2010 THOF Gençler Gaziantep Türkiye Finali Sonuçları

2010 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Gençler Gaziantep Türkife Finali 23-25 Eylül de gerçekleştirildi.. Her yarışmada olduğu gibi bu yarışmada da dereceye girenler ve giremeyenler oldu. Ancak bu bir kültür yarışması olduğu için dereceye giremeyenler de girenler de kazananlar arasındadır. Ben bu yarışmaya katılan tüm ekip hocalarımızı, oyuncularımızı ve bu işlerde uğraşan tüm insanları kutluyor ve tebrik ediyorum..

İşte yarışma sonuçları:

Geleneksel Dal
1- ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BLD.FOLK.ARŞ. S.K. – ERZURUM YÖRESİ
2- TRABZON TONYA SPOR KULÜBÜ – TRABZON YÖRESİ
3. DİYARBAKIR DİFAD GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ – DİYARBAKIR YÖRESİ
4. ELAZIĞ EMK HOYDER SPOR KULÜBÜ – ELAZIĞ YÖRESİ

Stilize Dal
1- KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BLD. KAĞITSPOR KULÜBÜ – ÜSKÜP YÖRESİ
2- SAMSUN GAZİ LİSESİ SPOR KULÜBÜ – ARTVİN YÖRESİ
3- DİYARBAKIR DİMFAD GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ – DİYARBAKIR YÖRESİ

Buna da bak

2018 THOF Gençler Türkiye Şampiyonası Sonuçları

2018 THOF Gençler Şampiyonası Sonuçları ve Videoları

2018 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Gençler Türkiye Şampiyonası 13-15 Temmuz 2018 tarihinde Artvin’de düzenlenmiştir. Yarışmaya …

17 yorumlar

  1. zeki akalının adını ağzınıza almayınki adamınisi kirlenesin kerzler

  2. reis arkadaşm bende ordaydm boş boş konuşma diyarbakır ne yorumu yapmış bende diyarbakır ekibinde oynuyodum otantikte trabzonun hakkıydı ama artivnin sahnede yaptıkları hiç hoş bişi değil da

  3. üsküpün vldeoyu izledimde hayatmda böyle coşkuluu ve sağlam üsküp görmedm sahiden haklarıymış….

  4. elif rojda peker

    gerçekten yarısmayı izledim videosunuda arıyodum,teşekrler koyana video yu üsküp ekibini tekrardan izlemiş oldum,1.lik haklarıydı samsuna gelince bnce daha fazla konuşupta kendinizi rezil etmeyin,videonuzu koyun görsün halkoyunları camiası herkes bnm gibi düşünecektir,artist olmaya gerek yo kreis arkadaşım bu dedıklerın kmseyi aşmaz..teşekürler..rojda;)

  5. bence kimseyi aşmaz ben on beş yıldır halk oyunlarının içindeyim ve suat hocanın ekibinde artvin oynadım. Ekibinizi canlı izledim herkesin dediği kadar bale denilebilir. üsküp e gelince kesinlikle hakkıydı. Yarışmayı canlı olarak izledim.şike olaylarına gelince Sayın zeki hocanız thof teknik kurul üyesi ekip çıkartması ne derece doğru… bi düşünelim.

  6. öncelıkle ağızbirliği yapanlar adına yazıyorum.bilmedığınız kişi ve konular hakkında yorum yaparken haddinizi aşmayın.oyunmuş, yöreymiş, dansmış, baleymış.bunlar sızı aşar.

  7. samsun ekibinin hile demeye hakkı yok yptığınız şikeleri sağır ultan duydu ÜSKÜP ekibini csnı gönülden seyrediyorum 9JÜRİNİN 7SİNİN BİRİNCİSİ olmuş bi ekip için bunu söyleyene millet ağzıyla değil … güler bilmem farkındamısın tebrikler kocaeli tebrikler sküp ekibi yarışmayı ŞÖLENE çevirdiniz HAVLAYANLARA KULAK ASMAYIN önceki yarışmada bize yaptıklarını bu sene size yapamamışlar çok sevindim MADEM GÜVENİYOSSUN KOYDA VİDEONU İZLEYELİM SAMSUN ÜSKÜP KOYMUŞ GAYET ÇOŞKULU BAŞARILILARDI AYRICA REİS SEN NE ANLARSIN ÜSKÜPTEN DAHA ARTVİNİ YAPAMAMIŞSIN DEVLET OPERA VE BALESİNDEN FIRLAMIŞ GİBİYDİ EKİP :d:d:d

  8. üsküp ün hakkıydı,antepten emel sevgilerle…

  9. reis :)komiksin arkadaşım sen önce kendi başındakilere sor bakalm geçmişteki yaptığınız hilelerin hesabı nasıl ödenecek,koyun videoyu izlesin halkoyunlarından anlıyanlar,yorumlasınlar bakalm ekibinizde uyum vardı ama figür yok giriş oyununuza gelnce bale yapmıssın direk,diyorum ya işiniz hile ama busefer hileyle biyerlere gelemediniz,çünki üsküp ün hakkıydı.söke söke aldılar çocuklar,helal olsun valla türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi üsküplernden,(KOYUN VİDEONUZU)izlesinler…çamur atmayıda bırakın herkes neyin ne olduğunu kimin ahbap ilşkisiyle işleri yürüttüğünü çok iyi biliyor.şu yarışma 100 kere olsun 100 kerede üsküp şampiyon olur açık ara;)yeterli olmuştur sanırım cvp..teşekürlerr..

  10. Reis arkadaşım ben ordaydım ve iki ekibide izledim ve ordaki herkesin yorumu üsküp ün haklı olarak birinci olduğu idi. Üsküp oyunlarını doğru sergilemeyen diyorsun fakan ben bir göçmen olarak oyunları doğru olarak buldum. Ekip performansı gerçekten iyiydi. Hakem ilişkisi diyorsun federasyonun sitesinde 9 hakemin 7 sini birincisi olan bir üsküp ekibi. Hak yemiyelim bence cok iyiydi videonuzu yayınlayım izleyenler karar versin. onlar yayınlamışlar.

  11. reis dıyorki

    gençler stilize antep finali adına bu yarişma tamamen yarışmadan bır gün önce dıyarbakırın facede yazmış olduğu yorum ve başkanın hakem toplantısında yapmış olduğu talıhsız konuşmadan dolayı tam bır fıyaskoyla sonuçlanmıştır.bu yarışma sahnemelı dal yarışması ıse burda samsun artvın topluluğu tam anlamıyla ızleyıcılerıne bır sanat eserı sunmuştur.ama gel görelımkı bu topluluğu değerlendırecek bılgı ve becerıye haız hakem kadrosunun olmadığını cumle alem bılıyor.bu topluluk bu organızasyonun kalıtesını artımıştır ancak malesefkı üsküp oyunlarını bıle doğru sergıleymeyen,sanat adına sahnede sunum dahı yapamayan bı topluluk bırıncı olmuştur.bu bırıncılık teknık sanatta ve yardımcı hakem rolundekı bazı şahsıyetlerın ahbap çavuş ilişkısıne dayalı olduğu alenendır.mılıyon kez yarışma yapılsın burdakı samsun topluluğu açık ara bu yarışmanın bırıncısıdır.halkoyunları adına son derece üzgünüm .ancak bu hesap burda bıtmedı bunun bedelı ödenecek.şimdı görev bu işin başındakılere kaldı.sabırla beklemekteyız bu kadrodan bunun hesbını sorulmasını beklıyoruz.yazacak daha çok şey var..beklemekteyız ….

  12. bizde antepte bu işle uğraşıyoruz yarışma sahiden adil sonuçlandı üskübü herkes çok beğendi ama son seramonide samsun ekibinin küfür etmesi madalyaları fırlatması sahneden inmesi hiç hoş olmadı…

  13. bizde antepte bu işle uğraşıyoruz yarışma sahiden adil sonuçlandı üskübü herkes çok beğendi ama son seramonide samsun ekibinin küfür etmesi madalyaları fırlatması sahneden inmesi hiç hoş olmadı…

  14. bence üsküp cok iyiydi bu güne kadar yapılmış üsküpler arasında ilk iki sırayı alıcak bir ekipti.

  15. 2 dalda bence doğru sonuçlandı seyrettim. yanlız ekipler kazananlar da dahil senenin en kötü ekipleriydi.Erzurum eh işte, göya ama erzurumdan böyle mi ekip gelir. Üsküpün zaten rakibi yoktu nerede ise. federasyon geçen seneki yarışmayı kalkıp bu sene eylülde sonlandırırsa böyle olur.

    stilizede izmir de dahil 3 ekip gelmedi. gelmeyeceksen niye katılıyon dicem ama bu tarihte yarışma mı olur dicekler haklılar.

  16. barış elazığ

    admin burda federasyon başkanına sesleniyom geleneksel dalda şike vardı…başkanım bu gidişle sizi sömürüyolar

  17. Ekip hocalarımız olan Nebi Keskin ve Enis Üstüntaş a bize türkiye finalini üsküp gibi bir yöre ile Sampiyonluğu bize yaşattıkları için teşekkr ederiz…

    Puan :91.85 Üsküp hafızalara kazınıyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir