı gençler katagoresinde yarışan izmir gaziemir halk oyunlarının hakkını yenmiş olup afedersiniz ama spordan sonra bütün dallara şike girmiş bulunmaktadır. bumdan dolayı çok rahatsızlık duydum .bunu herkesin duymasını istedim.

    6. Meb yarışmaları konusunda resmi bilgi açıklanmadan kesin bilgi olmaz. Ancak alınan duyumlara göre büyük ihtimal olmayacağı. Kaldı ki bu saatten sonra yapılması da çok zor..

    7. LÜTFEN,B. İRİLERİ 2012MEB HALK OYUNLARI YARIŞMASININ OLUP OLMAYACAĞINA DAİR KESİN BİR BİLGİ VERSİN ARTIK

    8. istanbulda horon ekibi olarak gençlerde birinci olduk ve 24-25 marta samsun’a gruplara gidiyoruz inşallah birinci oluruz finallerde görüşürüz.

    9. ben bu federasyonun yapacagı yarısmaya baslıyacam artık neyı beklıyor bu grupları acıklamıyorlar yoksa kendılerıne calısan ıllerı hangı gruplarda 1.ci yaparızınmı pesındeler kac gun oldu acıklamadılar Thof Sana bu işi bırakan ben bu meb ın sımdı dıyecem acıklıyacaksan acıkla su grupları yada gıt belırle ıllerını al fınale hepsını saçma sapan bır kurumsun kımlerı harcıyacaksınız bu sene yazın barı

    10. ben bu federasyonun yapacagı yarısmaya baslıyacam artık neyı beklıyor bu grupları acıklamıyorlar yoksa kendılerıne calısan ıllerı hangı gruplarda 1.ci yaparızınmı pesındeler kac gun oldu acıklamadılar Thof Sana bu işi bırakan ben bu meb ın sımdı dıyecem acıklıyacaksan acıkla su grupları yada gıt belırle ıllerını al fınale hepsını saçma sapan bır kurumsun kımlerı harcıyacaksınız bu sene yazın barı

    11. biz kütahyada 1. olduk yıldızlar gelenekselde izalemek isteyen manisaya
      KÜTAHYA / TAVŞANLI HEM 2. KEZ 1. OLDUM HOCAMA TSEKKURLER

    12. Mevcut şartlara göre bu sene MEB yarışmları yapılmayacak deniliyor. Ancak ortada resmi hiçbir yazı vs. bulunmamaktadır. O yüzden heran yapılıyor da denilebilir..

      Maalesef bu sene bunun sıkıntısı yaşanıyor.

    13. Sanırım 2012 MEB Yarışmaları yapılmayacak.Biligisi olan varmı?Bir yıldır çalışıyoruz.Bir sürü para harcadık.Bütün bunlar boşa mı gidecek?

    14. Erzurum Bar Ekibi Çok Güzel Bir Şekilde 1. Çıkıcaklarına Gönülden İnanıyorum..

    15. Tarihler zaten belli. Sadece hangi kategorinin hangi ilde olacağı belirlenmedi.. Ancak yine de oyun yörelerine yakın iller seçilir diye tahmin ediyorum..

    16. ya bu halkoyunları yarışması ne zaman yapılacak bilgisi olan varmı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir