2011 MEB Kocaeli – 24 Kasım Anadolu Lisesi

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

36 yorumlar

  1. bölgede 2. oldu lise türkiye finaline giden ekip bu değil

  2. 4 değil 3 federasyondada horonlar birincisi oldu şimdi türkiye finaline gidiyo…

  3. EKİP BÖLGEDE 4. OLDU

  4. acaba bu ekip bölgede kaçıncı oldu onu öğrenebilir miyiz ?

  5. bu ekibin 2 aylık olması hatalarına mazeret kabul edilemez doğru. ekipteki simetri ve diğer hatalarında eğiticilerinin 2 aylık olduğunu göstermez hoca ne kadar profesyönel olursa olsun yarışma anında oyuncular ne yaparsa gösterileride odur. bu ekibin 1.ci olmalarının sebebi kendilerinden daha coşkulu daha güçlü ve sahneye daha iyi yerleşen rakiplerinin olmayışıdır sence buda eğitmenden kaynaklanmıyormudur 😉 halk oyunlarından biraz anlıyorsan bu ekibin acemi olduğunu ama acemiliklerine göre mükemmel bi gösteri sahnelediklerini anlarsın

  6. başarılrılarınızın devamını dilerim

  7. güzel ekip başarılarınnın deamını dilerim ama dahaa iyi olabilir 🙂

  8. Ekibi canlı izlemiştim az öncede videodan izledim. Bireysel hatalar olur olacaktırda çalışılarak hata düzeltilir. Fakat çizgisel hatalar oldukça fazla aynı çizgi üzerinde çalışılırsa bu sorun çözülmez. İnşallah çizgisel dengesizlikler fark edilir ve üzerinde çalışılır.

    Yorumlara gelince tek diyeceğim Kasım lı yeni arkadaşlar araştırın geçmişini Kasım ın. ” Kıvanç ” sormuş merak ettim bende:D Ey gidi eskiler 😀

    Eski bir Kasım lı olarak unutmayın arkadaşlar Kasım lı olmak ayrıcalıktır 😀 🙂 😉

    Bölgede başarılar….

  9. gülücük müsün ne hlatsan bölgede görücez izmitten giden ekipler arasında en iyi derece kimin olucak ozamanda ben size gülücem:D:D

  10. başarımı evet çıkıp oynadınız başarılı rakibninizi ben göremedim yokmuydu yoksa…

  11. sağolun sizlerin desteği olunca önümüzde hiç bir engel olamaz..siz daha harikasınz

  12. Sevgili 24 Kasım A.L.Gençleri.Sizleri büyük bir heyecan ve gururla izledik Salonda.Bu kadar kısa zamanda başarılı olmanız bizi şaşırttı.Yalova’da yanınızda olacak ve sizi destekleyeceğiz.Sonuç önemli değil bize yaşattığınız ve yaşatacağınız onur yeter.Teşekkürler çocuklar hepiniz harikasınız.

  13. … isimli arkadaş boş konuşmakla olmuyor malesef

  14. ismini bile yazamayan hayatta da noktalı kalmış insan bu kadar sey biliyon hangi ekibin nerde yarışmısda napmıssın bi söle hele merak ettim he.gel bi çalışmnayada sen bahset o birileri sen ol bakalım görelim marifetininokta derken 3 nokta koyup yazı yazan yazan eleman dan bahesediyom hee

  15. sayın ‘nokta’ arkadaş neymiş bakalım 24 kasımın geçmişi bi anlat aydınlanalım

  16. sayın ‘nokta’ arkadaş neymiş bakalım 24 kasımın geçmişi bi anlat aydınlanalım

  17. Noktalı virgüllü arkadaş o birilerinin sanada birşeylerden bahsetmeleri gerek sanırım.Mesela gazi lisesiyle 24 kasım’ın aynı kefe ye koyulamıyacağı gibi.Ve ”ekibin düzenleyiciside mi 2 aylık ” demişsin ya, herşeyi çok bilmene rağmen sahnede bu gibi hataların olması’nın doğal birşey olduğunu bilememen şaşırtıcı.ister beğen ekibi ister beğenme , eleştir ama saldırma !

  18. EKİBİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM… İNŞ OLUMSUZLUKLARLA KARŞILAŞMAZSINIZ…

  19. arkadaşlar bu ekibin başka birinden yardıma ihtiyacı yok zaten sahneye simetrik yerleşim yapıldı oyun anında olabilicek şeyler birinciliğin yanında amaç hafızalara kazınmak bizi düşman belleyenlerin korkulu rüyası olmak dost belleyenlerin sevinci olmaktı ve başarıldı gerisini yalovada görceksiniz zaen…

  20. sevgili … isimli arkadaş. evet ekibimizde bir buçuk yıllık oyuncular var ama bizi bu kadar yakın takip ettiğine göre ekibimizin içinde hatrısayılır sayıda 3 aylık oyuncu olduğunu da bilmen gerekirdi. ayrıca bu ekibin ilk gösterisidir bu.

    zaten biz mükemmeliz demiyoruz dediklerini yapsak zaten çok daha yüksek puan alırdık ama merak etme önümüzde bize yetecek kadar zaman var. gazi lisesinin geçmişini biliyorsun demek peki 24 kasımın geçmişini biliyormusun biraz araştır bakalım bak gör neler bulcaksın.

    simetrilerin sahneye aynı anda girip çıkması gerektiğini 3 metre çizgisine aynı uzaklıkta olması gerektiğini vs. hepsini emin ol senden daha iyi biliyoruz hocamız da biliyor tabi bu pat diye olmuyor ama sen içini ferah tut. he ayrıca sanırım bu kadar çok şey bildiğine göre ve düzenlemede çekişme yok dediğine göre seneye seni de bir ekibin içinde rakibimiz olarak görmek isteriz 😉 sevgiler.

  21. ismini vermeyen arkadaş madem bizi bu kadar iyi tanıyosun ya bizden birisin yada bize rakip olabilcek birisiydin. bizden biri olmadığın belli.ozaman bize karşı bi ekip çıkarsaydın da anlattıklarını uygulasaydın ekibinde.sadece yorum yazarak olmuyor bu işler.saygılar..

  22. bizim kendi hocamızdan başka bi hocaya ihtiyacımız yok bu düşüncen dışındaki iyi niyetlerin için teşekkür ederiz ama ilk yarışma heyecanı ve sahne deneyimi olmamasından dolayı bu hatalar olabilir ama bölgede daha sağlam bi ekip olacağız.bunuda hocamız sağlıyacak bundanda kimsenin şüphesi olmasın.belki birinci olamayız zorlu rakipler olabilir ama kesinlikle akılda kalıcı bi performans sergileyeceğiz..

  23. iyi niyet(Yalova)

    aslında bu ekibin şansı diğer kocaeli ekiplerine göre çok fazla. çünkü bölgede rakipleri en kolay olacak dal bu. kütahya ve istanbuldan öyle ahım şahım bir şey gelmeyecek. ama çizgi anlamında ekip gerçekten çok kötü. 2-3 senedir Nuh çimento nun Artvin ekibi Türkiye şampiyonu oluyor. Hem gösterişli hemde iyi çizgi yapıyor. o ekibin hocasından yardım alınabilir. oyun gücü anlamında ekip iyi ama biraz daha birlik beraberlik çalışmak lazım. 1 de geçen sene gelen Ardahan ekibi ile bir tuttuysanız bu ekibi ayıp etmişsiniz bencede. Umarım Yalovada bize güzel bir performans sergilersiniz. Başarılar diliyorum.

  24. elif rojda peker

    (…)bu ekibi gazi lisesiyle bir tuttuğuna göre bu işten anlamıyosun..boş konuşma o yüzden

  25. birileri bu ekibi hazırlayanlara sahnedeki 3 metre çizgisinden bahsetsin. yıllardır liseler düzenlemedeki çekişmesizlikten dolayı gazi lisesi gidip grupta sonuncu olup dönüyo. bu sene de 24 kasımın başına aynı şey gelmesi muhtemel. sahne giriş çıkışlarında simetri oyuncular aynı sayılarda çıkmalı. bi tarafta 3 metre çizgisinin dışında kalan oyuncunun simetriği de 3 metre çizgisinin dışında kalmalı. sahne dengesine uyulmalı. sahnenin iki tarafındaki oyuncu sayıları eşit olmalı. bkz: acera 7 ye 9. ekibin 2 aylık bi ekip olduğundan bahsedilmiş ancak ekibin düzenleyicisi de mi 2 aylık.(ha ekibin bir buçuk yıllık olduğu biliniyor o ayrı) oyun gücü zayıf olabilir ancak stilize dalda yapılan yarışmalarda bu eksiklik çizginin güçlü olmasıyla kapatılabilir.aksi takdirde 20 marttan sonra arkasına sığınılacak hiçbir bahane kalmaz.türkiye finali her şekilde zor gözükse de akılda kalıcı bi performans sergilenebilir. lütfen bunun için uğraşılsın. grup sonuncusu olarak izmite geri dönülmesin. saygılarımla…

  26. güzel eleştiriler teşekkürler ama önce sunu belirtmek lazım 3 aylık ekip ve ilk yarışmaları bölgeye daha hazır gidilcektir mutlaka ali kardes eleştirilerin dikkate alınacaktır teşekkürler.
    zivana senin dedinde lafmı bilmiyorsun galiba önemli olan boyu değil işlevidir.her sey yasal olunca pek bişi fark etmiyo be kardes.

  27. emegi geçen başta hoca ve oyuncuları tebrik ediyorum fakat..grup yarışması için pozitif manada eleştirilerim olacak..
    ekipte teknik hatalar oldukça fazla çzellikle acara (ortabatum)oyununu sahnelemesinde oldukça sıkıntılar var.asimetrik bir anlayışla yapılmaya çalısılmıs fakat sayısal denge ve sahne dengesi göz ardı edilmis.ve oyunun adımları ve figürleri oldukça zayıf..finalde başarılar..

  28. emegi geçen başta hoca ve oyuncuları tebrik ediyorum fakat..grup yarışması için pozitif manada eleştirilerim olacak..
    ekipte teknik hatalar oldukça fazla çzellikle acara (ortabatum)oyununu sahnelemesinde oldukça sıkıntılar var.asimetrik bir anlayışla yapılmaya çalısılmıs fakat sayısal senge ve sahne dengesi göz ardı edilmis.ve oyunun adımları ve figürleri oldukça zayıf..finalde başarılar..

  29. seneye sen bi ekip hazırlarsın 10dk oynatırsın tamam mı 🙂

    elimizden gelenin çok daha fazlasını yapacağız

  30. teşekkür ederiz borçka. artvin yöresinin hakettiği değeri bölgede kanıtlıycaz inş.

  31. hımm,kocaeliden gelen artvinler bölgede hep ilde oynadığının 5 kat daha iyisini oynuyor dilerimki bu artvinde öle olur bi artvinli olarak zewk aldım izlerken,başarılar topraklar sıkı çalışırsanız bölgeden çıkıcağınıza inanıyorum…

  32. normal bi oyun süresi 7 – 7.30 dk arası introyla beraber bu rakam arasında bi oyunumuz oluyor zaten.hem oynadığın süre değil oynadığın süre içersinde verdiğini coşku önemli. ne ekipler görüyoruz oynadığı süre içinde seyirciyi bıktırıyor. bizim her saniyemizde coşku var.

  33. 6.30 dk sahnede kalmış bu ekip…olmadı 3dk oynayın bari..

  34. bölgede daha da iyi olma dileğiyle..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir