2013 Kağıthane HEM Usta Öğreticilik Kurs Duyurusu

2013 yılı Kağıthane Halk Eğitim Merkezi tarafından “Türk Halk Oyunları Yöre Oyunları Öğreticisi” kursu açılması planlanmaktadır… Kurs hakkında net bir bilgi yoktur. Aşağıdaki numaralardan ayrıntılı bilgi isteyebilirsiniz.

Ayrıca en altta vereceğimiz ön kayıt formundan da kayıt yapabilirsiniz.

İletişim:
Adres:
Harmantepe Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi No:10 Gültepe Kağıthane
Telefon: 0212 264 06 16 | 0212 284 79 89 | 0506 262 34 00

Usta Öğreticilik Kursu Ön Kayıt Formu

Buna da bak

2020 THOF 2.Kademe Antrenörlük Kurs Duyurusu

2020 THOF 2. Kademe Antrenörlük İntibak Kursu Duyurusu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2020 yılı içinde 2. Kademe Antenörlük belgesi için Usta Öğreticilere intibak …

15 yorumlar

  1. Mustafa ALBAYRAK

    Kurs 5 hafta sürecek. Kayıt için bu gün (15.04.2013) son gün. Kursumuz yarın akşam başlıyor. Kayıt yaptırmak isteyenler 506 2623400 numaralı telefondan bilgi alabilir.

  2. merhaba ben önkayıt yaptım fakat ne kadar sürer kurs

  3. Eklemişiz ama bir problemden ötürü görüntülenemiyormuş. Düzelttim şimdi..

  4. volkan yılmaz

    yukarıda belirtilen “en altta yer alan forum” nerede.. başvuru için bizzat halk eğitim merkezinemi gitmek gerekiyor.

  5. Merhaba

    Bende önkayıt yaptırmak istiyorum fakat ön kayıt formunu bulamadım.Ayrıca kursa ait daha fazla bilgi alabileceğim bir yer var mıdır?

  6. Mustafa ALBAYRAK

    Kurs için son kayıt tarihi 10.04.2013 dür. Kurs Başlama tarihi 16.04.2014

  7. bende en yakın kurs nerdeyse onu araştırıyorum benim 2 dersim kalmıştı nasıl olucak bilmiyorum benim içinde istanbul olursa ii olur yalovada ikamet ediyorum yasemin arkadaşın dediği gibi sayı olmadığı için kapatılıyor en son adapazarına başvurdum ama hala ses yok sayı eksikmiş hayırlısı olsun artık

  8. usta öğreticilik kursları her zaman her yerde açılmıyor. takibi de zor malesef . tüm halk eğitim sitelerini takip etmeniz aramanız gerekiyor, açılsa bile bazen sayı tamamlanamıyor, kapatılıyor. siz size en yakın halk eğitimleri bir araştırın, yoksa şu an en yakın tarihli istanbul, sonra aydın görünüyor. ben de en yakın zamanda hangisi açılırsa ona katılacağım. bol şans….

  9. Merhaba rizeden yazıyorum ustalık belgemi almayı istiyorum nasıl olucak bilemiyorum 🙁 bir fikir verin lütfen yada rizeye kurs açın bu benim için çok önemli teşekkürler….

  10. teşekkürler mustafa hocam. sitenizden online başvuru yaptım. en kısa zamanda haber verirseniz sevinirim. iyi çalışmalar…

  11. Mustafa ALBAYRAK

    Kursumuz Mart sonu Nisan başı gibi açılacak. Şuan önkayıtları alamaya devam ediyoruz. web sayfamızda duyuru yok ancak önkayıt sekmesine tıklayarak kaydınızı yapabilirsiniz. Ya da mesai saatleri içerisinde 212 2640616 numaralı telefonu arayarak kursa kayıt olmak istediğinizi belirtip sizinle iletişim kurabileceğimiz bir telefon numarası bırakarakta ön kaydınızı yapabilirsiniz…

  12. ramazan

    mrb ben ığdır da ikamet etmekteyim kursa başvuruda bulunmak istiyorum kayıtlar devam etmektemi acaba bilgi verirseniz sevinirim

  13. aydınada başvuru yaptım fakat istanbul olursa benim için çok iyi olur, ön kayıt formunu bulamadım. kendi sitelerinde de henüz duyuru yok. sizce burada kesin açılır mı?fikrinizi söylerseniz sevinirim. iyi çalışmalar , teşekkürler…..

  14. Açmayı planlamakta olduğunuz usta öğreticilik kursuna katılmak istiyorum .
    Gerekli bilgilerin mail adresim aracılığıyla bildirilmesini önemle rica ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir