2011 THOF Kocaeli – Turkuaz Gençlik ve Spor Kulübü

Video 10 saniye icinde yuklenecektir...

Buna da bak

2023 THOF Büyükler Final - Yalova Turizm Follklor Arge SK - Fethiye

2023 THOF Büyükler Final – Yalova Turizm Folklor SK

Yalova Turizm Folklor SK, 2023 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 17-18 Kasım 2023 tarihlerinde Gazi …

13 yorumlar

  1. bence harika bir oyun kesinlikle şu yaşıma kadar en az hatasız izlediğim oyun gerçekten bu gurubun başındaki hocayı tebrik ederim 1. olmuşlar ve aynı zamandada alınlarının teriylede hak etmişler tebrik , bağırmaları gurup birliği coşku hepsinin hizzası mükemmel bir oyun

  2. iyide bu siz değilsiniz kocaeli biz gsd sizin yerinize oynamıştık 🙂

  3. Gercekten Çok güzel Oynamışız..! 🙂 🙂

  4. Ya arkadaş anlamayan konuşmasın 1. miyiz evet 1. yiz bitti daha konuşmanın mantığı yooook..! <3

  5. zafer isimli yorumcu sen halk oyunlarından anlıyorsun dimi hiç bu ekibi canlı izledinmi?burdan risk almamış gibi görünüyor ama onların oyunu inan çok riskli o çökmeleri sen bok yaparsın hiç alıcı gözüyle izledinmi o çökmeleri yapmak çok zor ve gerçekten çok güzel bir ekip 1. olmayı haketmiş çok konuşma ok?

  6. zafer isimli yorumcu sen halk oyunlarından anlıyorsun dimi hiç bu ekibi canlı izledinmi?burdan risk almamış gibi görünüyor ama onların oyunu inan çok riskli o çökmeleri sen bok yaparsın hiç alıcı gözüyle izledinmi o çökmeleri yapmak çok zor ve gerçekten çok güzel bir ekip 1. olmayı haketmiş çok konuşma ok?
    YILIN EN İYİ EKİBİ ÇOK KONUŞMAYIN

  7. zafer sen çok konuşma tamammı çok biliyosan gelde kendin oyna…yarışmaya gidip türkiye birinciliğiyle döndüğümüzde azın açık bakarsın…!

  8. hiç bir risk alınmamış finalde en iyi 3.olurlar

  9. BU YILIN HORONLAR DA YILDIZLARIN TARTIŞMASIZ EN İYİ EKİBİ. FİNALDE DE ÇOK DAHA İYİ OLACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM. CANLI İZYİNCE EKİBİN ÇOŞKUSU UYUMU OYUN GÜCÜ ÇOK DAHA NET ORTADA. YOLLARI AÇIK OLSUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM. HOCALARINI VE EMEĞİ GECENLERİ TEBRİK EDİYORUM.

  10. ekip güzell oynuyor ama bir kac eksikliği var onlarıda yaparsa
    güzel bir puan alacagına inanıyorumm (…) tebrik ederimm

  11. meraba ben kocaeli turkuaz gençlik ve spor kulübü adına yarışan öğrencilerden biriyim.1.olduğumuza çok mutluyum.bu gösteride emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.bu sene 1. olmak gerçekten bizim hakkımızdı.artık biz karadeniz yolcusuyuz.inşallah gittiğimiz yerlerdede 1. oluruz. ben halk oyunları öğretmenimize çok teşekkür ediyorum onu çok seviyoruz.şampiyon olduğumuz için çok mutluyum.9o,33 puan alarak bu yarışmayı1. olarak bitirdik.bu gerçekten bizim hakkımızdı.öteki gruplara gelecek senelerinde başarılar diliyorum.inşallah grubumuz hiç dağılmaz.gideceğimiz öteki yarışmada inşallah 1. olmak dileği ile hoşçakalın (:

  12. Gerçekten harika bir ekip emeklerinin hakkını aldılar cok beğendim Allah finalde yardımcıları olsun:)Tekrar tebrik ederim:)

  13. biziz yaa ne kadar güzel oynamışız süper süper

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir