2010 Üni Horonlar – Kocaeli Üniversitesi

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

12 yorumlar

  1. Evet müzik sıktı haklısın ancak risk yok demen abes oldu.. Trabzon yöresi ve risk yok he.. Enteresan

  2. yeter bıktık artık ya:Sdeiştirin su müziğinizi çizginizi 5 yıldır aynı patenler aynı çizgiler hiç bir risk yok:Syinede emeğinize sağlık..

  3. Eser Demirtaş

    emeği geçen tüm arkadaşlarımı ve hocalarımı tebrik ediyorum . elinize ayağınıza yüreğinize sağlık. Durmak yok horona devam;)

  4. laf artvin oyunlarınna iyi okuyun arkadaşlar.

  5. …koşarak trabzon oynaır ya!!!!
    arkadaş yarışma ayrılmış geleneksel ve sahnelemeli diye daaa

  6. koşarak trabzon oynanır ya!!!!

  7. pardon kaso usta!!!

  8. koşarak oynanır oynanmaz onu bilmem ben öyle bişey demedim de zaten…hakemlerle ilgili olan sıkıntıdan bahsettim daha önce neyse fazla uzatmaya gerek yok çıkan ekiplere finalde başarılar umarım ilk 3 e girebilirler…

  9. madem sende o kadar anlıyosun aç izle hepsi var koşarak oyun oynanmaz öle bi şi yok artvin halk oyunlarında

  10. kaso sen kocaeli de okuduğuna emin misin? bu kadar halkoyunlarıyla ilgili olduğuna göre tanışıyoruzdur muhtemeln…yazdıkların senin fikrindir saygı duyarım ama burda çoruh üniversitesinin partizanlığını yapma kimseye…he diyosan ki kocaeli geçen sene hak yedi bu sene de çoruh yaptı o işi tamam derim haklısın…ama kimse sütten çıkmış ak kaşık değil!

  11. ne biliyonda konuşuyon sen atma bi atma haökı yenmiş geçen sene gördük ev sahipliğine verdiler torpil o biçim ankara da aynı şekilde finalde gördük kaçıncı oldunuz bu işin kuralını bilmeden ötmeyecen

  12. kocaeli nin yaptığı müzik yeter ya..bi trabzona bu kadar mı güzel müzik yapılır..ayrıca çok ta güzel oynuyolar..trabzon stilize için yapılabilecek hemen hemen her şeyi yapmışlar..ama kocaeli ve ankara nın hakkı yenmiş sanki..nese hayırlısı olsun..bu ekipleri canı gönülden kutluyorum bi gün onların bu geniş ufku sabit kafalı hakemleri yenecektir, inanıyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir