2009 Üniversiteler Arası Halk Oyunları Yarışması - Pamukkale Üniversitesi
2009 Üniversiteler Arası Halk Oyunları Yarışması - Pamukkale Üniversitesi

2009 Üni Türkiye Finali – Pamukkale Üniversitesi

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF BÜYÜKLER FİNAL - VAN URARTU SANAT SK - VAN YÖRESİ

2023 THOF Büyükler Final – Van Urartu Sanat SK

Van Urartu Sanat SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

22 yorumlar

  1. pamukkalenin hakkının yemişler yav bomba olmuş

  2. yav arkadaşlar herzamanki final işte ben nehir konservatuvar mezunuyum halk oyunları bölümü .tamam zeybekler güzel karaharp canavar gibi ama her sene her sene vermesinler artık.halay ekpleride var.

  3. sevgili dumbukayse sen neden diğer eleştirilerime de cevap vermedin ki?.bak rezil oluşunuzunda farkındasın seneye daha çok çalışda onurun kurtulsun.

  4. haklısın 2çlik hakjları değildi.1 olmalıydılar.hele ki burdurun yanında rezil oldular.öle müsamere ekibinin önünde yer almak onur kırıcı paü için.burdur burdur olalı böyle katliam görmemiştir sanırım.hayatımda izlediğim en berbat burdur!!

  5. paü kendine çok güvenmişsin ama ne bi figür zenginliği var nede coşku ikincilik hakkınız değildi hele ki burdurun yanında

  6. tartışmasız diyarbakır….Biz bu işi gerçekten biliyoruz ama kocaeli ve pamukkaled fena değildi….

  7. denizli yaren kardesım hoplama zıplamayla efe olunmazsa bas bas ne o zamn hoplama zıplama deillde.denizli tam bir melez kültür azcık burur antalya azcık aydın muğla izmirr… tam bir efe yani bence melezz bı efe..

  8. a nikli arkadsım saolasın mehmet akif olarak hak ettiğimizi aldığımıza inanıyorumm. 3 yıllık bi üniversite 3.yılında türkiye 3sü oldu bunuda belirteyim arkadaslr. tüm ekiplere saygılar sevgiler. ha bu arada gaziyiizledim ilk girişin şimdilik kol uyumsuzlukları ve sıra bozuklukları ilk gözüme çarpan sey oldu.

  9. Şahin yaldız

    arkadaşlar bnmle karşılıklı müzik paslaşacak arkadaş arıorum bnm gibi arşiv yapan ve dahada geliştirmeye çalışan arkadaşlar msnm efekentli144@hotmail.com

  10. evet arkadaşlar gerçekten hakkımız yendi.birincilik bizim hakkımızdı.ama artık yapacak bişey yok tabi.ne yapalım sağlık olsun.

  11. pamukkale üniversitesinde oynayan bir dansçı olarak hakkımızın yendiğini düşünüyorum karaharp in son senesi olması vede diğer şeylerden ötürü 2, olduk ama 2 puan fark karaharbin hakkı değildi bu jurilerin ne kadar yorulduğunu gösterdi son ekip olma şansıyla birinci oldular nice güzelim ekipler güme gitti derecede olmayan ama hakkı olan bir çok ekip daha vardı hepsinin ayağına sağlık diyorum

  12. denizli li yaren

    P.Ü herzamanki gibi mükemmel üstü. gerçekten hakkını yemişler.2 yıl üst üste birinciliği veremiyolar herhalde. gerçekten züper arkadaşların ve hocaların ellerine sağlık. ( herkes anlasın artık ağır zaybek vazgeçilmezdir. hoplayandan zıplayandan EFE olmas. EFELİK ağır olur onu herkes taşıyamaz. Pamukkale hariç. )

  13. ben gerçekten diyarbakırın oyununa hasta kaldım ama karabük üniversitesininde videosunun olması gerekir bence onlarda çokkk idiiiiiiiiiiiiiii…..

  14. o yeni eklenen oyun bas bas zeybeği ! türkiye’de yaşıyor isek alışkın olmalıyız bu tip şeylere yapıcak bir şey yok !

  15. tebrikler izleyemedim sizi ama 32 kişilik bi ekibin 1. olmasını isterdim.8 kişilik bi risk göz önunde bulundurulmalıydı.kocaeli üni.

  16. neden dicle hala yok ya
    o 1. oldu

  17. kara harp haketti arkadaşlar bu işin lamı cimi yok. pamukkalede süper ama kara harp olabilir ötesiydi. kocaelide iyi ekip ama çok hata yaptı. türkiye finali o kadar hatayı kaldırmaz. keşke provadaki gibi oynayabilseydilr. bence yarışmanın ilk ikisininz tam hakkı bu sonuçlardı. sadece bolu düşündüğümden düşük aldı. birde adana çok abartıldı.3. gazi olabilirdi. ama burdur da niye 3. oldu denmez.

  18. kara harp hem hak etmedi… hem de 2 puan fark attı… hakikaten yazık oldu pamukkaleye… gerçi ikisini de tebrik ediyorum , zira diğer üniversiteler çok kötüydü. (kocaelinin performansı hariç)

  19. arkadaşlar ben yarışmayı canlı izledim ve resmen hakkını yediler Pamukkale Üniversitesinin.gerçekten kusursuz ve mükemmel oynadılar.helal olsun onlara diyorum.Kara harp’in çok bariz hataları vardı ve uyumsuz oynadılar.jüriyi burdan kınıyorum.

  20. diğer üniversitelerin videoları nezaman eklenecek ?

  21. PAmukkale üniversitesini tebrik ediyorum.Kocaeli üniversitesine ilerki senelerde başarılar diliyorum

  22. Paü böyleyse gercekten karaharbı merak ettim,eger bu paüyü geçtilerse bence sahnede ucan bir karaharp olmalı..Pamukkale gercekten cok güzel oynamış,uyum birlik-sahne-oyun-müzik hepsi 4-4 lük bence.. Tebrik ederim..Diger ekiplerden daha üstün oldukları cok acık ortada.. Gecen senenin tr1 oyununa bir de en son adını bilmedigim güzel bir oyun eklemişler.. 2. olan ekip buysa hakketen 1. yi cok merak ettim ki duyumlara göre karaharbin solisti sahneye girememiş ve bariz denge hataları varmış.. ama izlemeden yorum yapmamalı. . Denizli Pamukkale Üniversitesini tebrik ediyorum,bu işi ne kadar ciddiye aldıkları ortada. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir