2010 MEB Yıldızlar Stilize Final – İzmit Nuh Çimento İlköğretim Okulu

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

35 yorumlar

  1. ali ihsan hocam ben gsd i.ö.o haydar hocanın öğrencisiyim gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışsınız siz haydar hocayı tanırsınız gerçekten çok hak etmişsiniz 1. olmayı ve oldunuz tebrik ediyorum sizi

  2. işte benim okulum yaşaaa çok güzel ne güzel okulumla gürür duyuommm

  3. ya işte bu benim okulumm….

  4. uğur kısacık

    bazı kişiler azmedemeyip kendi bastrılmamış duygularını burda sunmaya çalışıyo sanırm bu ekibi canlı izledim rakiptikte şu açıdan düşünmek gerek oyun zorluk dercesi jüri üyelirn aslında bunu yapmadığını grüyoruz ama bu ekipte oyun zorluk dercesi yüksek sefalarda ayrıca çizgiler kurnazlıkla yapılmış bunu bu işle uğraşan çok az kişi anlayabilr bu ufak çocukların bu batum yöresini bu kadar güzel yorumlaması mükemmel bişi izlemek çok güzeldi.eleştrilcek tabi çünki kimse azmedemiyo bu başarıyı ben tekirdağlı olarak tebriklerimi sunuyorum eleştrirken ilk önce ken yaptıklarınıabakı bu zmana kadar bu kültre ne verdiğinize bakın ondan sonra bu ekibe yorum hakkı verin kendinize saygılar tekrardan başarılarınızı dilerim muhazzam bir ekip…

  5. Valla bende herhalde eleştirilemeyecek tek ekip diyordum Nuh Çimento için, ama helal olsun kim tutar sizi be..

  6. Bak Mehmet abi, Bu arada sultangazi ile Nuh çimento hiç karşılaşmadı yarışmalarda. artık sadece kötülemek değil bir de yalan atıyorsunuz. Bırakın 2 ekibi kıyaslamayı 2 ekibin çocuklarınıda üzmeyin boşuna. 2 ekip de birbirini hiç geçmedi çünkü hiç karşılaşmadılar.

    Bu arada Nuh çimentoyu eleştirirken kim olduğunuzu da iyi yazın . Çünkü bu ekibin 3 adet Türkiye Şampiyonluğu var.

  7. Ali İhsan Hocam binlerce teşekkür ederiz sana. Sen bizi yanlızca 3 kere Türkiyenin en iyisi yapmakla kalmadın, o kadar çok şey kazandırdın ki. Şimdi yeni yeni anlıyoruz, o kadar şapşalca hatalar bile yasak kızmadın, yanlızca hedefe odaklandığımızda sorumsuzluklarımızda kızdın bize. Hedeften saptırmadın yani bizi. Beyin ameliyatı bile geçirdiğinde 1 haftada yataktan kalktın ve tek ekstra düzensiz molanı o zaman verdin (Ama gördük başından gelen kanıda bi şey diyemedik hocam)
    Fibonacciyi, altın oranı, denklem kardeşliğini sen öğrettin sanki senin işinmiş gibi- her ailesinde sorun olan arkadaşımızı alıp dizine özel konuştun depresyonda değilseler onlar, aileleri sana şükretsinler- Seni anlamayanlarımız oldu anlamayan velilerimiz oldu omuzlarında taşıyacakları yerde ama sen bizim için yılmadın hiç bir kimseninde senin eline su dökemeyeceğini gördük. Seni hangi ile gitsek önlerini ilikleyerek karşıladılar- üniversitede gördük- koca adamlar el pençe durdular önünde hem Üniversitede hoca olmak hemde müdür olmak böyle birşey herhalde. Senden çok şeyler öğrendik keşke okul da velilerde çok şeyler öğrenebilseydi senden . Seni çok sevdik hocam seninde bizi sevdiğini bildik. Şimdi her sahne tek tek tekrar geçiyor aklımızdan senin neler yaptığını çok daha iyi anlıyoruz hocam. Bizim için nelere katlandığınızı- bize neler öğrettiğinizi- sizin de hikayenizde dediğiniz gibi geleceğinizi biliyorduk HOCAM.

    İdilsu TEGÜN Nuh Çimento İÖO Halkoyunları öğrencisi
    2008 klupler – 2008 Meb – 2010 Meb Türkiye Şampiyonu

  8. GÖRKEM TAŞGIN

    2010’un en iyi ekibi bence. Çalıştırıcısının ve çocukların eline sağlık.

  9. ona asimetri diyorlar 🙂

  10. Ekip fena değil.Oyunda güzel.fakat oyunun başları bana çok dağınık geldi.Cansu ya katılıyorum.Kulenin olduğu yerde bnce kızlar girmicekti.Benimde bir ekibim war.Bu ekibin başarılarının dewamını diliyorum.Onlar için hayırlısı olsun.

  11. sana soran olmadı zaten. Halkoyunlarından anlamayanların konuşmasından sıkıldık. dahada kötüsü bukadar emek verilmiş 1 ekibe (emek verilen tüm ekipler dahil) çiğ süt emmiş kişilerin 15-20 snde pislik atmalarından gına geldi. Bu sene belkide yarışmalarda 2. ve 3. olan ekipler tarafından yanlarına gelerek alkışlanan tek ekip bu. O kadar Türkiye şampiyonluğu helal yani. Ekip karmaşık diye hataları görmüyorsanız da ana sınıfı gösterilerine gidin o zman.

  12. Ya bnce hiç güzel değil.Çünkü çok aşırı dağınık.Biri yanlış yaparsa pek belli olmasın die yapılmış bu çok belli.Kulede çok şaçma kızlar giriyo o arada, bnce müzikte kötü benim hiç hoşuma gitmedi bu ekip….

  13. Arkadaşlar abartılcak bi ekip değil.Çok dağınık zaten.Nasıl türkiye 1.si oldular bilmiyorum.Müzikleri yeterince iyi değil.Ben bir halk oyunları öğretmeniyim.Ben olsam böyle bir ekip yetiştirmem.Gözü çok yoruyor.Ben Ordu yöresi ekip yetiştiriyorum ama artvin oyunlarınıda çok beyenyorum.Benim artvin yöresini en iyi şekilde temsil eden okul: (75.Yıl.ilköğretim okulu) Sultangazi İstanbul’dur.Ekibi izleyin süper bi ekip zaten bu ekip geçen sene nuh çimentoyu geçmişti.Sadece bu yıl yaşları tutmuyodu o kadar.Ama federasyonda 1. olucaklarına eminim..

  14. bencede gelmiş geçmiş en iyi 1-2 ekipten bir tanesi.
    (nuh çimento artvin- 2000lerin başındaki menemen halkeğitim- karaharp 2009.) bence şimdiye kadar seyrettiğim en iyi 3 ekip.
    Bu ekibin onlardan üstünlüğü bu oyunları ve çizgiyi küçük çocukların yapabilmiş olması

  15. orta batumun neredeyse tamamı çok iyi, kız oyunlarındaki çizgiler akılcı olmuş, atabarı çizgisi alışılmışın çok dışında, gerçektende asimetriler olacağın en iyisi.
    Çok farklı bir çizgi emeği geçenleri tebrik ederim.

  16. .orta batumun tamamı aklımda kaldı. Kız oyunlarının çizgilerinde ki geçişler çok akıllı 16 erkeğin çöktüğü yerde çok iyi

  17. aklımda en çok kalan yer atomun çizgisi ve ters dönerken çocuğun havaya kalması. bide asimetriler çok iyi olmuş

  18. Biz antalya velileri olarak (2. olsakda) 3. olan manisa ile birlikte bu ekibi ayakta alkışladık. Hakeden kazandığı zaman olması gerektiği gibi. Onlarda bizim çocuklarımızın yanaklarını okşayıp tebrik ettiler. Tüm yarışmaların böyle güzel geçmesini diliyoruz. Bu ekibe emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyoruz.

  19. halk oyunlarından anlayan konussun bnce en qüsel Bizim okuldu

  20. hocam haklısınız Artvini pek sevmeyen biri olarak söylüyorum ki -sizinde çok sevmedğinizi biliyorum-

    Şu ana kadar yapılmış en iyi Artvin bu ekip bencede.

    Sebebine gelince hem tüm figürler tam, hemde çok görselliği olan bence normal üstü bir koreografi kullanılmış. 2si birarda gibi.

  21. ya halkoyunlarından anlayarak yorum yapsanız biraz
    (yada kasıtlı kötülemeseniz) çok belli ediyorsunuz buda komik oluyor…
    Cevabınıza gelince:
    neredeyse orta batumun tüm hareketleri var 3lü çökme ters dönme yere yatma(sıkıysa 8 çocuğu aynı anda başka 1 ekipde kaldırın- hoyturda denemişti sonucunu videosunu bulup görün)….
    vazriya -kobak yerde kürekleri dahil-hemşin sıçraması dahil 16 çocuk delihoron çift çökmesi yapıyor ve bunların hepsi çok zor çizgilerle sunuluyor.
    Öyle eskisi gibi değil sağa sola gitlerle olmuyor bu iş. bunu en iyi kocaeli biliyor olmalı.

    Hala bu ekipte ne var diyorsanız ya körsünüz yada o kadar ön yargılısınızki kalp gözünüz kör olmuş bu kadar emeğe saygısızlık ediyorsunuz. Bir çok hakem arkadaşlada konuştuğumuz belkide şu ana kadar çıkmış en iyi Artvin.

    eşref dağlı /İstanbul

    ( bu arada dikkat ettim ede isim vermekten çekinenler hep saçmalıyor)

  22. ekip iyi kötü değil ama bunun neresi abartılacak bir artvin şuda süperdi mükemmeldi diyceğiniz ne var ne kalıyor aklınızda izledikten sonra.başarılarının devamını dilerim.

  23. ekip iyi kötü değil ama bunun neresi abartılacak bir artvin şuda süperdi mükemmeldi diyceğiniz ne var ne alıyor aklınızda izledikten sonra.başarılarının devamını dilerim.

  24. siz öğle sanın görürsünz seneye yine birinci olacağız. buradan nuh çimento halk oyuncularına selamlar

  25. Sadettin Yıldız

    Ali İhsan hoca artık kocaelinide aştı kabul etmek gerekir. Bu kadar emek vermiş birinin ne emeğine nede bilgisine saygısızlık yapılamaz. Bizim ekiplerimizede verdiği destekten ötürü her zaman minnettarız.

    Sadettin Yıldız

  26. Ali ihsan hocamı ve öğrencilerini canı gönülden kutlarım.

  27. işte bizim okul hRİKA

  28. emeklere sağlık..tek kelimeyle süper.bundan iyisi olmaz…emeği gecen her keze ter döken herkeze allah saglık versin.ayaklarınıza sağlık….

  29. ‘caner diyor ki:
    açık konusucam sağlam ekip ama abartılıcak bi artvin değil;)rakiplerde kolay bu sayede 1.olduğunu düşünüyorum,emeğe saygı teşekürler..caner ULAÇ..İSTANBUL’

    iyimisin sen kardeşim emeğe saygı diyiyorsun sen göstermiyorsun.

    abartılacak 1 artvin gösterde bizde görelim, yada daha somut bu ekibin figür sayısını say yarısını yapan 1 ekip göster büyüklerde dahil boş konuşmamış ol.

    bu arada 2. ve 3. olan ekiplerede kolay diyiyorsun onlarında emeklerine saygısızlık ediyorsun. Ali İhsan hocamızın yarısı kadar ekip çıkartın sonra konuşursunuz

  30. tek kelime süperr.daha iyisi yokki

  31. Bizim de Rakibimizdi güzel oynadıalr ama birinci oldklarında çok üzüldük,ne diym seneye kesin biz 1.olcz görcklerrr!!!

  32. açık konusucam sağlam ekip ama abartılıcak bi artvin değil;)rakiplerde kolay bu sayede 1.olduğunu düşünüyorum,emeğe saygı teşekürler..caner ULAÇ..İSTANBUL

  33. Siz biraz geriden takip ediyorsunuz sanırım.. Final oldu

  34. Final mi İyi de Daha Final Yapılmadı ki bursada bölgede 1. oldu bu ekip nsl izmitte final oluo da bzm habrmz olmuo :))

  35. ugur kısacık

    ya ne desem cümleler yetersiz bizim ekibimizede rakip ti ama hakkıyla aldı gerçekten süperdi tebrikler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir