2009 Vaksa İstanbul – Kocaeli Armelit

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

6 yorumlar

  1. bence çok güzel değildi ben beğenmedim

  2. ya ben kötü anlamda bişey demedim zaten ama bi kere youtubedan tuananın 2007de şampiyon olan trabzonunu izle vede sonra kendin karar ver hani aradaki farklara bi bak ama bu siz kötüsünüz anlamında değil sadece isterseniz daha iyilerini yapabiliceğiniz anlamında çünkü trabzon sevilen alkış alan yörelerdendir neden bi iki görsellik katılmasınki!!!

  3. o gurupta 3 4 kişi yeniydi arkadsım..coşkunun sebebi zevk alarak oynamamızdı yeni olmamız değildi.
    ben sana kendi düşüncelerimi değil duyduklarımı söylüyorum şimdi..izlemekten çok zevk aldık,çok renkli bi oyun,uyuyorduk sayenizde uyandık….bunlar duyduklarım.görselliği olmayan bi oyuna bunlar söylenmez.ve gösterilerede çağırılmaz görselliği olmayan oyunlar.
    dikkat ettiysen oyunumuz hakkında hata vb hakkında bişey söylemedim senin bu tarz düşüncelerine saygı duyarım

  4. arkadaşlar ben de bi izleyiciydim ekibin girişteki kol uyumsuzluklarından tutun verilen artı puanların hiç birini haketmemiştiniz….bilmiyorum aldınzmı…bu format kesinlikle vaksa için uygun değil bu ekip meb formatlarında hazırlanmış gösterselliği hiç olmayan bir ekip….bu yüzden ben kendi listemde sizi 12. sırada tuttum izlerken….fakat genede aldınız derece için tebrik ediyorum çoşkuyludunuz ya bu yeni sahneye çıkanlarda olduuu için ekipte yada oynunuzdan memnun olduğunuz içindi bilemem ama çoşkuluydunuz…başarılar dilerim

  5. bence seneye daha iyi olacak bir ekip..başarılar, yıllar önceki yapılan karadeniz koreografinin dışına pek çıkılmamış. sanki o eski ekibin biraz daha kötü halini izlemiş gibi oldum. ama başarılıydı. seneye bence daha iyi oturmuş olacaktır. senkronlar ve birlik beraberlik konusunda biraz eksiklik var.Başarılar.

  6. keşke kızlarınızda erkekleriniz kadar iyi olsaydı. o zaman ilk 3ü zorlayabilirdiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir